ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 365
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Добре дошла Магнич! Да ти е жив и здрав малкия мъж, много да те радва... пък и да не те забравя на стари години   bouquet
Селма радвам се, че са ви успокоили за Алекс!
НимчеHug Успех!
DaVinci, перфектни снимки, както винаги, естествено с такъв прекрасен модел  Simple Smile

Крещи  и реве за всяко нещо, направо хванах гората вече. Почнах да  затварям очи и да броя до 10-20 за да мога отвръщам със спокоен глас на виковете.  Crazy
Браво! Аз не успявам... или броя бързо... newsm78

Малко ме е срам, ама да ви питам... има ли още детенце от януарчетата, което не иска да ходи на гърне  doh

# 676
Още
Пробвай в кофичка от кисело мляко /малката работа/ Simple Smile Интересно им е

# 677
Селма, хубаво сте решили за градината. При нас имаше бум на варицела Декември-Януари, а в съседната градина (на 10-15м) - на друга шарка (в момента не помня точно коя).

Cry Вчера ходих да прибера нещата на Алекс от градината.Поговорих малко с госпожите и ми стана доста тъжно,че спираме Алекс от това кътче.
      Скоро щели да имат празнество,където Алекс имаше да казва стихче.Още веднъж ми го похвалиха,че помни всички стихчета,каквито се учат в групата.Че е веселушко и любимец на групата (въпреки всичките му необичайно прояви).
       Но,какво да се прави.....Трябва да се грижим и за още един идващ живот. Heart Eyes

Дано вашата операция мине успешно и да започнете интензивни занимания! Praynig Hug

# 678
Селма, не може ли поне на тържествата да го пускаш Алекс?
Аз нещо напоследък нямам муза да пиша, но ви чета Hug

Цвето, само да ти кажа, че съм влюбена в Габчо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 679
Селма, не може ли поне на тържествата да го пускаш Алекс?

Няма смисъл......  33uu
  Точно по тържествата се струпва най-много народ/деца.....

Ти що не си в настроение? Rolling Eyes

# 680
  • София; Дружбето

Цвето, само да ти кажа, че съм влюбена в Габчо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Joy  и аз така
Кога ще ми дойдете на хости бе девойки, Съвсем сериозно питам вече
Днес няма се излиза и от ся ми е тъпо
Мопси, Миша е същата, но аз не броя. Вече само гледам лошо и тя сама си отива в стаята. хич не се карам

# 681
  • София, Лагера
...Един приятел и вика НоемВри (нали е родена ноември  Laughing ) . ....

Хи хи хи, спомням си като бях малка, идваме в БГ за лятото. В парка на Свободата (Борисовата градина) някакъв дядо ме пита как се казвам, аз отговарям: Ноеми. А той: Ама аз не те питам кога си родена, а как се казваш!  Laughing

Аз да споделя - Пресиян също започна да ми се тръшка! Време му беше, почнах да се притеснявам вече  Laughing. Ама не ми се отразява на нервите, поне засега.

# 682
   Психоложката каза,че на 3 години започва поредна криза при децата,която може да продължи до 4 г и нещо.....Ще се обострят негативните черти,ще се......... Crazy Crazy Crazy  уффффффф ..........не ми се мисли! #Crazy

# 683
Споко, кризите са през целия живот  Grinning

Как сте, мацки?  Heart Eyes

# 684
Споко, кризите са през целия живот  Grinning
  Изглежда,това е истината! Laughing

Вие,Анджи,как сте?Нещо не влизаш често напоследък..... Rolling Eyes

# 685
Влизам във форума, но рядко и чета в темата за детските градини.
Тресе ни градинска треска, тук обърквацията е пълна  #Crazy

Добре сме, общо взето, Ники е в болничен и си е вкъщи, не можем да разделим компютъра  Laughing

# 686
Още
Пробвай в кофичка от кисело мляко /малката работа/ Simple Smile Интересно им е

Уви, на Наско не му е! Големи рога има да знаете. Изобщо нищо не пуска. Само ако седи 1 час на гърнето и нещо се изпусне - тогава. И изобщо не се впечатлява - ни от награди ни от лишения  Confused Както и да е изморих се от това. Само ме е яд, защото има страхотна занималня до нас но искат да е без памперс  Tired

# 687
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ето малко снимки от първите минути и часове на Даниел Grinning/преборих се с качването им Crazy/

http://magnoliamm.snimka.bg/baby/dani.477045.17545481

# 688
Ето малко снимки от първите минути и часове на Даниел Grinning/преборих се с качването им Crazy/

http://magnoliamm.snimka.bg/baby/dani.477045.17545481

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51
Страхотни сте! А беболин - нямам думи - голям сладур - направо си е като едномесечен  Simple Smile

# 689
Манге, ма той Дани чист Никольо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да са ти живи и здрави момчетата  Hug ЪЪЪЪЪЪ Дани наследил ли е батко си Алекс  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт