ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 485
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • София
На всички болнички изпращам положителна енергия.
За Цецко  Hug Praynig, за Никол и Бишчето Hug, за Ели  Hug и всички други малки и големи желая бързо оздравяване.
Цвета, как е Габи  Hug Praynig

# 436
Честито Магнолиам!!! Добре дошъл на Даниел в хубавото ви семейство!!!
Нека расте здрав, обичан и много щастлив, че се е родил точно при вас!!!

И понеже не съм писала скоро, искам да пожелая на всички болни дечица, на Цецко, на Биш, на Никол, Ели и всички останали малчугани - скоро и бързо да преборят гнусните болести, които ги тормозят  Hug Hug Hug

# 437
  • София; Дружбето
Еееееее, с един дне избърза Mr. Green Да е жив и здрав Даниел (с ударение на а) и много много послушен беб Hug

Габчо е зле, диша ужасно ,през повечето време през устата, вече като чуе прахосмука и почва да плаче. Измъчи се горкото, а напредък никакъв Sick Живея с надежда утре да започне да се подобрява, иначе съм склонна да хващам пътя към пулмологията Tired
Моя приятелка е с контракции от 3 през нощта и още са на 10 мин Crazy Терминът и утре, а аз с нетърпение чакам бебата, яко ме тресе емоция, все едно аз пак ще раждам Crazy

# 438
Честит Даниел на Мерката.
Да ти е здрав и кротък. Като гледам мерките сяденето и ръста от сега се справя  Wink
На теб Мерка бъзо възстановяване ти желая и скоро а си обградена от твоите любими мъже, че ако кажа от всички любими не знам какво количество ще се получи
  Grinning
Цвет, стискам палци приятелката ти скоро да ви зарадва с една прекрасна мома   bouquet За Габи, ако считаш, че няма да се справиш сама, по-добре идете в Пулмологията. Грешките стават от неоказана навреме помощ, а не на предварително застраховане.
Тук всички се радват на Цецонката как хубаво се бил изшарил  Crazy Що само аз не мога да видя хубавото в ситуацията  Rolling Eyes Резултат от "хубавото" опъпчване е забрал нокът на едното краче и Т 38 сега. А през деня нищо му нямаше, беснееше така, че всички ни разбраха  Crazy Някой от вас и лично го чуха  Heart Eyes Най-странно от всичко ми е, че през цялото време само вика "бате,бате", а брат му у дома така го тероризира, че ...

# 439
Честито, Магну! Да ти е жив и здрав Даниел! Да порасне голям, силен и много щастлив! Прегръдки за теб и бързо възстановяване! Да са ти живи и здрави четиримата мъже и да те носят на ръце!!!  Hug

# 440
  • Русе
МАГНОЛИАММ, ЧЕСТИТО!!!

Нека малкият Дниел бъде поредния мъж в живота ти, който те изпълва с радост и те прави горда   bouquet

Момичета, мнооооого мъчно ми стана, като прочетох за всички болнички  Cry Добре, че Магнуто ни зарадва с тази новина. Желая скорошно оздравяване на всички  Hug

# 441
magnoliamm, честито! Нека Даниел бъде жив и здрав! А на теб бързо възстановяване!

За всички болни дечица Praynig

# 442
Ехаааа, най-после хубави новини. Магнолия, честито ти голяяямо момченце! Бързо прибиране вкъщи ви желая и все по-хубави моменти от тук нататък!

Присъединявам се и към пожеланието на Ним! Между другото, Ним, ходихте ли на хомеопат?

Цвета, а дано до утре да му е минало на сладкия Габчу!

Много предгръдки момичета!

# 443
  • София
Renyy има рожден ден! - и понеже е млада и красива, остава да е винаги щастлива!

# 444
  • Русе
Ив, добро утро  Tired Ние ли сме най-големите кукувици  newsm78
Рени, желая ти един незабравим рожден ден   bouquet

# 445
  • София
Честит рожден ден, Renyy!  Бъди все така усмихната, желая ти здраве, щастие и много весел празник! Наздраве! Simple Smile

# 446
   Рени!Честит рожден ден!!!Бъди много щастлива!!!  bouquet  bouquet  bouquet
   Не знаех,че и ти си водолейче -една чудесна зодия! Hug

Страхотно изкарване на днешния празник!  1dating Heart Eyes Heart newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  loveuuu luvbed ( и за тези,които го желаят   EFP stork-boy stork-girl preggo  ylinfant )
     love001

# 447
  • София
Манга, честито! Да расте все така голям младежа! Много хубаво име сте избрали! Mr. Green

# 448
  • София
Привет, бойни другарки!  Hug

Днес се надявам да бъда опростена ако волно или неволно съм предизвикала вашия гняв!   bouquet Стават грешки, знаете, предимно в очакванията ни към околните!  Laughing

Посетих Манга и Даниел!  Party Мангичът е истински пич, а номер три - дважди по-голям!  Heart Eyes Добре са, мамка му се възстановява от това голямо (буквално!) преживяване...  Crazy Ама е разбрала, горката, че размерът има значение...  Mr. Green

Весел празник ви желая с много любов и литри вино!  Party

# 449
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Рени Hug
Момичета, стиснете палци з амоята приятелка. Най-накрая я приеха да ражда, че вчера я върнали с 1 см разкритие само. Тя горката е с контракции на 10 мин от завчера и вече няма сили. Та помолете се да роди бързо, знам че вие умеете Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт