Февруари настана, с бебенце е вече мама! (43)

• 22 268
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
МИМИТА ,АЗ МИСЛЯ ДА  ЗАВИВАМ С ОДЕЯЛЦЕТО ,КОЕТО СЪМ ГО ПОКАЗАЛА В АЛБУМА"РОЗОВКОТО С УДИ КЪЛВАЧА" ИЛИ  ПО-ТЪНКО,ПАМУЧНО.СЛЕД 2-3 МЕСЕЦ-ЧУВАЛЧЕ.
П.П. СЕГА ЗАБЕЛЯЗАХ-КОРЕМА МИ ИЗГЛЕЖДА ЕДНО КЪМ ЕДНО КАТО ТОЗИ НА ЛИНИЙКАТА МИ,САМО ДЕТО МОЯ НЯМА ПАНДЕЛКА hahaha

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 13:43 от shomire

# 616
Аз съм си приготвила олекотена завивка и 2 одеялца с вата пак вътре(от тези,които са в комплектите за изписване,т.е.подобни).Мойта прителка ми даде чувалче,ама него няма да мога да го ползвам веднага,че ще се изгуби Коки в него като го сложа.Иска ми се да си вземя едно от онези пухкавите одеялца,които са като плюшени(ужас,липсват ми думите и нищо не мога да обясня днес #Cussing out).

# 617
  • offshore & overseas
Аз пък не че не съм казвала, ама не съм чула Калина дали е изплакала, и се опасявам, че не е, или пък, че не е било съвсем както си му е редът (с губещи се тонове и задушена). Не съм питала после, защото не исках да науча нещо, което не ми трябва или по-добре да знам. Може би този път ще подметна някое въпросче за по-веселко. Дано доки да помни малките детайли. Laughing М/у впрочем, маймуната е гласовита за три народни певици от родопския край, така че...

(Иска ми се този път наистина да е по план и да ме хване спиналната. А -- и бебето да не е в интензивно изобщо, камо ли 4-5 дена Praynig).

Съветвам всички, дето са убедени, че ще издържат на болките, да си оставят вратичка за епидурал, щото съм свидетел как жените променят мненията си за много неща под въздействие на болка, каквато не са очаквали да изпитат. Какъвто и да е прагът ви на търпимост, болката е доста силна и ако продължи прекалено дълго, човек се изтощава, просто давам идея, да не се казва "никога", а да бъдем максимално гъвкави...

Не смогвам да честитя на всички нови мамита -- направо е бейби бум днес (и вчера май)!! Да са ви/ни живи и здрави!

Добре дошли и на Ели и Деа! Горе-долу ми е познато твоето чувство. Надявам се да го изпитам пак и втория път.

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 13:51 от Мяуче

# 618
  • София
Мяуче, твоите планове за пълна упойка ли са пак?

Чувалче вероятно ще ползвам чак наесен, през лятото у нас е ужасно топло и не е практично за нас.

# 619
  • Бургас
Честито бебче на Даниелка !!! Много да я радва малкото сладурче !!!

Мимита, и ние сме с олекотена завивка.
Ейй да ти кажа за твоя доки с мустачките,няма такова лице , така сме се забавлявали с него. Ходих аз да ми показват как да къпя бебето и той през това време минал на визитация човека,че по коридора го срещнах и го викнах пак. И той ме пита дали съм се научла как да къпя бебето и му казах ,че най-вероятно това ще е задачка на таткото .Ама според него бебетата нямали нужда от татковци през първите 6 месеца от развитието си,това било научно доказано  Mr. Green Mr. Green И все с една усмивка под мустак....  hahaha
Някой спомена нещо за шоколад....искам и аз  Rolling Eyes

# 620
  • offshore & overseas
Мяуче, твоите планове за пълна упойка ли са пак?
Ники, случайно отговорих по-горе, в допълнение към стария постинг.

# 621
  • София
Мен и насила не могат да ме приспят, вече го обявих на всички - от санитарките, до завеждащия.  Mr. Green Ще скучаят, не за друго.  Laughing

Мяу, дано този път да е както искаш, но иначе по спешност си действат с пълна без много обяснения.

# 622
Мяу, принципно съм съгласна с теб за упойките. Зависи от сценария на раждане все пак при всяка от нас. И това като много други неща е строго индивидуално и ще се реши на място явно. НО  Mr. Green като цяло, ако мога ще избегна упойка  Peace.

За завиване имам 2 плътни памучни одеала и едно пак памучно, но плюшено. Няма да взимам чувалче засега. По-натам.

# 623
  • offshore & overseas
Мяу, дано този път да е както искаш, но иначе по спешност си действат с пълна без много обяснения.
При мен беше по спешност, ма си ме пробваха първом със спиналната. Даже параван не ми сложиха, защото видях док като прокара скалпела и писнах тогава, че ме колят. Laughing Ми, преди да се усетя, вече бях приспана -- венозно.
Мяу, принципно съм съгласна с теб за упойките. Зависи от сценария на раждане все пак при всяка от нас. И това като много други неща е строго индивидуално и ще се реши на място явно. НО  Mr. Green като цяло, ако мога ще избегна упойка  Peace.
Това имах предвид, ако можеш -- избегни -- по-добре е, но ако не можеш...

