Под сърцето ми расте малко ЮНСКО бебенце - 13

• 20 404
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
ооо, и аз се надувам, ама....вчера АГ-то каза че е нормално. Някои жени били предразположени и се надували, други не

# 661
vany6a добре дошла сред нас!   bouquet :Мн се радвам още една мама от Пловдив!
А днес при нас е мн снежно,вяали си стабилно,а вчера какво пролетно сланце беше изгряло!
Да кажа че и аз сьм навита за групова порьчка! Peace

# 662

Да кажа че и аз сьм навита за групова порьчка! Peace

И аз бих се включила! Когато дойде време само да уточним как точно да стане, защото аз сама не бих се справила с поръчката, а бих се радвала да мога да си поръчам някои неща.

# 663
Да  ви се похваля снощи усетих доста силни ритничета от бебчо. Hug

# 664
Здравейте и от мен;)Аз отоци на краката нямам но прьстените не ми стават сякаш прьстите ми се надуват.

# 665
  • Пловдив
Благодаря за ведрото посрещане ...   bouquet

# 666
оуууу, мами, вижтеее Simple Smile

http:// picasaweb.google.bg/ bilyana73 (излезе ми вместо линка - Нерегламентирана търговия...  #Crazy #Crazy )

получих го по мейл... не помня къде съм се рег...?

на Гербер има страшно сладурски неща, има и за по-гоелми дечковци! Simple Smile

А аз вчера разглеждах продавалника и след него боди за 12 лева ми се стори тооолкова скъпоо!  Joy

# 667
  • Пловдив
 Kalimana на лосиона пише Korppercreme mit kakaobutter und sheabutter.Не е с дива роза.И  да кажа,че и аз съм навита за обща поръчка.

# 668
eliska, верно много готини нещица има - аз вече поне 4-5 си харесах, но как става номера там - дай малко повечеко инфо, ако имаш Simple Smile

# 669
нямам никаква идея... просто ги отворих преди малко и много ми харесаха! и ви ги метнах

предполагам, че ако пишем под снимката, която ни харесва, жената ще отговори... аз още зяпам и се възспирам от пукупки, най-вече от финансова гледна точка Wink

# 670
Да кажа и аз за тея покупки-от вчера нещо ме засърбяха ръчичките!Днес излезнах да си купя клин и една туника и пак зяпах по детските витрини.Май скоро ще правя първи покупки за бебо,нищо че е рано...
Снощи пукнах от стомах,направо щях да ритна камбаната!Няма да казвам какво ядох ама няма и да го погледна повече пък е толкова елементарно!После ме подхвана главата,после пак стомаха...еееееееее откачих!Заспала съм към 3 сутринта!

# 671
  • С-я

марету, количката ми е в германия в едни приятели, които ще ми я донесат април месец, като си дойдат за великден. Инак ми я показаха разглобена, те са се забавлявали да я сглобяват и така. Гумите са сигурно по-големи от главата ми. Вероятно ще се окаже, че ще е доста тежка, ама да видим.

Кажи как мина прегледа Simple Smile

# 672
Здравейте!
И мен ме навихте за групова поръчка  Laughing Сега гледах сайта на некст и харесах доста неща за каката, но с обувките не знам как ще я уцеля - имат много странна номерация  Thinking Само че нямам никакви карти - ни кредитни, ни дебитни. Казвайте какво ми трябва да ходя в банката  Praynig

# 673
  • Велики Преслав
Здравейте и от мен момичета. Добре дошли на новите мами   bouquet
Ваня, радвам се че и тук сме заедно, лека и безпроблемна бременност ти желая от все сърце  newsm10

# 674
Леле при нас още си вали.Исках да изларам малкия наван с шейната то пък взе че го хвана хремата Sad
На новите мами добре дошли!

Общи условия

Активация на акаунт