Под сърцето ми расте малко ЮНСКО бебенце - 13

• 20 423
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Добре си дошла сред нас,sivanovaa , лека и спокойна бременност и безпроблемно раждане Hug

# 631
Antonia_bg, много си напреднала с имената!  newsm51 Дано не съм много нахална, ама на К няма ли и Красимир (че така се казва милото)
А и буквата И нещо не мога да  разгледам  Thinking Някой да удари едно рамо ....?  Praynig

# 632
Здравейте Hug приемате ли нови мами?

bouquet

елиска,нямам думи Rolling Eyes пак гледаш от твоята камбанария,отиди при нея и сложете картите на масата,кой какво иска от другия и т.н. това ми прилича на две сестри не могат да си поделят нещо Peace

# 633
sivanovaa добре дошла при нас  bouquet

# 634
  • Обетованата земя
mamita desita, много са сладки покупките ти Heart Eyes.
Момичета, от една седмица хапвам по 2-3 бонбона на ден с бренди, ама доста се усеща това бренди (сигурно затова ми се услаждат), според вас дали вредя на бебо с тази минимална доза алкохол?
Sivanovaa, добре дошла!  Hug

# 635
Sivanovaa добре дошла си при нас! Лека, безпроблемна бременност и на теб и здраво бебче на финала!

milkuz опитай с буква И пак, оправих я и я качих наново. Сега погледнах, но за съжаление Красимир няма, то и на мен ми се виждат много малко тез имена с К, ама - толкоз има, не си спестявам нищо.

Ей сега ще кача и буква Л.

# 636
Ооох, опитвам се да не коментирам темата за дъщерята на мъжа на Елиска, обаче някак си не мога да се стърпя  Naughty Thinking
Предварително се извинявам, ако някой се почувства обиден, но говоря от личен опит. Аз бях на 16, а сестра ми беше на 7 години, когато нашата майка почина, повярвайте ми, не е минал ден, в който да не  съм се опитала да предам на сестра ми всичко, което аз съм научила от майка ни.
Това, че детето е останало без майка не бива да бъде ползвано от самото дете или от някой друг човек като оправдание за това, което детето е в момента. Никой не може да ме убеди, че е нормално, понеже майката е починала, на момиче на 11 години да й липсва елементарна хигиена, мойта котка се научи да не пикае в цветята. Не мога приема, че след тази трагична загуба, не е имало поне една баба или леля или някоя жена с опит, която да не се е грижила малко или много за това момиче, най-малкото след някоя друга година това 11 годишно момиче ще бъде жена и после ще бъде майка, на какво ще научи своите деца ?!?  newsm78

# 637
Леле, много пишете бе. ако не съм нон стоп пред компа да ви следя и после става Shocked нямате изчитане

Аз днес ходих пак на преглед и пак не се видя пола на бебо Sad. Аг-то каза, че е като пумпал и не иска да се спре за минутка, за да го види. А в понеделник пак ще ходя да ми точат кравчицата

# 638
Антония, благодаря! За мойта мишка пише много хубави неща!   bouquet

# 639
  • С-я
днес мн интересно у форума. кат дърта сеирджийка, очаквах cats fight, ама не би  Grinning .
Елиска, момата у вас кърти мивки. сори, смея се на чужд гръб. не мога да дам никакъв съвет, нямам опит в такава деликатна материя.
и сега един укор към всички, които дават линкове за онлайн пазар- спрете се, бре! мн хубави работи има, няма да издържа. та от ebay.co.uk доставката излиза около 25 паунда. Ако се съберем 5 парчета- излиза по 5 паунда на калпак доставката. Чакам да ми излезе кредитната карта, че да се развихрям. И преди сме говорили за обединени поръчки- трябва да се справим някак си, и аз нямам грам опит в тия работи.

хайде, със здраве

# 640
Здравейте мили майчици Simple SmileДоста отдавна не съм писала,което не означава че не ви хвърлям по едно око от време на време PeaceОчаква се скоро да спра работа и тогава ще съм по-активна в писането.Струва ми се че доста интересни неща пропускам,но няма как скоро ще наваксам.
Напоследък се чувствам постоянно изморена,постоянно ми се спи,изобщо като парцал съм WearyДали се преуморявам,дали пък бебчето ми изпива енергията ThinkingТа въпроса ми е някоя от вас има ли подобни оплаквания?
Лека и спокойна вечер от мен Hug  love001

# 641
  • Варна
Минавам само да се похваля, че според линийката днес съм точно по  средата на бреманността.  Party

Лека и спокойна вечер, муцунки!  Hug

# 642
Аз пак съм  #Crazy
Детенце в групата е с варицела и е имала контакт с Моника. Много ме е страх, макар и лекарката на детето да ми каза, че за мен няма опастност щом съм я карала. Направо полудявам, не смея да я прегърна и направо полудявам.

# 643
Sivanovaa добре дошла си при нас   bouquet
antoniabg кога ще стигнеш до буква С?? Grinning

# 644
Включвам се да кажа, че ако има обща поръчка ще се включа. Само дето и мен ме няма зобщо в он лайн пазаруването.

Общи условия

Активация на акаунт