# 624
Ника,ние с тебе сигурно сме много различни hahaha
Аз предпочитам да съм с пълна упойка(първо,че ме е страх от спинална) а и предпочитам да си избегна всякакви комуникации с докторята и сестрите,или ако не изплаче нещо веднага да се шашна,и да слушам постоянно кое след кое следва,а не мерси,да си заспивам и като се събудя вече да няма неприятности около мене(освен това изпитвам ужас от операционни),от малка съм по тях(имам 7 пластични операции на дясната ръка,вследствие изгаряне и наистина няма да издържа ако съм будна,особено когато си очаквам съкровището) newsm78

# 625
  • София

Съветвам всички, дето са убедени, че ще издържат на болките, да си оставят вратичка за епидурал, щото съм свидетел как жените променят мненията си за много неща под въздействие на болка, каквато не са очаквали да изпитат. Какъвто и да е прагът ви на търпимост, болката е доста силна и ако продължи прекалено дълго, човек се изтощава, просто давам идея, да не се казва "никога", а да бъдем максимално гъвкави...

Peace Това е и моят съвет...не се правете на героини, само вие губите...  Hug
Първият път минах без(е верно, че съм жива още - но можех да си спестя 10 часовите мъки), но сега не се замислих изобщо, щом ми я предложиха.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВООБЕБИЛИ СЕ МАМИ...    bouquet   bouquet   bouquet  ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИТЕ!!!

За завиване на бебешорите е най- добре одеалце, което ще го обхване и обвие плътно.

# 626
МАЙ ВСЕКИ ИСКА ДА СИ СПЕСТИ ПО НЕЩО-КЪДЕ БОЛКА ,КЪДЕ ЛОШО ПРЕЖИВЯВАНЕ  ooooh! ПЪК И ЗАЩО ДА НЕ,ЩОМ МОЖЕ.  Peace
АЗ ЗА СЕГА ВИ ОСТАВЯМ И ОТИВАМ НА КОНСУЛТАЦИЯ,СИГУРНО ЩЕ ИМА ПАК ПРЕГЛЕД ЗА РАЗКРИТИЕ  .ПРЕДНИЯ ПЪТ НЕ МЕ БОЛЯ,НИТО ПЪК БЕШЕ НЕПРИЯТНО.
ДО ПОСЛЕ!  Heart Eyes

# 627
  • София
Мегелинка, различни сме, определено!  Laughing Аз съм на мнение, че щом имаш такъв страх от нещо е наистина по-добре да те приспят и да не го преживяваш, особено щом се предлага такава възможност.
Аз не само слушам, ми и питам.  hahaha Абе направо миналият път усещах, че им се иска да спя, надух им главите.  hahaha

Мяу, браво на твоя док, повечето предпочитат щом е по спешност да те метнат под пълна и да си действат на спокойствие!  Grinning Ама ти наистина ли усети нещо, или само щот видя, затова пищя? Леле, ако има начин да гледам и аз, няма как да стане, за съжаление.

# 628
  • София
Честито и на Даниела Коларова!    bouquet

Една по една "окапвате", не стига, че сума ти февруарчета се пръкнаха през януари, ами и сега накрая ще си останем 2-3 изтрещели бременни и ще се оплакваме една на друга.  Crossing Arms

Върнах се от ЖК, изследвания, кръвно, тонове, дори и килограми са перфектни  bowuu (след като ме похвалиха за килата, разбира се, се освиних доволно  Blush). Дребната се е смъкнала малко по-надолу (което обяснява защо ходя малко по-трудно от обикновено и малко по-често посeщавам WCто  Thinking ). Лекарката ми каза, че единственото, което иска от мен, е да прилъжа мъжа си да правим секс   luvbed Което ще е истинско изпитание за моите прелъстителски способности, защото, както предполагате, съм изключително секси с моите (да не казвам колко) кила, целулитец и стрии и подпухвания тук-таме  pletka Да не споменаваме, че съм гъвкава като престаряла мечка.  Crazy Абе весело ще е... Поне желание има.  Heart Eyes (горкия ми мъж обаче, мисля, че се беше успокоил наскоро, че не се налага да спи с хипопотам  Blush)

За упойките - аз говорих надълго и нашироко с анестезиоложката, която евентуално ще ме дрогира и се разбрахме на място да се решава според случая - щото понякога може да искаш упойка, но да е късно. Казах ѝ, че разчитам на лекарката и преценката ѝ на място, нали затова си плащам newsm78. Споделих ѝ, че нито имам нагласата да раждам с пълна упойка, нито пък съм някаква героиня и съм 100% против упойките, но се надявам да преценят кое е най-доброто за мен и за бебето.  Flutter Това може да са излишни подробности за хора, които са лягали под ножа често, но аз нямам нито операции, нито какъвто и да било досег с по-сериозни болнични интервенции. Дори зъб не ми е ваден.  baby_neutral

# 629
  • София
Ю-хууу, но пък имаш татуировка, което също изглежда страшно и болезнено!  Laughing  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт