Под сърцето ми расте малко ЮНСКО бебенце - 13

• 21 418
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Честити щъркелчета на всички  Hug Hug
Аз да ви кажа, че мойта щерка много хареса количката и днес цял ден стои в нея  smile3506 newsm62
Тя я харесла, ама ти май не си ... съдейки по обявата за продажба в продавалника... http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=941458&cat=all Защо я продаваш? Какво не ти хареса? Това е една от нашите фаворити за количка и понеже една дружка знае, като е попаднала на тази обява ми праща линк... и аз какво да видя... Така чаканата количка на Смилянова.  Hug
мартеа, поздравления! Много интересно хоби!  Hug Може и снимчици да покажеш...  Hug

# 91
Здравейте, мамчета!
Честита нова седмица и нова тема!
Аз днес ходих да си взема болничен, този ми е първия 7 дни и от тук нататък живот и здраве до края смятам да съм в болничен. И по тази причина, между другото ми се наложи да си изкарам нов настоящ адрес във Варна, защото аз нали се водя в Казашко и се оказа че болницата не може да ми издават дълги болнични ако не съм с адрес във Варна  Laughing Иначе уговорката със шефа ми е да ходя от време през ден на работа, защото иначе не издържам и докато намери човек на моето място и съответно да ми плаща за това че ходя докато съм в болничен.
Моето хлапе и то ме рита от вчера само ниско долу, направо ме кара да ходя през половин час до тоалетната.
Хайде лек ден на всички и стиснати палци всички които са на ФМ.

# 92
Честити щъркелчета на всички  Hug Hug
Аз да ви кажа, че мойта щерка много хареса количката и днес цял ден стои в нея  smile3506 newsm62
Тя я харесла, ама ти май не си ... съдейки по обявата за продажба в продавалника... http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=941458&cat=all Защо я продаваш? Какво не ти хареса? Това е една от нашите фаворити за количка и понеже една дружка знае, като е попаднала на тази обява ми праща линк... и аз какво да видя... Така чаканата количка на Смилянова.  Hug
мартеа, поздравления! Много интересно хоби!  Hug Може и снимчици да покажеш...  Hug
Смилянова защо така?Ти беше убедена че това е твоята количка,какво стана че си промени мнението?

# 93
мармотка, честито ти синьо щъркелче

Ох и аз онзи ден забелязах, че краката ми са почнали да отичат. Беше ужас направо. В петък съм на ЖК и ще се се оплача на АГ. Наистина много рано почна. Значи ли това, че имам албумин newsm78

Смилянова, верно що я продаваш бе Rolling Eyes

# 94
  • Варна
Здравейте, мамчета!
Честита нова седмица и нова тема!
Аз днес ходих да си взема болничен, този ми е първия 7 дни и от тук нататък живот и здраве до края смятам да съм в болничен. И по тази причина, между другото ми се наложи да си изкарам нов настоящ адрес във Варна, защото аз нали се водя в Казашко и се оказа че болницата не може да ми издават дълги болнични ако не съм с адрес във Варна  Laughing Иначе уговорката със шефа ми е да ходя от време през ден на работа, защото иначе не издържам и докато намери човек на моето място и съответно да ми плаща за това че ходя докато съм в болничен.
Моето хлапе и то ме рита от вчера само ниско долу, направо ме кара да ходя през половин час до тоалетната.
Хайде лек ден на всички и стиснати палци всички които са на ФМ.
Силве, и аз съм така, но от 4.1. 1 ден работя, 4 почивам. И моят адрес не е варненски, но започнах направо с едномесечен болничен, без това да е имало значение.

# 95
  • Бургас
мартеа от ибей ги взех. Peace В момента го няма точно този комплект, но трябва да се следи.Постоянно излизат добри предложения. Peace

smilianova, що така? newsm78

# 96
# 97
Аз мами...съм изумена.. Shocked такъв сняг вали навън ама якоо ,на парцали...хем е красиво...хем не мога да излизам да се разхождам повече и килцата се лепят лепяят  Blush
Абе аз лекувахведнъж гъбички и сега май пак ще ми се появят... Sad често ли ще се сблъскваме с това явление?Някъде четох,че доста често се явяват през бременността.

