Под сърцето ми расте малко ЮНСКО бебенце - 13

• 20 416
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Лорка, я се стегни и не си тормози детенцето! Щом си я карала веротността да те повтори е минимална. А и дъщеря ти не е болна, може да я подмине  Peace

# 646
  • по света и у нас
Благодаря ви,момичета! Hug Наистина камък ми падна от сърцето. Grinning

На новите майчета–добре дошли!   bouquet

Мария,мислех,че беше за днес,но явно няма да пускам палчетата и утре! Crazy Praynig

# 647
  • в белята
Eгати малката е започнала да кара бебешкия пубертет и днес направо ме изкара извън нерви................ SickНали си живуркам на 6ти етаж без асансьор ,та точно днес беше решила да не се качва по стълбите  и да реве да я гушна.Толкова много ревеше и се тръшкаше ,че съседката от третия етаж слезе да види какво става,защото си бе помислила ,че намен ми е станало лошо и малката за това реве и после тя я качи.Искам си асансьора..................... Cry Cry Cry само ако знаят тия от 1вия етаж как ги благославям всеки ден.............. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 648
  • по света и у нас
Добро утро! Hug

# 649
Добро утро

тук при нас е доста снежно Simple Smile

# 650
Добро утро.
При нас също е много студено и мрачно.

# 651
Добро утро и от мен, поглеждам през прозореца иииии вали сняг. Мислех да пазарувам,но май няма да е сега. Студено ми се вижда. Днес ще гледаме цял ден Джетикс, на там вървят нещата, нито ми се чисти, нито ми се готви, искам само да лежа. Ще оставя домакинската работа за утре. Хубав снежен ден ви желая.
milkuz благодаря, явно имах нужда от тези думи. Снощти и дадохме няколко глъдки вино, та ако е заразена да избият пъпките. Сутринта като отворих очите я проверих и няма, дано ни подмине.

# 652
...та от ebay.co.uk доставката излиза около 25 паунда. Ако се съберем 5 парчета- излиза по 5 паунда на калпак доставката. Чакам да ми излезе кредитната карта, че да се развихрям. И преди сме говорили за обединени поръчки- трябва да се справим някак си, и аз нямам грам опит в тия работи.
И аз, и аз Peace Ще се справим, хубава работа.
Отивам след малко да видим бебока къкви ги върши и гледам вече понатрупа сняг и тук. Дано да са поразчистени пътищата newsm78
И друго щях да пиша, но забравих.
Приятни почивни дни ви желая! Nature Snowman
P.P. Аааа, сетих се и редактирам, да не товаря излишно темата: polkidot, дойде ли ти количката? Сърбят ме очите за снимчици и отзиви. Grinning

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 10:49 от maretu

# 653
Добро утро!

При нас направо е натрупало едни 20 см вече, днес ще пътуваме, наблизо е, но дано е разчистен пътя.
В такива дни оценявам колко е готино да имаш двор - пуснала съм детето да вилнее в снега, без да ми се налага да зъзна с него Mr. Green

За обща поръчка - и аз съм навита. Ако искате, можем да напарвим общ чат в скайп по въпроса, за да не занимаваме всички.

Лорка, може да не се зарази, а и ти щом си я карала, няма страшно. Аз като заподозрях едни пъпки във варицела, питах педиатърката - било лошо ако е в първите три месеца или в деветия месец, иначе нямало страшно, дори да се разболееш. Но ти няма, няма страшно!

Пожелавам ви хубав снежен ден!

# 654
Добро утро ,момичета!!!

Някакви отзиви и коментари да знаете за тази количка newsm78  http://www.mamasandpapas.com/product-herbie-night-night/102815700/type-i/

Mamas and papas са същите,както пег перего,но точно този модел мн ми харесва.Ако знаете нещо за тази количка,ще се радвам да споделите Hug
Лек ден

# 655
Добро утро и от мен:)

# 656
mamita_desita, аз много съм си харесала Sola пак на mamas&papas, но и аз никакви отзиви не намирам, може би защото ги няма в България. Единственото, което ме притеснява е, че ми изглеждат малко ниски с коша за новородено  Confused

# 657
  • Пловдив
Привет, момичета!
Аз съм нова тук, но искам да се запиша. И аз ще си имам юнско бебенце, живот и здраве терминът ми е на 13.06.2010 г. Втора бременост ми е, дано до края всичко да е наред.
Пожелавам на всички бъдещи мами спокойна бременост и естествено- леко раждане.

# 658
Добре дошли на новите мамчета   bouquet

Тази сутрин установих, че съм започнала да се подувам  #Crazy Някой друг с подобен проблем? Освен да мина на безсолна диета, нищо друго не ми хрумва...

Хубав уикенд ви желая!

# 659
  • в белята
Dovega аз писах по рано ,аз съм с отоци вече цяла седмица  Cry Cry Cry и лечението ми е безсолнна и високо белтъчна диета.Пусни си за всеки случай една урина да видиш дали не изпускаш белтък ,както и си мери кръвното редовно.
Ей линийката ми се е преместила в 6ти месец  Flutter Flutter Flutter
Добре дошли на всички нови майки. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт