ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 527
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
 Sad силни прегръдки за всички болни деца и майките им  Flowers Four Leaf Clover бързо оздравяване  Praynig Praynig Praynig

# 406
  • София
Много положителна енергия и от мен  Praynig Praynig Praynig

# 407
  • София
Мангъров е минал, детето е добре, просто варицела. Живнал е доста. Тези в инфекциозна са вълшебници.  Hug Heart Eyes Имам чувстовото, че е 1:1 с нашият случай, приеха ни като парцал, а до вечерта вече се беше осиферил.
Хайде, мятайте чашите!

# 408
  • София; Дружбето
Абе момичета, къде ме хвърлихте с тоя менингит, направо изтръпнах на тила Sick Защо е имало съмнения пък за това ooooh! ДОбре, че всичко е ок сега. Те там ли са с Манана? в инфекциозна

# 409
Да, останали са в болницата, питах Мангъров като ни прегледа. Както каза и Клеми- варицела, просто на детето му е лошо и понеже е мъничко-изглежда плашещо.

За сега при нас положението не е за АБ. Просто сме в началото на заболяването (това до сега е било динамично равновесие между болест и здраве  Tired), та тепърва ни чака дълга седмица....

Hug

# 410
  • София
Там са, вероятно понеделник ще излязат.
Цвета, вероятно усложнение от варицелата е енцефалит и менингит. Когато детето е отпаднало, не реагира, не поема течности и е индиферентно има вероятност да е засегната мозъчната кора. Говорим за дете, което е на границата между тук и там.  Confused Не пожелавам и най-големият си враг да вижда детето си така. Изтръпват ти петите. Въпреки, че докато не го усетиш сам, няма как да знаеш усещането. Спирам.
 Hug

# 411
Здравейте приятелки  Hug
Благодаря ви на всички за съпричастността. Юнакът сега спи, а мен ме болят всички частици на тялото ... Не знам какво беше това чудо, н като се прибрах у дома детето ме гледаше с разфокусиран поглед и главата му клюмаше непрекъснат за сън. Приеха го, погледнаха го и заключиха, че е най-обикновена варицела и аз се радвам за тома. Даже бях готова след диагнозата на МЛП да си идем у дома, но пък те решиха да ни задържат.Все още не мога да си обясня симптомите - сънливост, неориентиранст, студена пот и пребледняван, които като по чудо изчезнаха след един по-дълъг сън.
Започвам да се замислям дали по някакъв ачин не се е сдобил с някое хапченце в устата. И да се чудя, едва ли някога ще разбера.
ИНфекциозна в момента е препълнена - едвам ни намериха стая в някакво отделение, с изричната забрана да не напскаме стаята, за да не пламнело отделението  Crazy
Тъй или иначе видях огромната разлика в отношението, когато чуха името на Мангъров и когато ни мислеха за обиквени хорица ...Чух приказки от сорта на "Да не съм ви виновна, че сте се разболяли", "Ако искае система по желание, отидете в частна болница и си платете" и други гадости.
ПП Половината от третия етаж на болницата е с болни от Морбили  Shocked ащо обаче за София не се казва нищо?
Пожелавам на всички болнички да се опвят и какво ще кажете за 8-ми март да се съберем?

# 412
  • София
Ман, Hug!
Аз лично нямам оплакване от персонала в Инфекциозна. Инвентарът е под всякаква критика, да, няма такава мизерия, но пък са абсолютни професионалисти! Идваха по 2-3 пъти на ден, много ни се радваха, имаха много добро отношение. Освен това, понеже Дани беше много зле и първите му кръвни изследвания бяха ужасни (много ниски левкоцити) ни правиха всеки ден такива, докато не се уверят, че всичко е от варицелата, а не нещо много по-лошо. Ако, недай си Боже ни се наложи пак да посещаваме болница винаги бих отишла в Инфекциозна, независимо от мизерията там.
Ман, искаш ли ни утре? Hug  bouquet

# 413
Ман, искаш ли ни утре? Hug  bouquet
Мацко аз ви искам, но това е инфекциозна и не става. Като се приберем живот и здраве, че вече ме е страх да говоря.
Клеми аз нямам от персонала като цяло, а от една конкретна особя, която се титулуваше старша сестра. Сега ни преместиха в ремонтираните сгради - все едно си в хотел - предполагам, че и цената ще е като за хотел. Тук персоналът е много мил, но не съм сигурна дали е по принцип или заради МЛП.
Докторката на вечерната смяна се зачуди какъв е този варицелен обрив. Не ми се мисли след три дни главата му на какво ще прилича  ooooh!

# 414
  • София
Ман, при нас даваха посещения...е, малко нелегално де.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама ние сме карали варицела бе, кво. Бальо ще гледа малкия, ти ще слезеш да пушим.
Къде са новите сгради???
Споко бе, няма да останат белези, престани да си толкова суетна свекърва!!! Да не карам Ива да побликува снимките на Дани, при това преди да се покрие целия в пъпки и да влезем в инфекциозна! Беше толкова страшно, че аз съм изтрила снимките много отдавна.
Цецонката е добре, нищо друго не трябва да те притеснява. Щото...сещаш се при другия случай...нали? Ти сега за едни белези. ooooh! ooooh! ooooh!
Ох бе....кой дявол ме би да ставам майка...скъсих си живота няколко пъти. Като си помисля, че съм държала два пъти дете, което е било на час-два от...нищо по-трсашно няма на света.

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 22:36 от Klemy

# 415
  • София
Манана, слава Богу, че се е оказало фалшива тревога  Hug
Изправиха ми се косите като прочетох  Confused

# 416
Момичета, спокойна нощ ви желая, до колкото е възможно!

# 417
# 418
  • София
Уф, алелуя!  Drunk

Аз допивам след гости - малко любими приятели наминаха, попихме и са слушам кроткото ромолене на миялната...  knit Няма нужда специално да казвам колко ми е щастливо, че не се наложи МЛП да прилага магийки за Цецко!  dancing Ама съм се научила да не подценявам симптоматиката (Клемсо, винаги трябва да се действа по песимистичния сценарий и да даде Господ оптимистичния да се окаже, а не обратното!!!  tongue )

ДаВинчи, ама и твоя зор край няма...  Tired

# 419
  • София
Ив, знам, но не забравяй факта, че минах по тази ужасна пътека 1:1. Като отчетох факта, че тях не са искали да ги приемат, а пък за Дани се разтъча цялото отделение да го приемат и нямаше менингит...просто нямаше как да е по-лошо при Цецко. В този случай важи максимата не питай старило, питай патило. За усложнения от варицела и от пневмонии съм пушка отвсякъде. За друго не претендирам, не се и натискам. Ако може, мисля да остана компетентна само и единствено по тези две болести.
Пожелайте ми спокойна нощ, защото предната преобличах 4 пъти Никол през 15 минутки и дрехите бяха вир-вода. От ръчичките и кашеше пот чак. И днес като повръщаше и ми каза - "Мамо, аз никога няма да оздравея" и ми се обърна всичко.
Да не бях ставала майка...

Общи условия

Активация на акаунт