Под сърцето ми расте малко ЮНСКО бебенце - 13

• 20 488
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • по света и у нас
Добро утро и от мен! Hug
Смилянова,мерсаж за закуската и кафенцето!  bouquet

Кремс,стискаме палчета за днес и дано видите желаните атрибути! Hug

Ула,както и аз писах от няколко дни съм на същия хал–побъркващо е,сега вече цялата кожа около носа е зачервена и раздразнена от непрекъснатото издухване на носа.Пробвай с парченца масло в носа или пък мед!Виж повечко информация от препатили мами ТУК .Бързо оправяне! Hug

# 61
  • София

Кажете нещо вълшебно за отпушване на нос, че почти не съм спала поради невъзможност за дишане. Пробвах вече с морска вода, клеева тинктура, инхалация с лайка и сода, мукосептонекс, коризалия, памуци с ракия в носа и с нищо не става, та ако знаете още нещо, ще съм безкрайно благодарна. Много е мъчително, вече ми се е напукала устата от дишане през нея.
Опитай с масажи на точките отстрани на ноздрите и масаж и нагряване на точката между очите. Редувай ги , масажирай по 10-тина минути , трябва за изтече това което е в носа ти за да ти се отпуши. Най бързо става със сок от лук ( Прясно изцеден), но е много опасно понеже много гори трябва да си опреш едва ли не капкомера със сок в ноздрите , иначе ще полудееш( изпробвано)

# 62
Много сте хубави, пловдивчанки, толкова усмихнати и лъчезарни  Hug

smilianova, приличаш на сестра ми малко  Grinning

# 63
FiFi:), страшна илюстрация! Тъкмо ми се беше дореавло от трудната пренастройка на работна вълна, смях се от сърце! Hug
добро утро и от мен 55

моля, който намери за необходимо да подкрепи идеята за еко подфорум в бг-мама
Вътре съм с двете ръце и с двата крака, благодаря, че ни го показа!

Ейййй, забравих да честитя на всички, които днес ще празнуват Трифон Зарезан. Та хайде да ви е чистит и по-малко да се напиете довечера, че бебчета носите Mr. Green
veronic, Честит празник! Ние го празнуваме на 14-ти, но се придържаме и към официалния календар за протокола Wink
На една от лекциите в ЦУМ професор ...ъъъ... забравих коя Embarassed дори препоръча чаша 75 мл. вино един или два пъти в седмицата. Или поне каза, че спокойно можем да си позволим. Говореше за бяло вино, но и хубаво червено или пък домашно е още по за предпочитане Sunglasses
Ulla, на мен ми помагат ментовите препарати.
На всички - спокойна и успешна седмица!

# 64
  • Обетованата земя
Добро утро и от мен, мами!  kaffeetrmker_2 Аз снощи преди да си легна станах много рязко от седнало положение (пред компа естествено) и така ме заболя корема, че не можех да се изправя, ходех прегърбена до банята и до леглото. Пих Но-шпа и едва съм заспала от притеснение. Днес не ме боли, даже усетих бебо сутринта, но добре че съм на преглед довечера. Хайде отивам да си правя зкуска и аз! newsm55 Усмихната седмица на всички!   love001

# 65
  • Пловдив
Ulla аз си го отпушвам като си капвам шведска горчивка.Ако имаш познат,който я ползва да ти даде малко.А в краен случай съм си слагала от старите изпитани капки Ксилометазолин.Аз и една секунда не мога да седя със запушен нос

# 66
dion  Whistling  Rolling Eyes може  Mr. Green
Ulla  пробвай със няколко капки Витамин Ц в носа, моментално пресушава  Hug
 Кремс, миличка,  Hug Hug стискам палци  Hug

# 67
Добро утро,тумбачета,два дена не съм влизала,а вие нова тема сте подхванали,че и моето заглавие сте сложили
На мен днес ми е първият НЕработен ден,т.е.вече съм болнични,така че ще пиша доста по-често.Да ви се оплача-в събота се събудих с ужасен световъртеж и почти цял ден не спрях да Sick,много се уплаших,такова нещо не ми се е случвало и през първия триместър.Казаха ми,че на бебо сигурно му расте косичка и се успокоих,щом е в името на красотата на бебчо.
А,между другото днес от 12:30ч. съм на ФМ,толкова много се вълнувам,че ми иде още отсега да висна пред кабинета на доки.

