ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 510
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
  Какво означава МЛП? newsm78

Клеми, Hug

# 421
  • София
Моето Лично Педи - д-р. Мангъров. Hug

# 422
  • София
...

Моят Любим Педиатър (Атанас Мангъров)

# 423
...

Моят Любим Педиатър (Атанас Мангъров)
     hahaha Мерси!
     Много мило звучи! Simple Smile

# 424
Леле, Манана, през какво минавате... Бързо оздравяване желая. И с по-малко пъпки да се разминете.  Hug

Мая, и на вас бързо възстановяване на Еличка. Дано не стигате до антибиотик.  Hug

Селма, не се вторачвай толкова в тези болести. Гаранция няма и в асансьора с някой съсед може да влезеш, не знаеш болен ли е, не е ли. И аз, като бях бременна (спомням си, че беше септември месец, май 5-6 месец е било), колежка пламна от варицела.  ooooh! Бременей си спокойно следващите месеци  и скоро очакваме да кажеш пола на бебчето.  Heart Eyes

Стилияна, много ми е мъчно, като чета за твоето Бишче. Какво и се стовари на главата в последно време. Най-важното е, че установихте какво е и взимате мерки. Дано бързо се повлияе от лекарствата.  Hug

# 425
   Добро утро!Честит слънчев ден на всички!  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face И Трифон зарезан на празнуващите!  Drunk
   Тъкмо е за разходки,а чух ,че между 12 и 15 февруари е имало силни слънчеви бури,което означава повишена радиация и препоръки за по-малко излизания навън..... newsm78  Crazy

Клеми,съгласна съм,че детските болести по-добре е да се изкарат в детството.Само че явно не при всеки се получава.Водили са ме на градина от 9-месечна и до 7-годишна,никога не са ме изолирали или пазили кой знае колко ,и на ти!Не съм изкарала и една детска болест! Laughing

# 426
Ние сме на крак от 7ч.  Tired Ели спа що-годе спокойно, но в 7 се събуди и каза, че иска да мрънка. Питах я какво я боли, отговаря-"нищо, искам да мрънкам". Така си помрънка и поплака, после изведнъж каза, че е време да си играем....

# 427
Стилияна, много ми е мъчно, като чета за твоето Бишче. Какво и се стовари на главата в последно време. Най-важното е, че установихте какво е и взимате мерки. Дано бързо се повлияе от лекарствата.  Hug

Много и се стовари, да  Confused Даже беше ми казала: Мамо, извинявай, че боледувам толкова много  Cry Дано преборим тази гадина мръсна и да идва вече пролетта  Heart Eyes
Момичета, желая ви много прекрасен ден и здрави дечица  Hug Това слънце, което е грейнало така ми топли душата и ми става едно оптимистично Grinning

Ние сме на крак от 7ч.  Tired Ели спа що-годе спокойно, но в 7 се събуди и каза, че иска да мрънка. Питах я какво я боли, отговаря-"нищо, искам да мрънкам". Така си помрънка и поплака, после изведнъж каза, че е време да си играем....

Joy Joy Joy Малеее Мая, здрави нерви и на теб ти трябват  Hug

# 428
  • София

Кац!   Flutter

Магнолиамм роди днес в 17 часа своя трети син - Даниел (дАниел)!

Бебът е роден като за детска градина - 4,250, 57 см!  Crazy

Да им е честит!  Hug

# 429
Да е жив и здрав ДАниел! Да порасне голям и силен
Ай наздравве

# 430
  • София
Честитоооооо! Да е жив и здрав и много да слуша мама, тати и батковците! На Манга пожелавам бързо възстановяване и скоро да е тук и да разказва!  bouquet 

На всички болнички желая бързо възстановяване и много сили на майките им! Чета всичко и ме боли сърцето за всяко едно болно детенце. Последните дни направо ме беше страх да отварям темата.  Confused  Но ето сега една хубава новина! Дано тя сложи край на болестите и с този щъркел да дойде и пролетта!  Simple Smile

# 431
Честито!!! Да е жив и здрав и голям да порастне!!!

# 432
    Честито на Магнолиамм!Да й е жив и здрав третия юнак!    bouquet  bouquet  bouquet

Как е минало раждането?Всичко наред ли е?Спомням си,тя се притесняваше,че по статистика третите раждания се водеха най-тежки. Rolling Eyes

# 433
Мангич, честит да ти е първокласникът  Mr. Green Laughing Laughing Laughing

# 434
  • София

ЧЕСТИТА РОЖБА МАНГИЧ!
Много да ви радва малкият Даниел и да е пръв приятел в игрите и пакостите на батковците си!

Общи условия

Активация на акаунт