Февруари настана, с бебенце е вече мама! (43)

• 22 308
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Добър ден,дами!
Аз се приготвам да заминавам на доктор,да видим какво ще каже за бебока.Нещо започвам да се замислям сериозно,колко време мога да си седя с паднала тапа и нерегулярни контракции(дотук е 1 седмица) и дали нещо не му е наред на пикльото и затова да се получава така.Абе филми пак,разни... ooooh!

# 436
  • София
Добро утро!
Аз сега се изхлузвам от леглото, хич не обичам да спя на чуждо място, пък и ми се събраха две безсънни нощи - едната с контракции вкъщи, едната в опит да си контролирам хъркането в болницата.  EmbarassedМомиченцето, което беше с мен в стаята милото не е мигнало, въпреки, че ме убеждаваше, че няма проблем. Joy
Велви, много е хубав Дамян, на теб прилича! Heart Eyes
А на въпросната акушерка от Патологията и викат Хитлер и вчера също пишеха оплаквания от нея, казаха си ги момичетата и устно на шефа и. Аз не съм я засичала, а и по-добре, че много се дразнела като се смеел някой, а пък можете да си представите какво цепене пада като съм наблизо.  Joy
Бобиш, успех на доктора, дано всичко е наред!  Hug Аз мисля с такива нерегулярни контракции да изкарам точно седмица, ама тапата не ми е паднала. Rolling Eyes
Бръмби, вчера също имаше една такава, хем знае, че ще ражда, май бая работа им отвори, а раждането и беше доста напреднало - води текат, хората се борят да я обезкосмят.  Laughing

# 437
Велв, Дамян прилича на теб, поне устните му са като твоите със сигурност, голям е сладур.

Аз докато бях имаше една кака, която така като теб беше - с изтекли води, но никаква родова дейност, включиха я на системи и тя ражда бая време, аз през това време вече бях свежарка, в смисъл - спах си в стаята. А, тая същата кака беше дошла с окосмяване ала national forest, така и не можах да проумея що е тръгнала да ражда с косми до врата, аз толкова косми не бях виждала от десетина години. Каквото било - важното е че е минало и че бебетата са добре.  Hug
Бръм,
Благодаря Hug Какво да ти кажа - при мен драмата беше, че изтекоха към 4 сутринта на 29, а родин в 2и 30 следобяд. Лошото е, че въпреки банките окситоцин - все си имах 2 см, болки и никакви кконтракции. Само им се молех за обезболяващо, ама те като се запънали " не те боли, нямаш контракции" Crazy А мен си ме боли, окситоцинът си тече, йок, Даже сутринта се поскарахме с Калева, защото вече не издържах и й казах, че или да ме обезболят, или си тръгвам да ме режат някъде веднага с избора на екип Mr. Green Не много зряло от моя стран, но смених 5 екипа и всички" не те боли, та не те боли, не може да ти дадем нищо". И тя жената вика " обади се на мъжа ти да с поговорим" Joy Най-накрая ме склони за още една банка окситоцин и обеща, че на 4 см ще ми сложат епидурална. Което и стана - към 1 на обяд ми се получи зорлем 3,5см, анестизиоложката ( обичам я тази жена Heart Eyes Heart Eyes) ми удари епидуралната и после всичко приключи до 2 и 30, само два вътрешни шева и друго нищо Blush Но доста се ме разсмяха, че все си премятах единия крак върху другия и те " това да не е йога Mr. Green?" после разказаха за някаква жена, дето ходила на йога курсове,водени от някой с психологическо образование,  а и също я шили без упойка - та май за теб ставаше - запомнили са те Mr. Green и как само глупости за йога пишели по форумите, друго обаче нещо е " гинекологията и акушерството - там нещата се развивали бавно и боляло - не си измисляй, че те боли" Joy Joy Т а за това с малко смесени чувства към 2 ра, но пък по-скоро положителни - нали всичко е наред:)

Мяуче,
Не знам кога си се завърнала, ама си е съвсем друго нещо човек да те види в темата Heart Eyes. А за щерките - нали са от Махалата - с предимство са, а и  с тоз ген да са фини като мама и с характер - направо разкош Hug Heart Eyes

# 438
  • София
Велви, коя ти беше анастезиоложката? Аз от зор сега не и помня името на жената.  Embarassed Иначе е с къса светла коса, леко пълничка и много приказлива, това ли е и твоята?

# 439
Никич,
 Hug Heart Eyes За патологията и за секциото само добри отзиви чух! Иначе за записа на тоновете - еми аз отивам културно с папка изследвания, резултати и подобни, никой нищо не ми е искал Crazy Дам, тази е анестиоложката Ленгарска:mrgreen:
А за горите и тяхното отсичане - какво да ви кажа - баш за петък имах час за козметик, та като тръгнаха водите - марш в банята да се пооправя, но после малко ми помогна една акушерка Crazy, която само ме питаше къде ни е апартаментът, колко струвал, че и тя искала в квартала Mr. Green - все едно си бях във фризьорския Mr. Green, че много се шашнах - нали все пак веднага трябвало да се тръгне Blush Пак по-добре бях от една "кака", дето й се смяха докторите - тя като мечка, ама се беше лакирало момичето прясно, прясно на краката, та цялото преродилно миришеше на ацетон. А на ръцете - лакът излющен на половина - все пак класика в жанра, а докторът я пита " Защо, Дафинке, не си лакира и ръчичките? Joy Joy?"
Накрая я настаниха във Вип стая, че нямаха места, та просто май няма смисъл от тях - да си плати човек 40/80 лева и да му намъкнат някоя мургавелка по среднощ - егасимуси и късметът Mr. Green
Бобиш,
само споко - стискам палци Hug

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 11:50 от velv

# 440
  • София
Мерси, Велви, точно Ленгарска е, тя работи и при Щерев и определено има опит с такъв тип упойки. Заради нея склоних датата де е девети, за да е тя на смяна. Laughing
Аз от патологията също нямам никакви оплаквания, всички се държаха добре, отговаряха ми на въпростите, шефа им поне 5 пъти дойде да ме инструктира какво да правя ако тръгне същинското раждане преди датата за секциото.

# 441
Велв, не съм аз тая с йогата. Аз на бременна йога така и не отидох, а все пак някой питаше дали помагали някакви техники от дишането - като те боли ни техники се сетих , ни нищо. Само на магарето трябваше по едно време да задържа напъна като му излезе главичката, защото пъпната връв му беше омотана два пъти около врата, и докторката вика "Задръж", еби му майката как се задържа, мен ме боли и въобще не можех да се контролирам ,но тя викаше тогава "Дишай, дишай", та дишах малко учестено, хич не беше от йогата и успях да задържа, иначе той коня си беше отишъл у барата, вече се бях сцепила явно, не виждам тая болка от какво друго щеше да е. Абе не искам да се сещам, третото ще го раждам със секцио, ако успея да го донося, щото от моята шийка вече нищо не е останало.
А иначе когато бях аз имаше само една мангуста, тя раждала с мацката с която бях във стая, Зюмбюла се казваше, мангустата. Много се майтапехме за нея с акушерките, едната като тръгнала да пита колко е температурата, нали ти казват слагай термометъра и след малко минават да проверят резултатите, и Зюмбюла и казала "3,65", демек 36,5 градуса.  Laughing И ние после като ни питаха каква ни е температурата все за тая Зюмбюла се сещаме и по нейната схема инстинктивно ги казвахме градусите, та всеки път майтап.  Laughing

# 442
Привет! Ще имаме ли бебчета днес  Rolling Eyes
аз да ви се оплача, много ми се ходеше днес на една лекция за естественото раждане във Вис Виталис, станах рано, закусих, изкъпах се, облякох се и отидох до вецето. обаче като ми падна кръвното изведнъж, притъмня ми яко, забучаха ми ушите, едвам се добрах до леглото с полусмъкнати гащи  Embarassed и....не можах да отида. сега си пийнах кафенце с мляко и съм ок. мислех си, сега си позволявам някое по-слабичко кафенце заради кръвното, иначе не съм чак толкова пристрастена. но по мое наблдение от нищо друго не може да ми се нормализира кръвното. сега бера грижа като кърмя как ще се справям с този проблем, който си ме съпътства от самото начало на бременността. вие пиете ли кафе докато кърмите??? има ли някой проблем с много ниско кръвно? че аз някой път може и детето да си изпусна така както се очертава да си го гледам сама.... newsm78

# 443
За окситоцина - и първият и вторият път ми пускаха окситоцин. Засилва контракциите и уж да стане по-бързо. Мисля, че на всички пускат.

Нещо качването на снимката ми се затрудни. Някой ще помогне ли?

# 444
  • София
Мушмулка, аз без едно кафе на ден не мога. Кръвното ми е винаги около 80/50 и ако не пия кафе ме боли глава, не си е работа. Мисля да кърмя и веднага след кърменето да си пийвам по едно кафе.

# 445
Ника, мислех да те оферирам да водим конферентен разговор между двете родилни зали във Втора градска, ама пусто не мисля, че ще устискам до 9ти  Rolling Eyes

А иначе по едно кафенце на ден си е съвсем съвместимо с кърменето.

# 446
И аз съм с кръвно 90/60 и сега си пия всеки ден кафе - даже доктора така ми каза, че имаче ми става лошо. Мисля и после да си пиивам по едно - с Алекс си позволявах по едно на ден, ама аз тогава кърмих само 20 дена, такаче не е било голям проблем.

# 447
Мами, абе днес нещо се закучи работата - май никой няма да ражда за сега!!!

# 448
Аз кафе нали не пия, прибягвам до кола, писала съм и преди защо колата има по-добър ефект, кафето е диуретик. Иначе сега преди няколко дена ме болеше главата и траях колкото можах накрая изпих един ефералган и се оправих. На бебски нищо му няма.
Шмански, вярно ли натам отива работата? Айде ще стискаме палци, да се обадиш по водосточната тръба после да ни кажеш когато нали..
И ти благодаря за помоща, не знам какво ще правя без теб и без Мяу. Hug

# 449
  • София
Шаманче, язък, развали ни се срещата на по шоколад!  Laughing Hug
Нищо де, после с количките ще сме на линия.

Общи условия

Активация на акаунт