ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 473
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
  • при принцесите
Честит трети син на Магнолия Heart Eyes Много много да ги радва, да ги слушка, жив и здрав  bouquet

Цвет, и на теб честито, леля ли ще си Hug
Моята кума от вчера също е мама Grinning

Hug за всички болнички

# 466
Честит ти трети син, Магну!   bouquet  bouquet  bouquet Да е здрав, силен, умен и да се включи в мускетарсаката дружина скоро, скоро  Heart Eyes

Честито и на другите обебили се и много гуш на болничките!
Ние вчера си прибрахме беболинка - на леля принцеската. Учудена бях колко е спокоен брат ми  Simple Smile Много готина емоция - дано да имаме повече такива мили и невинни моменти в живота за да ни напомнят, че доброто все пак съществува..... и зависи от нас и нашите действия.....

# 467
kallii,честита ти дъщеричка!  bouquet
За говоренето....Наистина потърсете логопед.Причините може да са много.Дано вашата е безобидна. Hug

Цвета,честита ти племенничка!  Party Да е жива и здрава!
Лекарите ускориха ли раждането?

Мимоза, разбирам ти положението с Вики.....На мен лично ми помага четенето на подходяща литература (стига да уцелиш такава,точно за вашия случай).
  Мисля,че в здравния справочник имаше голяма тема за детските психолози.Можеш да я попрегледаш. Simple Smile

ninishte,много хубави неща описваш! Heart Eyes

# 468
  • София; Дружбето
Не ми е племенничка Joy на приятелка дъщеричка Grinning Мерси де Mr. Green
Включиха я на системи още в един на обяд и това при контракции от 2 дена на 5 мин Crazy и в 5 вечерта я свалят в предродилна. Абе каза, че е минало лесно Laughing

# 469
    hahaha #Silly

Паметта ми се скъсява ,ле-ле..... ooooh!

Слава Богу,че е минало добре!Ситуацията ми напомни раждането на Алекс,освен "лесното".... Crazy

# 470
Честит трети син на Магнолия! Да са живи и здрави!   bouquet
Поздрави на всички ви!  Hug Heart Eyes
Стискам палци болничките, бързичко да оздравяват! Praynig

# 471
  • София
Тази вечер Шош си сцепи веждата.  Tired Стресът беше голям, а се оказа, че аз не знам какво се прави!  ooooh! Измихме лицето, сложихме лепенка и той заспа след моите усилия да го успокоя, но се вкиснах мощно! Дадох само капки на Бах срещу стрес - Рескю ремеди, но се чудя трябваше ли да го водя някъде???  Rolling Eyes

# 472
Еееее, Ив, какво стана  ooooh! Тече ли кръв много? Милите, кой знае колко сте се уплашили двамата, но все пак мисля и съм убедена, че си направила точно каквото трябва  Hug  Hug Hug

# 473
ivonska, горкото пате Шош и неговата майка. Сигурно много си се уплашила. Мисля, че ако кръвта е спряла бързо, раната не би трябвало да е дълбока и всичко ще е наред. Hug

tsveta, честито на приятелката ти!

didi_im, честито на кумата ти!

# 474
честит син на Магнолия!Да расте здрав и безгрижен за радост на всички които го обичат!
на мама пожелавам бързо възстановяване!  bouquet  bouquet  bouquetСтрахотно име сте избрали/това беше едно от избраните за Дая,защото почти до 7м Тя беше МъЖ Joy/
на всички болни бързо оздравяване! Hug Hug Hug
и ние от 3-4 дни сме в числото на болните-Алек с него и аз,а от тази вечер и Дая.Толкова се надявах да ни подмине вирусЪт гаден Sad
Ив,лелеее представям си какво ти е било. SadОсобено като зная как тече кръв от вежда и колко мноооого боли.Миличкия Шош Hug Hug Hug
Честито на всички новообебели се!  bouquet  bouquet  bouquet

# 475
   Ива! ooooh!
   Щом сте останали вкъщи,значи си преценила ,че няма нужда от шиене или други по-така манипулации... Rolling Eyes
   Не знам,дали ще прозвучи успокояващо....Точно преди една година и Алекс си беше сцепил веждата,като е паднал с очите върху една маса,която е била покрита със стъкло.Никъде не сме го водили.Сега има едва забележимо белегче. Confused  Peace

# 476
Иве много гушки на Шош, а на теб вземи си сипи едно по-големо и плюй в пазвата. Най-важното в такива случай е да успокоиш детето, да промиеш/почистиш раната и да сложиш лепенка/марля. Дано бързо му минава на Шоши, ама ми е трудно да повярвам, че на него му се случва такова нещо  Confused
Баси, тъкмо си мислех, че започва веслата част в темата с толкова много бебета, а то какво стана ...
Предлагам да сформираме общоянуарски курбан за здравето на януарчетата ни  Grinning

# 477
  • София
Нито знам, нито имам с какво да промия!  ooooh! Той до сега и коляно не е жулил!  Tired Сефте и лепенка лепим. Иначе го успокоих... галих и приказвах, а той милият накрая толкова се беше възторгнал, че се чуди, чуди и каза: "Мамо, ти си толкова... щастлива... и полезна... обичам те!"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вино, обаче имам. Терапевтирам се.  Tired

# 478
Нито знам, нито имам с какво да промия!  ooooh!
  Риванол. Peace

# 479
... "Мамо, ти си толкова... щастлива... и полезна... обичам те!"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug

Аз едва оживях след оня троен празник в неделя... ужасно...  Embarassed
Добре, че Дара е "Голама" и се грижеше почти сама за себе си Tired

Гуш за всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт