Февруари настана, с бебенце е вече мама! (43)

• 22 316
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Дани, успех!  Hug

И аз чакам малко да се постопли времето и да изляза на разходка по-късно днес.

П.П. Вчера даваха нашата улица Бигла по новините и то страшното заледяване точно пред нашата кооперация  Grinning. Лед ли е, чудо ли е Confused, но с повече внимание и придружител се минава  Wink.

# 421
Добро утро Hug
Много сте милички за Дамянчо и ви благодаря:love:,ама това е защото махнах първата му снимка, на която е на 45 мин Mr. Green На мъжа ми за пореден път му отказа фотоапаратът - Joy първият път беше на сватбата, сега на изписването, та отиде да го дава на Никонци да го оправят, но съм го заплашила без сапунерка да не ми се връща- искам и аз да си снимам дето пък Mr. Green и да пускам още снимки  Mr. Green
Рали, Чудесно е кафенцето Hug
Style,
Добре дошла Hug
Дани, Hug
За снахите по-скромно ще го даваме - докато бях в болницата,която чак за нашето изписване се поопразни, имаше само едно момиченце и всичко друго мъжко:)
Шаманче,
Приемаме - с такава добра тъща как да откаже човек Mr. Green По между другото хубаво е, че ще може да ги просветлиш във 2ра градска - даже и лаик като мен се удиви на съветите,които дават за кърменето. А за шоколадите - не сте прави с Ника Mr. Green Даже обещавам да ви нося Simple Smile Знам вече всичките прозорци къде са - на стая 4 е 8 прозорец Mr. Green
Аз си го кърмя вече, но можех да си спестя малко разранени зърна+подсладената водичка  Crazy и биберона, който вече е изхвърлен Mr. Green Друго какво - със смесени впечатления съм за боницата, но това е може би, защото малко трудно се развиха при нас нещата - изтекли води и доста дълго време без разкритие Blush Иначе откъм битови условия - нямам забележки - чистят доста, храната не е много зле, а и спокойно могат да се носят какви ли не неща и да се подават през прозореца - мен така си ме хранеха и пояха Mr. Green В стаите е изключително топло, бебетата също ги държат чисти, ако не са при майките, но аз си го взех веднага след като ме свалиха от количката и ми поразмина епидуралната Heart Eyes
Пари наистина не искат, даже много ми се прищя да дам на една акушерка 20 лева,да се почерпи, че ме светна на много неща жената и добре се грижеше за мен, ама тя все едно ръжен й дадох Crazy Пускат анкети - поне за Патологията са имали ефект върху някаква простакела лелка, така че пишете си всичко  Mr. GreenСигурно ще драсна и в темата за Втора градска Mr. Green, напук на докторите,които само ми мрънкаха " и какво сега, ще пишеш сигурно по форумите как си раждала 30 часа? Само глупости пишат по тези форуми, а то медицината се учи - образование имаме ние"  Mr. Green Все едно аза пък си нямам - даже е от СУто - тиквеници Mr. Green Mr. Green

# 422
  • offshore & overseas
...Наистина бебчетата ни са много хубави и изобщо не приличат на новородени...
Мче те повечето и не са новородени, а са си вече у дОма.

Ей, мацета, вразумете се -- какво им е толкова на новородените, та бебетата ни не е добре да приличат на такива... Laughing

Добрютро, аз напоследък спя на дивана в хола, но ми е твърд и не се получава добре. Абе, уж не се получава, но спя почти непробудно и не ставам да пикая. Упс, току що се улових, че драстично съм намалила течностите -- не е хубава тая работа.

Дамян наистина е чудесен. Що се отнася до кандидат снаЙте, аз залагам таман две, едната неродена мома, да я видим дали като се роди ще прилича на новородено (мамунче) или ще е убава.

Деска, мисля по твоя въпрос, но понеже трябва повече да лежа, ще ми отнеме малко време, дано не ти е проблем да чакаш... Може и Шамана да ме предвари, ако не роди,че тя пък е почти на термин... Twisted Evil

# 423
  Добро утро!
Мерси за кафенцето,Рали  Hug Аз пак си спах здраво тази нощ-от 12.30 до 10ч,че и само един път ставах тази нощ.Как ли ще се оправя малката принцеса с такава поспалива майка незнам  Blush
 Дани стиснати палчета и чакаме новини

Мисля и аз една разходка да направя-хем да си взема резултатите от изследванията,хем да пия кафе със едни стари дружки,който не съм виждала отдавна.

# 424
  • София
Здравейте момичета!
Честити бебчета на всички вече родили мами! Пожелавам ви бързо възстановяване, да бъдете спокойни, да се радвате на щастието си и да успявате да си почивате по повече! На бебоците да са живи и здрави, да растат, папкат, спинкат и да не плачкат по много Simple Smile

Срам-не срам чак сега имам молба  Embarassed , ако може някоя мама да ми изпрати паролата за албумчето на лични. Много благодаря!

# 425
Добро утро на всички!   bouquet

Влизам само да се отчета и се връщам да ви прочета, че много сте изписали.

Лек ден за сега!  Hug

# 426
  • София
Добър ден! Hug

Тъкмо се бях вкиснала след ЖК, но като видях новите бебчета в албума ми мина! Heart Eyes

И какво стана? Уж февруарки, а едно бебче нямаме родено на 1ви (то не се знае де, може да изникне някое Thinking).

Навън е ужасно – студ, лед… Няма откъде да се заобиколи пустия лед Crossing Arms. Мина ЖКто обаче, взех си изследванията, напазарувах и нямам намерение да излизам повече днес!  Peace

# 427
Добрютро и от мен  Hug Hug Hug

Дани, Амика, Мегелина
- стискам палци всичко да мине леко и скоро да се похвалите с прекрасните бебоци на бял свят  Hug Hug Hug Hug

Рали, честито ви ново ТВ - със здраве да си го гледкате   bouquet

Пу, пууу, ама Дамян и Алекса са наистина и те големи сладкишчовци   love001  love001  love001  love001  love001

# 428
Добър ден!
Мойта глезла спи най-после и аз издебвам момента да попрочета какво става с вас, а и да сръбна едно кайве на бързо  Mr. Green
Много 'убав Дамян, а и не само..ама като сме започнали да си предлагаме щерките да се наредя и аз  Hug
Аз нямам търпение вече времето да се пооправи да хукнем с другите майчета на на разходки Simple Smile
За спането какво да ви кажа - аз може да се каже загубих границата на деня-нощта, но не се оплаквам...свиква се Simple Smile
Хайде стискам палци на всички, които имат нужда  fingerscrossed и ще понадничам да не изтърва някоя важна вест  Hug

# 429
Ехеее, докато дойде момента при мен, Албенка ще е абитуриентка вече  Heart Eyes Crazy !

# 430
Добро утро и от мен Simple Smile
Дани, стиснати палчета, дано мине леко  Hug
Аз също имам проблем със заспиването, но сутрин преди 10 няма ставане Simple Smile
Velv, наистина Дамян е един малък разкош (пу-пу-пу).
Хайде, днес е разкошна дата и пожелавам мнооого бебета, трябва да се наваксват 1-ви и 2-ри. Най-вече пожелавам нещата при Ради да се позабързат, че се измъчи милата.

# 431
 Joy Ради май май ще чака Ника...разбрахме се към другия понеделик да хващаме към 2-ра градска  hahaha

# 432
Поне ще ти е весело, тя е голяма скица Simple Smile Ще бъде едно смешно раждане Simple Smile

# 433
Добро утро или добър ден май, февруарски мами!
Рали, мерси за кафенцето, и аз имам нужда от него, че и аз като някои мами, трудно спя през нощта...
Ради, хубаво е ,че тоновете за наред и сега се надявам да ти е по-спокойно. Бебенцето най-добре знае кога да се появи, няколко дена след термин, доколкото знам не не са проблем, ако всичко друго е ОК.
Кенди, ако питанто ти за слабителное още актуално, можеш да пробваш някои от естествените слабителни , напр. киви - поне две наведнъж изяш, или червено цвекло, напр. на салата, при много хора действат безотказно.
Да си пожелаем много хубав ден и само положителни емоции, а и разбира се, нови сладурски бебета. Simple Smile
P.S. Моля някоя любезна мама да ми изпрати на ЛС паролата за албумчето, за да гледам снимки на малките сладури и техните мами!

# 434
Велв, Дамян прилича на теб, поне устните му са като твоите със сигурност, голям е сладур.

Аз докато бях имаше една кака, която така като теб беше - с изтекли води, но никаква родова дейност, включиха я на системи и тя ражда бая време, аз през това време вече бях свежарка, в смисъл - спах си в стаята. А, тая същата кака беше дошла с окосмяване ала national forest, така и не можах да проумея що е тръгнала да ражда с косми до врата, аз толкова косми не бях виждала от десетина години. Каквото било - важното е че е минало и че бебетата са добре.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт