ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 472
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Айде, Цветке, от теб само хубави новини ще чакаме - за здрави собствени и здрави новородени деца!  Hug

# 451
Renyy, честит рожден ден! Бъди жива, здрава, обичана и щастлива!

Честит празник на всички, които днес ще празнуват нещо - Трифон Зарезан, Св. Валентин и т.н.

И аз да поискам прошка от вас, ако някой съм обидила, засегнала или наранила през изминалата година!

tsveta, стискаме палци за бързо и  безпроблемно раждане на твоята приятелка!

ivonska, много ми харесва това, което си сложила в подписа си.

# 452
Честит син на Магнолия stork-boy  bouquet
Честит празник момичета, пожелавам ви много здраве,щастие и любов!

# 453
Честит рожден ден, Рени
Само поводи за радост и усмивки  Hug

# 454
Ако съм обидила някого през изминалата година моля го да прости (а аз имам голяма уста  Embarassed).
Честит рожден ден на Ренни   bouquet Да е все такава свежарка и годините все така да не й личат.
Ние сме у дома. МЛП ни изписа днес, като според него всичко, което ни се е случило е напълно нормално за варицелата. Мисля, че и на персонала им писна да бъдат разкарвани по сто пъти на пожар дож нашата стая, щото на човека много му харесваше да натиска бутона за спешност  Twisted Evil
Сега е щастлив заедно с батко си и мисля, че по-бързо ще се възстанови у дома.
За възстановяване на моите нерви обаче е необходимо солидно количество вино и мисла, че днес е точният ден, та .... НАЗДРАВЕ  Mr. Green

# 455
Ако съм обидила някого през изминалата година моля го да прости (а аз имам голяма уста  Embarassed).

По-важното е ,че си с голямо сърце! Heart

Честито ви завръщане у дома!Оттук нататък само със здраве! Hug Heart Eyes

# 456
  • София; Дружбето
Много се радвам, че са ви пуснали, Ман Hug
Ай, простете ми и на мене, ако съм обидила някой. Аз съм си таковУ Mr. Green
Аз още чакам обаждането Tired

# 457
  Здравейте майчета  Simple Smile , аз съм една от вас. Не съм влизала от доста време да ви видя. Извинявайте  за което  Heart Eyes . И ние сме се умножили, аз си имам вече още едно слънчице, наречено Румяна и е вече на 3 месеца . Така че моят син  е вече голям батко .  Иска ми се да ви питам, как са вашите деца, започнаха ли да говорят и колко ? Моя син е много зле  ooooh! . Вече навърши 3 , а започна  да говори нещо напълно неразбрано. Повтаря едно и също и пак не го разбирам.  И той се нерви ,  и аз се до него , защото се губим в превода Crazy .

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 23:27 от kallii

# 458
Магну, да ти е жив и здрав третият юнак, все така голям и силен да расте, все такъв точен пич да бъде, много да ви радва и само повод за гордост да ви бъде!

Момичета, влязох да ви благодаря за пожеланията за рождения ми ден, но, започвайки да ви чета, буквално ми се изправиха косите! Манански, Стилияна, Клеми, ДаВинчи, Цвета /прощавайте, ако пропускам някого/ - успех ви желая в бързото преборване на болестите, кураж и сила, мили момичета! Дано бързо оздравяват малките ви слънчица!

Само, извинете, да попитам: Стилияна, ще се наложат ли инжекции за Бишката? Какво лечение й предписаха? Нали няма да има усложнения?
 Ман, как е Цеци? Баси, като прочетох мнимата диагноза, и направо ......... не знам. Как е сега той?
 Цвета, как е Габи? Минава ли кашлицата?
 Клеми, а Никол как е? Казаха ли дали тези петънца по крачето са били от ангината или от нещо друго? А защо е повръщала?

Много ми липсвате всички, но наистина нямам никакво време /на работа направо ни взимат здравето и акъла/ и вечер като се прибера само гледам да пооправя нещо и съм като пребита и заспивам в 22 ч. Виктория е станала нетърпима, невероятен инат, всичко е "няма" и "не искам", вече не мога да се оправя с нея, само крещя, а после рева, че съм й крещяла. Не знам, наистина имам чувството, че не мога да се справя с нея и че "изтървам" положението от ръцете си. Вие посещавахте някакъв много добър детски психолог в София, знаете ли за такъв и в Пловдив?

Стига, прекалих с писането, ама така е като влизам толкова рядко - сега не мога да сваря да напиша всичко, което искам да кажа.... Много целувки и прегръдки от нас на всички!

# 459
  • София
kallii, да ти е жива и здрава щерката!   bouquet

Цветке, роди ли се бебето, бре?

# 460
Кали честито   bouquet
ПО въпроса за говоренето - без да те вкарвам в излишни филми, просто направете една консултация с логопед на първо време  Peace Може и да е просто реакция към новопоявилия се член на семейството ви.
Цвет има ли бебе??? Колко дни ражда това момиче  ooooh!

На мен ми се реве и ми се крещииииииииии!!!!! Имам чуството, че идва някакъв апокалипсис и полярна зима  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Бива ли пак да вали като невидял тоя сняг!!!!

# 461
  • София
Да.... Апокалиптично ми изглежда и на мен, "ще го пиша дъждовен".

# 462
Честита радост на Магнолия!

Да расте здрав и щастлив големия юнак и много радост да носи на мама, татко и батковците!

Бързо оздравяване на всички болнички и нека новатаседмица ни носи само пол;ожителни емоции!

# 463
Кали, честита щерка  Hug И аз бих направила консултация с логопед за баткото  Peace

Мимозка, Биш е на АБ засега, а ако не умрат бацилите ще му мислим пак  Crazy Иначе има значително подобрение - вече е жизнена, яде с апетит (това много ме радва), че бях забравила какво е детето ти да каже, че иска да яде  Crazy, зачерви бузките....абе да чукам на дърво много добре изглежда  Praynig
А за Вики може да е протест срещу нещо това държание  Thinking Дано намериш добър психолог и да направите консултация  Peace

# 464
  • София; Дружбето
Родило се е нощеска в 1,20 Grinning 3400/50 см само с 1 вътрешен шев. Майка героиня Joy Ей сега ми звънна ама минаха на визитация и очаквам още подробности. Цяла нощ не съм спала, баси емоцията Crazy

Мимозке, не че ще те успокоя, но у нас положението е същото. Вчера Вики само ме гледа и вика ама ти цял ден само зееш. Ми какво да правя, казвам не, обеснявам, но тя на инат прави каквото е решила. Следва крещене, марш в стаята и така по 100 пъти на ден ooooh! Надявам се да е период, защото иначе не си представям какво следва натам

Общи условия

Активация на акаунт