# 98

Кажете нещо вълшебно за отпушване на нос, че почти не съм спала поради невъзможност за дишане. Пробвах вече с морска вода, клеева тинктура, инхалация с лайка и сода, мукосептонекс, коризалия, памуци с ракия в носа и с нищо не става, та ако знаете още нещо, ще съм безкрайно благодарна. Много е мъчително, вече ми се е напукала устата от дишане през нея.
Опитай с масажи на точките отстрани на ноздрите и масаж и нагряване на точката между очите. Редувай ги , масажирай по 10-тина минути , трябва за изтече това което е в носа ти за да ти се отпуши. Най бързо става със сок от лук ( Прясно изцеден), но е много опасно понеже много гори трябва да си опреш едва ли не капкомера със сок в ноздрите , иначе ще полудееш( изпробвано)

Привет и от мен,

Скоро моя позната ме снабди с едно кремче от чаено дърво,  та аз с него си оправих хремата преди месец. Предполагам и за отпушване ще помогне. Мазах се вътре в ноздрите и от самия мирис нещата се оправиха, ако сте наблизо, с удоволствие ще ви гребна от опаковката- в жк Надежда съм...
Правила към следната бабина рецепта, слагам в метален съд на котлона малко захар и дишам пушъка, помагало ми е, но не винаги.
Може да пробвате, но трябва все пак поне малко да можете да дишате с носа. Вие всичко сте пробвали, не се сещам за друго...

# 99
Да се запиша и аз, че пак ще изтърва  Laughing

# 100
Дзак!!! Ето ме и мен Simple Smile
Голямо писане - голямо чудо !!!  Grinning
Добре дошли на новопоявилите се мами - желая ви спокойна и красива бременност  preggo
Честито на научилите пола на бебоците Simple Smile
Моя мъж вече сериозно си ме пита дали вече съм решила как ще кръстим нашата дребосъчка и ми се налага да му обяснвам, че все още е доста раничко, но все пак имам няколко варианта Simple Smile
Сега отивам да си доспя, че тва в болницата не може и да става дума за спане - малките бебоци вечер не ги носят при майките и като огладнеят към 4 сутринта и като ревнат, та чааак докъм 5:30 - 6:00, когато се сетят да ги дадат на майките да ги кърмят, изключително кофти практика според мен е това, но явно е политика на болницата, лошото е, че едно като ревне и след него всички други, а толкова жално плачат миличките  Cry

Hug

# 101
Силве, и аз съм така, но от 4.1. 1 ден работя, 4 почивам. И моят адрес не е варненски, но започнах направо с едномесечен болничен, без това да е имало значение.
Марчелка, при мен казаха че ще може да има проблем и затова е по-добре да отида да го направя, защото щели да ми направят проблем от Здравната каса и аз го направих.
Я кажи ти като си от 04,01 в болничен, знаеш ли счетоводителката от кога ще ти го занесе в Здравна каса , началото на февруари ли? И свирни като като получиш нещо по сметката, да знам след колко време се очакват паричките, че чувам доста ги бавели  ooooh!

# 102
  • Обетованата земя
Марчелка, при мен казаха че ще може да има проблем и затова е по-добре да отида да го направя, защото щели да ми направят проблем от Здравната каса и аз го направих.
Я кажи ти като си от 04,01 в болничен, знаеш ли счетоводителката от кога ще ти го занесе в Здравна каса , началото на февруари ли? И свирни като като получиш нещо по сметката, да знам след колко време се очакват паричките, че чувам доста ги бавели  ooooh!
И аз съм в болничен от 07.01. По принцип счетоводителката трябва да занесе болничния до 2 дни след подаването на Декларация 1, а нея я подава  до ден след като е платила осигуровките на съответната фирма, в която се осигуряваш. А от НОИ изплащат обезщетението най-късно до 2 седмици след като е подаден болничния. Така че принципно ако днес е платила осигуровките, утре да подаде Декл. 1 и после болничния, някъде към средата на февруари трябва да имаш парички по сметката. Money

# 103
Аз все още нямам стрии  newsm44,макар да не се мажа редовно.Със сина ми се получиха на краката,отстрани на кръста,но тогава за 1 година бях качила 40 и кусур кила.Ала целулит- smile3511
На мен линията на корема взе да ми се появява,явно и тази бременност ще си имам тази черта Simple Smile

# 104
Ейййййййй не ми давате да си направя далаверата значи  newsm78 smile3506 smile3534 Аз още съм си убедена в количката, само че не може ли да изкарам някой лев от нея  smile3506 newsm62 Сладурки!!! Възползвам се че я има още в наличност в Германия  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт