Февруари настана, с бебенце е вече мама! (43)

• 22 298
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
То може и да не ми е толкова вярно усещането, ама има признаци. Та ще видим  Wink

# 451
  • Sofia
Здравейте,

Аз само четях тези дни, че мой та кака от миналата седмица беше пипнала един вирус...то не беше повръщане не беше температура и за капак в понеделник ревна , че и ухото я боли.... абе вкара ни с мъжа ми в едни приключения.   Cry Cry Аз само се молех да не тръгна да раждам, че не ми се искаш милото дете да го оставям в това положение, добре че бебето ми е явно разбрано....

Ника    9-ти и според мен е много хубава дата, моя татко е роден на 9 февруари  Simple Smile

Днес ще ходя на запис на тонове на бебока в Токуда и евентуално пак да му мерят главата...да видим как се развиват при него размерите Grinning

Момичета може ли да ме подсетите в коя тема писахте къде може да се направи тест за алергия към упойка и дали е необходимо предварително да си запиша час, че вчера ми казаха , за една позната която след раждане са и се подули, устата, езика, лицето и венците, и аз си мислех да не би да е от упойката.... та се замислих, дали да не ида да си направя и аз един тест, че ако може бих се възползвала този път от упойка....

И още една молба... ще ми изпратите ли на лични и на мен парола за албумчето, че само чета за сладурските бебета, и не мога да вляза да им се нарадвам.

# 452
Toby, за тестуването може във Медицинска Академия. В 5 градска също имат добър кабинет, а аз го направих при докторката от 5 градска, но в 7 поликлиника. И двете са в Банишора. Аз си направих поради опасения от стари проблеми в детството ми с упойки. Не е излишно ако имаш някакви съмнения  Peace

# 453
Тоби, пуснах паролката

# 454
Добър ден и от мен HugОх момичета и аз съм от неспящите,по цяла нощ будувам,ставам по 5 пъти на тоалетна и се въртя като пумпал,тази сутрин съм заспала към 9 и преди малко благополучно се излюпих Tired
След малко и аз отивам на преглед(така дългоочакван),от 10 дни не съм ходила,и смятам този път да си изпрося и едни тонове newsm78
Даниелче,хайде успех и на теб Peace

# 455
Здравейте и от мен,
при нас нищо ново, още сме си 2 в 1. От днес мисля да почна да го хипнотизирам да излиза. Не, че имам някакво чувство, че скоро ще стане де, даже за събота съм купила билети за куклен театър - луда работа  Joy

# 456
  • Sofia
vanya_pleven Благодаря за паролата Hug

За упойката, аз по принцип имам алергия към антибиотик Зинат, към упойки незнам дали имам защото не ми се е налагало да ползвам, но си мисля, след този случай с мойта позната, че не е излишно все пак да си направя тест. 

На мен Банишора ми е по-близо от Медицинска академия, т.к аз живея в Надежда .

Шаманке Ще те затрудни ли да ми пуснеш на лични, къде точно трябва да отида в 7 поликлиника...или ако отида на регистратурата, ще ме упътят....

# 457
Аз се завърнах след едно доста дълго чакане в ТК.Не разпознах Сашкова сред жените,които срещнах,но видях друго майче-Съни76,която отиваше да й видят конците.Ех,ама съм клюкарка Embarassed
Всичко ни е наред засега,нямало страшно,даже докторката си направи устата за преносване,при което се опулих насериозно.Казах й за избора на акушерка(щото май си ме слагаше в нейните сметки,въпреки че не бяхме говорили на тази тема) и естесвено не й стана приятно,но вече само ще се чакаме с Коки да благоволи да излезе.Като отидохме в болницата имаше 3-4 изписвания и като ги видях малките индианчета,толкова мило и нежно ми станааа...И ми направи впечатление,че веднага като погледнеш можеш да разбереш кой е таткото-всички бяха много горди,надути като жаби,гушкаха бебетата и гледаха тъпо.МъжО естесвено завърза разговор с един от тях,та даже му беше предоставена възможност да му види бебето,та беше адски щастлив и доволен!Емоции...

# 458
Хайде и аз на отчет Mr. Green
Сега си тръгна педиатърката, като ми остави следните препоръки:
кърми се на на 3 часа, 15 минути,като се сменят гърдите всеки път Mr. Green Мият се преди всяко кърмене и детето да не се лигави - трябва му режим Mr. Green Тамън навреме, че препрочетох библиотеката на ЛЛЛ Mr. Green Там хич не казват подобни работи:) Но, иначе жената е добра и свястна - мъжът ми докато й даде пари за посещението, голяма борба беше:)
Иска и по-наъам да изписва Вигантол профилактично срещу рахит - някой с отзиви?
И също да питам - сега като мине Февруари и всички бебета са родени, приключва ли се темата или ще продължим да си общуваме newsm78 Joy

# 459
  • Бургас
Велв, ще се прехвърлим в Родени през 2010 и там ще си общуваме ! Януарки са вече там  Mr. Green

# 460
# 461
  • Бургас
Велв  Hug
ам че без форум и февруарките не мога аз.....   Hug

# 462
Toby, от рецепцията в ляво, втория кабинет, забравих името, но беше с П  Rolling Eyes

Съни скай, писах си с Мяучето на скайп, разбрах какви са ти тревогите и стискам палци да се наредят нещата. Само исках да знаеш, че имаш нашата подкрепа  Hug

# 463
  • София
Велви, ти си знаеш най-добре щом вече се кърмите успешно. Аз държа педиатърката да е добра диагностичка и да не го буха с антибиотици за щяло и нещяло. От там нататък какво мисли по дадени въпроси .... ако не сме на едно мнение, поклащам разбиращо глава и толкоз.  Laughing
За Вигантола - май след първият месец се почваше /пустата му склероза, дано не греша/, по 1-2к. профилактично, тя ще прецени според състоянието на фонтанелите, сезона, с какво се храни и т.н. Аз поне за това и се доверявам на нашата безусловно.
На брат ми близнаците - хем летни бебета, и са все навън, и са на АМ /т.е. приемат големи дози вит. Д/ и пак момчето беше с рахит, направиха му Вигантола на конска доза за известно време и се оправи.
Виж за флуора е друга работата, аз съм против, педиатърката също. Излезнаха му бели петна на моя син по зъбките когато беше на около 1г.6м., заведох го на зъболекар, той му предписа флуор по схема само за 3м. и се оправиха петната. Така профилактично не бих давала иначе.

# 464
Хеехехех, Велвче, педиатърката е отсякла явно  Joy Никакво лигавене, от болницата - в казармата!  smile3513  Joy

Боби
, ще ударя една молба на момъка отдалечено и аз Wink

Вчера Веско се сети, че Фъстъка скоро трябва да излиза аджаба и на един светофар напът за вкъщи се наведе съзаклятнически над корема, и започна да му шушне: "Вън Вън Вън Вън Вън..  smile3555 " Питам го какво прави, а тои вика: "Подканвам го да излиза" smile3532

Общи условия

Активация на акаунт