Под сърцето ми расте малко ЮНСКО бебенце - 13

• 21 418
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • Обетованата земя
marmotka  Hug, честито ти показало се  момченце  bowuu! Много се радвам, че най-накрая сте разбрали пола!  Simple Smile

# 76

milkuz, от няколко дена почнах да пия пак хапчетата за цистит и незнам от тях ли или не, но ми е много отпаднало и не се чувствам много добро, а почти както през първите три месеца, като изключим повръщането.

Киди, какви са тези хапчета?

Аз пия Имунобор Уро, но понеже са големи капсули и имам чувството че докато се разтворят ми седят по 2часа на гърлото и ми е много неприятно.

marmotka, честито ти синьо щъркелче.

# 77
  • София
Добро утро мами,честит празник на празнуващите.
Внимавайте с тези болки в коремчетата,аз си постоях в патологията една седмица със скъсена шийка на матката,сега съм с една шепа лекарства,както през втората бременност.
Стига съм се оплаквала само,сега малко и да се похваля и да помоля за едно розово щъркелче Heart Eyes
много се радвам,дано да са познали ,че първия път ми казаха момче,а сега вече два пъти момиченцееее.Всичко е наред с бебето.
Ако може и на лични да ми пратите паролата за албумчето Praynig

# 78
Ауу,мами,ей сега разглеждах новите снимки,много сте сладки и лъчезарни,излъчвате точно това щастие,което трябва да струи от всяка бременна жена.

# 79
  • Варна
Добро утро и от нас! Днес се чувствам по-добре, може би защото снощи поспах. Предните 2-3 вечера не можех от запушен нос. Улеее, и моите устни са така, много е неприятно.  Confused На мен Стеримара ми помогна явно, защото снощи спях повечко и днес дишам и през носа. Иначе щях да прибягвам и аз до лука. Другото, което майка ме посъветва е мед в носа - може да опиташ това. Явно твоята хрема е доста упорита, дано скоро се оправяме всички!  Hug
marmotka, честити ти сина гащи!
Тендерче, честото ти ново квадратче!  Hug
И по едно стисната палче за всички, които са на ФМ днес.  Praynig
Аз съм на ЖК на 3.2. вече нямам търпение, не съм виждала малкото човече от 1 месец.  Heart Eyes
От днес започвам да пия витамини. Милото отиде да ги купува.
Хубав и усмихат ден на всички!  Hug
gergana26, честито розово щъркелче!  Heart Eyes Почивай си и много се пази!  Пиша ЛС с паролата. Peace

# 80
Това китайско ли виетнамско ли чудо от едно време не беше ли в червени кръгли кутийки?  newsm78
точно Wink

а това, което си показала не го знам Peace как се използва?

# 81
  • в белята
Добро утро! Hug
Днес за да ми започне деня "Хубаво" се събудих с отоци на краката и ръцете ммммммммммммммммм................започна се тоя път бая по рано  newsm45 newsm45 newsm45 след малко отивам да се оплача на гинеколожката ми.Дано само с белтъчна диета се оправят нещата  Praynig Praynig Praynig

# 82
Момичета, смилете се над тези от нас, които още ходят на работа и нямат никакво време да ви изчетат  Crazy Направо ме убивате със скоростта, с която изписвате темите  #Crazy
Аз ще съм супер неактуална с всички нещо, които исках да кажа затова ще си затрая  Mr. Green
Само да ви споделя - някой пита по-напред за шишета Томи Типи - страшно голямо разнообразие на тези продукти има в Пигис Хаус. Там има и много модели колички Хаук - за тези които са им любители.
Абсолютно подкрепям мнението, че количката трябва да се види и пипне на живо. После като искате пак си я поръчайте от Интернет сайт (от чужбина определено са по-евтини), но първо я вижте на живо  Peace
Иначе най-много колички и модели, които могат да се видят и сравнят, аз лично видях в Бейби Мол, Пигис Хаус и Вис Виталис.
Хайде всичко най от мен, че аз в този сняг отивам да гледам малчугана на 4Д.  Party
И като се върна дано да успея да ви насмогна с четеното  ooooh!

П.С. Може ли някой и на мен да ми прати името и паролата на албума и на пощичката  Praynig

# 83
sophiepp слага се по малко ( дет се вика само се мацва от мехлема с клечката, защото е силен и люти) на клечка за уши и се маже в нослето, също така около него. Може да се разтрие и нагоре по нослето, посока челото.

# 84
Ulla, за много упорита хрема моите колежки ми препоръчват промивки на носа с душ за нос и разтвор с вода и морска сол. В Германия такъв душ се продава във всички аптеки, както и в дрогериите. Казва се Nasal Douche. Ето тук има малко повече инфо на английски. http://www.1stvitality.co.uk/therapy/emcur/index.html

Ако не можеш да го намериш в БГ може би можеш да приспособиш голяма спринцовка и да си направиш разтвор вода и морска сол. Пъха се в едната ноздра, отваряш си устата, за да не попадне вода през носоглътката в трахеята и да се задавиш. Пускаш водата леко да тече през едната ноздра и тя минава през синусите и изтича през другата ноздра, като отпушва и лекува всичко по пътя си. Тук го ползват предимно хора със синузит и казват че много помага.

Аз лично не съм го пробвала, не съм имала чак толкова лоша хрема, така че не мога от личен опит да ти споделя ефекта. На мен при хрема ми помага много да намажа носа от външната стена с балсам за настинка, в които има загряващи компоненти и мента. Това увеличава притока на кръв в носа и при мен го отпушва.

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 12:14 от NancyB

# 85
  • Бургас
Да се запиша  и аз в новата тема! Party

Пепси   bouquet

sophiepp, подкрепих еко подфорума. Peace

Пловдивчанки, супер сте! Grinning

Кремс, аз бях с такава количка.С нея отгледах Велизар, сега и за второто ще я ползвам известно време.Много съм доволна от нея. Peace Ще си купувам лятна, че ми е мерак.А и това чико тежи около 11 кг., което за по-голямо дете не е малко.

На всички болни и разболяващи се пожелавам да удържат фронта и да се разминават леко.
Велизар и той снощи ми беше с температура.Днес след обяд ще го водим на лекар.Сега се гледат в къщи с баща си, че мъжа ми почива три дни.Не кашля, няма хрема, но вдига 39 градуса посред нощ.Ще видим като го прегледат какво ще излезе.

Аз отивам да обядвам.  eat

# 86
Здравейте на всички  Hug

Понеже споменахте Хималая, не съм ползвала този балсам, но съм ползвала коф сиропа за кашлица и кофлетите за смучене за гърло - страхотни са просто.
Ето линк към балсама http://si-plus.com/index.php?p=43

и към всички продукти на Хималая http://si-plus.com/index.php?f=3&sub=2
има ги в аптеките и цените им са приемливи.
Добре, че ме подсетихте за тях, бях ги забравила  bouquet

Може ли и на мен данни за албумчето със снимките, моля  Praynig

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 12:41 от svetlat

# 87
Благодаря на всички за солидарността и предложенията за борба със запушен нос Hug
Ще изпробвам всички варианти, до които мога да се добера в момента и после ще споделя опита /дано не ви се налага де/.
Мармотка, честит син щъркел!
Гергана, честит розов щъркел!
И аз подкрепих екофорума.

# 88
Честити щъркелчета на всички  Hug Hug
Аз да ви кажа, че мойта щерка много хареса количката и днес цял ден стои в нея  smile3506 newsm62

# 89
Привет,

малко се поизгубих, бяхме на Международния фестивал на маскарадните игри, на който участваме всяка година, това е хоби на мъжа ми - изработване на кукерски маски. И аз участвам във фестивала, в частта с народните носии и хорАта, тази година до последно се чудих дали да рипам хорца, но се уплаших от контракциите последната седмица и след като всички ме овикаха, че съм луда, участвах само като съпорт. Да се похваля, че нашата група е със второ място.

В събота бях на ФМ. Оказа се, че вместо да си запиша фетална ехокардиография, съм записала фетална морфология при доц. Димитрова, а фетална ехокардиография трябвало при друг лекар. Нищо де, пак ни огледа от глава до пети, дъщеря ми беше с нас, много се вълнува, много се радва на бебка. Специално заради нея включи и 3д режим, за да й даде снимка, която тържествено й вкръчи, е, няма по-горда от моята кака. Всичко е наред, сега трябва да отида на фетална ехокардиография, но ще ходя в 3та градска, надявам се при Велковски.

Мария, откъде взе тези шишета на такава цена?

Сесил, за повръщането непременно питай лекаря. Пиеш ли магнезий? Аз вече съм убедена, че като пия, ми се гади повече. Но няма как, трябва да пия, така че ще търпя.

Рафаела, тъй като не обичам сладки закуски, моята рецепта за триците е със сирене. 3 пълни супени лъжици трици заливам с една ч.ч. вода, разбърквам и слагам в микровълновата на макс за 1м30 сек. Гледаш да не изври, че става страшно мазало. Разбърквам, слагам малко масло, пак разбърквам, задушавам с чинийка отгоре за 2 минути и добавям обезсолено сирене - аз обичам много, затова слагам много Laughing На мен ми е ужасно вкусно, мога да го оприлича с качамак, но ми е много по-вкусно. Закусвам това в 7:30, обикновено до обяд хапвам банан или ябяълка или кисело мляко и така издържам до обяд около 13:30.

Софи, подкрепих.

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 16:12 от мартеа

Общи условия

Активация на акаунт