# 68
Добро утро!   food010
Ех, какъв снежец вали тук. Само да си на топло и да си го гледкаш цял ден!
didi24 преди и на мен 2-3 пъти ми се е случвало така да ме пререже корема. От тогава внимавам, бавно и плавно ставам.
И аз подкрепям с две ръце еко подфорума. sophiepp,  благодаря. Току що дори приготвих млякото за заквасване и пресякох друго за извара. (От доста време у нас се яде и пие само домашно мляко  newsm10 )

Ulla, писала си за любимата клеева тинктура. Другото, което мога да ти препоръчам е Балсам за облекчаване на простудни състояния на Himalaya. Слага се по малко на клечка за уши и се маже в нослето и около него. Докато пищех се сетих и за друг лек за отпушване на нос, неприятен е и доста цапа, ама е ефективен. На загрят котлон се поръсва захар и се диша докато се карамелизира. Отпушва страхотно, но после котлона е оле мале.
Хайде до после  Hug    

# 69
Здравейте и от мен  Hug днес съм малко по-добре, явно някакъв вирус броди и родината - и аз вдигнах почти 38 и се чувствах много отпаднала, дано днес да не вдигам пак.
Хубава седмица на всички от мен  Simple Smile

# 70
марету, прекрасна разходка сте си спретнали Wink направо ви завиждам за природата thumbsup

таня Hug липсваше ни

ула, и аз щях да ти предложа лучените капки Peace ...мед, масло, всичко това са ти го казали вече момичетата...

радвам се, че има сред нас много, които подкрепят еко-форума и въобще идеята за това Hug

трифон зарезан, даже бях забравила, че е днес ooooh! аз го отбелязвам на 14 заедно със свети валентин - според настроението Laughing
честито на празнуващите  Wine Glass Drunk Wink

...Другото, което мога да ти препоръчам е Балсам за облекчаване на простудни състояния на Himalaya. Слага се по малко на клечка за уши и се маже в нослето и около него...
мама жея, какъв е тои балсам? да не е една малка кутийка - китайско чудо или нещо такова му казвахме едно време newsm78

кремс, за шведската горчивка само хубави неща съм чувала thumbsup нямам наблюдения в носа как действа и не знам защо не си купя едно шише да имам Wink

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 10:20 от sophiepp

# 71
Добро утро,
 да се запиша и аз в новата темичка, че да не ви изпусна.

Пепси,   bouquet

Киди, наред ли е всичко при теб?

milkuz, от няколко дена почнах да пия пак хапчетата за цистит и незнам от тях ли или не, но ми е много отпаднало и не се чувствам много добро, а почти както през първите три месеца, като изключим повръщането.

Пловдивчанки, всички сте много симпатични.

# 72
  • Обетованата земя

milkuz, от няколко дена почнах да пия пак хапчетата за цистит и незнам от тях ли или не, но ми е много отпаднало и не се чувствам много добро, а почти както през първите три месеца, като изключим повръщането.

Киди, какви са тези хапчета?

# 73
sophiepp, самия балсам е в мъничко прозрачно бурканче. Балсамът е прозрачно жълт. Съдържа евкалиптова масло и мента. А бурканчето е в картонена жълта кутийка. Продуктът е 100 % натурален и напълно безвреден. Ние лично сме много доволни.
Ето снимка на опаковката. http://picasaweb.google.com/djelina44/Himalaya?authkey=Gv1sRgCKm … 33190346932661746
Това китайско ли виетнамско ли чудо от едно време не беше ли в червени кръгли кутийки?  newsm78

# 74
Добро утро и от мен! Mr. GreenВсъщност аз станах още в 5 и съм спала точно 2 часа от мерак да видя бебо!Днес бях на ЖК и видяхме малкия боксьор,който си мисли,че майка му е боксова круша!Ама кво друго да очаквам като и двамата с баща му сме бивши спортисти!Иииии.....да помоля за синьо щъркелче(поне засега)! stork-boy

Общи условия

Активация на акаунт