Под сърцето ми расте малко ЮНСКО бебенце - 13

• 20 399
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Привет! Grinning

Ние се завърнахме от Варна, пътя беше чудесен. Peace
На бебо всичко му е наред, като по учебник си отговаря на седмиците. Party Има две неприятни новини обаче.
Едната е ,че пъпната му връв минава през рамото, усукана е.Доктора каза, че за сега няма вероятност да се задуши, но ще се следим.
Втората (в която бях почти сигурна) е, че плацентата е много ниско.Аз това си го усещах, понякога като ритне по-силно и имам чувството, че крака му ще се покаже. Mr. Green
Ще трябва да започна да се пазя страшно много заради това.Забрани ми дори да пътувам, но ще се наложи да отидем още веднъж до Варна за третата ФМ през април.За сега ще продължа да ходя на работа, защото работя в офис на 15-20 мин пеша от къщи и не ми се налага да пътувам.Работата ми е лека и не е проблем.Но при най-малката умора се спирам, че да не направим някоя бела.
Пола го разбрахме - ще си имаме още един мъж. Heart Eyes Таткото е много щастлив, че ще са три на едно мъжете в нас.И на мен ми е мило, че ще си имам още едно момченце, чак ми стана гузно дето толкова исках девойка. Blush В тази връзка моля за един син щъркел. bowuu

Добре дошли на новите мами и от мен!   bouquet

mamita_desita, много са ти сладки покупките. Heart Eyes

Лорка, не се притеснявай за варицелата щом си я карала.Но въпреки това дано ви подмине баба шарка. Praynig

# 676
  • Пловдив
Мария♥ честит син щъркел! Пъпната връв може да не създаде проблем, само мисли положително!
Добре дошли на новите мами! леко бременеене!
Абе хора, или аз изперквам от хормоните, или моят мъж си е бил такъв, ама до сега не му обръщах внимание..... Аз от както забременях говоря, че от март излизам в болнични- работата ми не е физически тежка, на както съм споделяла- свързана с много нерви, викане от страна на шефката...Предишното момиче все е ревяло, добре че не се давам лесно. Та най-накрая намерихме момиче, което да ме замести, много е свястна и кадърна и се надявам, че тя също няма да се вързва на виковете. И сега казвам на мъжа, че скоро ще е време за болничния и той се удивява - Ама как, от март ли??? Все едно не е слушал изобщо като говоря, а истината е, че проблема му е, че няма да ходя на работа и няма да взимам заплата.... Знам, че това му е дерта, а не мисли за спокойствието ми. Честно казано обичам го много, но има дни в които съм напълно способна да то убия!
В тази връзка Eliska чудя ти се как търпиш това 11-годишно чудо в къщата си! Честно казано и аз съм зодия рак и знам колко трудни може да сме  Simple Smile
Айде, аз ставам, че "Любимия " ми дава зор а седне той, да си следи мачовете или по-точно- да следи колко пари е загубил от залагания. А вие се молете да не го утрепя днес, че които ми е прочел поста ще го викат като свидетел после!  Simple Smile

# 677
Мария, честито си синьо щъркелче!  Simple Smile И на мен д-р Яков ми каза, че пъпната връв минава през врата на бебето и се уплаших доста в началото, но впоследствие разбрах, че при много бебчета е така, още повече в нашите месеци, когато са най-активни. Надявам се всичко да е наред и нещата да се оправят!  Praynig Praynig Praynig Ти при кой доктор ходи?

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 18:59 от malena_

# 678
Мария, честито ти синьо щъркелче

Мен нещо днес ме е хванала нервата, ужасна съм към околните и все ми се плаче Cry

# 679
  • по света и у нас
Мария,честити сини гащурки!  bouquet

# 680
честито   stork-boy  Мария!
Аз съм чак на 11.02. вече нямам търпение, не съм ходила почти 3 седмици и още незнам пола, дано всичко да е наред, пък за пола, не държа толкова Simple Smile. Да ви се оплача, вчера как се изтърсих по гръб  smile3518, по принцип внимавам и ходя с ниски  ботушки, но при този лед беше нормално, нищо не ме боли и нищо ми няма на пръв поглед. Та да ви питам , може ли нещо да съм навредила на бебчо  , всички казват , че щом се чувствам добре, значи и то се чувства така  newsm78

# 681
Мария честито ти синьо щьркелче:)И на мен днес не ми е ден взе да ме отегчава тази зима и пак нови снеговалежи дават край няма ли да има?????Sad
Анжелина едва ли му има нещо на бебето те са добре защитени аз сьщо бях паднала ведньж.И като гледам тея ледове скоро стапяне няма да имат аман аман:(

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 19:43 от Natai_Nat

# 682
Здравейте и от мен.И аз от седмица някъде се надувам на ръце,краката ми са добре.На преглед съм на 16.02 и ще му кажа да ми пусне една урина.Момичета стискайте ми палци,утре е големия ден и днес мойто мило щеше да ме набие с моите нерви.Направо сърцето ми щеше да се пръсне от притеснение,защо и аз незнам LaughingТа молете се да оцелея до утре ,че и по-нататък и да не вали много сняг Mr. Green
Хубава и спокойна нощ  bouquet

# 683
  • Варна
Тендерче, с теб сме. Изпращам ти много положителна енергия! Желая ти най-прекрасния и вълнуващ сватбен ден, изпълнен само с положителни емоции. Усмихвай се много! Чакаме снимки!  Hug

Адашче, чесити сини гащи и от мен! Почивай си, наистина. Дано всичко е наред. Стискам палци!  Hug

И аз бих се включила в обща поръчка.  Peace

# 684
Мария, честито ти синьо щъркелче

Мен нещо днес ме е хванала нервата, ужасна съм към околните и все ми се плаче Cry

И аз съм нещо разстроена днес,  newsm45 от най - малкото се дразня и ми се реве, дано ми поотмине малко  Praynig ...че..
Иначе се радвам на времето, обичам снега  Joy
Честито на мамата със сините гащички  Hug

# 685
Мария и от мен честито  stork-boy!

tenderseducer  fingerscrossed и не се нерви толкова, пусни си някое разтоварващо филмче, едно душче, после в леглото  luvbed и по-лежеееееерно!

И момичета - имате поща /буква М/!

# 686
  • Варна
И момичета - имате поща /буква М/!
Охоо! Отивам, това е нашата буквичка! Чаках я с нетърпение! Тони, благодаря!  Hug

# 687
Абе хора, или аз изперквам от хормоните, или моят мъж си е бил такъв, ама до сега не му обръщах внимание..... Аз от както забременях говоря, че от март излизам в болнични- работата ми не е физически тежка, на както съм споделяла- свързана с много нерви, викане от страна на шефката...Предишното момиче все е ревяло, добре че не се давам лесно. Та най-накрая намерихме момиче, което да ме замести, много е свястна и кадърна и се надявам, че тя също няма да се вързва на виковете. И сега казвам на мъжа, че скоро ще е време за болничния и той се удивява - Ама как, от март ли??? Все едно не е слушал изобщо като говоря, а истината е, че проблема му е, че няма да ходя на работа и няма да взимам заплата.... Знам, че това му е дерта, а не мисли за спокойствието ми. Честно казано обичам го много, но има дни в които съм напълно способна да то убия!

Спокойно, това с нервите е закон. Аз като се прибера и ми се иска да убия всички около мен, цял ден ми е бръмнала главата в офиса и ми се иска спокойствие. Детето обаче си иска своето и е право. Вчера мъжът ми като тръгна за провинцията за почивните дни и го прегърнах силно и го целунах, а той така се опули и каза: "Цяла седмица се дуеш и пръхтиш, а сега като тръгвам се сети". Е толкова кофти ми стана, че няма на къде. От сега нататък ще го давам по-спокойно, още повече имам още една седмица работа и съм в болничен. Надявам се тогава да нямам лоши настроения.
Днес само се оглеждам в апартамента и искам размествания, ремонти и т.н. Дадох идея на мъжът ми да се отделим живот и здраве следващата година в собствена стая (преграден хол) и да купим ново обзавеждане за детската стая, а той - какво му е на това. Еми нищо му няма само дето му е набор. Вярно шкафовете и гардероба бяха пакетирани и като се нанесохме ги отворихме, но искам всичко за децата си. Той се е зарекъл заради мен, че следващия ремонт ще е за абитюрентския бал на Моника. Twisted Evil
Хубава вече момичета   bouquet

Мария, Честито щъркелче  Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 21:07 от Lorkaa

# 688
Мария, честито ти момченце! Ще бъдеш една щастлива мъжка мама, на ръце ще те носят! За другото не се тревожи, сигурна съм, че всичко с бебето ще бъде наред, само се пази!

Табакова,  Hug Дишай дълбоко и се успокой! В такива ситуации аз се разтоварвам като вдигна един хууубав скандал  Laughing Все пак решенията за твоето тяло и твоя начин на живот взимаш само ти!

Тендерче, желая ти една прекрасна и спокойна сватба! Вълненията са неизбежни, после ще си спомняш с усмивка колко си се притеснявала за глупости!

# 689
Мария честито ти  stork-boy

Общи условия

Активация на акаунт