Под сърцето ми расте малко ЮНСКО бебенце - 13

• 21 418
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Марчела, Мартеа, благодаря ви!  Hug Мисля, че се поуспокоих, а и сега усетих няколко ритничета Grinning  (естествено, бях се притеснила, че не съм усещала бебето вече 2 дни....)

# 346
  • София

Бактерии могат да се открият и във влаг. секрет, и в урина.

Дааа, ако са в урината, значи има инфекция по пътищата на урината - бъбреци, пикочен мехур, уретра и т.н., ако са във влагалищния секрет, значи са се настанили във влагалището. И в двата случая трябва да се лекуват. ОБАЧЕ - ако в обикновената урина, която даваме всеки месец има бактерии, това още нищо не означава. Проблем е ако се изолират бактерии в стерилна урина (тази, която се посява и се чака 3 дни).  Надявам се да съм била полезна.

За столчето за хранене да споделя, че за мен беше незаминима вещ. Ама не е необходимо да се купува от сега, то ще трябва най-рано 4-5 месец.

Марету, мама Желя аз ще се пробвам в петък да се класирам за лекцията в ЦУМ.

# 347
antoniabg, и аз се загледах в този шезлонг  Simple Smile, но видях, че има на Чиполино и с 5 положения на гръбчето и доста екстри  Wink

# 348
  • Бургас
И аз нашето столче влезе в употреба доста дълго време.За мен също е незаменима вещ. Ето такова е само, че оранжево.Облегалката му се накланя до полулегнало положение и си го ползвах още от петия месец на Велизар.
Шезлонга също ми беше много удобна вещ.Ще се ползва и втори път. Wink

# 349
antoniabg, и аз се загледах в този шезлонг  Simple Smile, но видях, че има на Чиполино и с 5 положения на гръбчето и доста екстри  Wink

Понеже го видях и на живо и ми хареса много та затова, но моля те пусни линк да видя и това, което си харесала ти.

# 350

майчета, малко съм притеснена и понеже не ми е удобно да звъня на АГ, затова ще се допитам до вас. От вчера съм с болно гърло и хрема, което не ми е кой знае какъв проблем, но днес имам и температура, не е висока- 37,2 а и аз рядко вдигам по-висока. Не искам да пия никакви лекарства, било то и хомеопатични, тъй като обикновено оздравявам бързо и леко, и съм сигурна, че след 2 дни ще съм си добре.
Единствено ме притеснява да не би да вредя по някакъв начин на бебето с "бездействието" си, дали няма да му стане нещо в резултат. За температурата знам, обсъждали сте много пъти, че под 37,5 не е опасно.
[/quote]
Аз наскоро бях така и по принцип съм като теб-много рядко вдигам температура но този път цяла седмица бях така  и сумати хомеопатия изпих и нищо.Като отидох на моята лекарка веднага ми изписа антибиотик и каза че е по-вреден самият вирус отколкото да пия антибиотик.А пък така щяло да се предпази бебо-така ми обясни тя.Затова вземи и се обади на твоя лекар ако не спадне до 2 дни защото тоя вирус е такъв и температурата много трудно минава

# 351
http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.211/01.211.215/m.111/ - в този се загледах, цената му е около 120 лв.
Има и други в сайта, но този видях, че е с 5 позиции. Предполагам има значение.  Rolling Eyes

# 352
Здравейте и от мен и честит рожден ден на Мартеа с пожелания за много здраво и послушно бебче през юни   bouquet
Относно махането на памперса - толкова исках да го махнем рано, че сега се самообвинявам, че не успях и че може би изтормозих излишно детето. Когато не можеше да говори си казваше "ъх ъх" като искаше гърне (това беше като беше на 1-1.5 години) но като започнаха да му излизат 4 кътника наведнъж се подсече жестоко и спря да си казва. И досега си е с памперс, знае, че не е редно, опитвали сме по всякакъв начин да му обясним и да го насърчим да си казва, нооо той просто не иска. А когато детето не иска, нищо не е в състояние да го накара да си казва нуждите. Не че не знае за какво служи гърнето, не че всяка сутрин не се изхожда там, но когато му се приходи през деня- просто си върши работата в памперса като се крие някъде. Така че ще махам памперса, когато детето реши, нямаме друг избор. А има деца, които от годинката са без памперс и си казват всичко, но.... то си е до дете.
За столчетата за хранене - нашия стол доста време се използва,и сега да го сглобя пак си седи и си играе макар и за кратко в него.
За шезлонг не знам - не съм имала с първото, така че нямам преки наблюдения дали върши работа.
Пишете малко по-бавно, че едвам смогвам да ви изчета, добре, че сега не съм на работа иначе не мога да ви смогна  Laughing Ето докато си напиша поста и "Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора. "  Laughing
Лек ден на всички!

# 353
...Като отидох на моята лекарка веднага ми изписа антибиотик и каза че е по-вреден самият вирус отколкото да пия антибиотик.А пък така щяло да се предпази бебо-така ми обясни тя.Затова вземи и се обади на твоя лекар ако не спадне до 2 дни защото тоя вирус е такъв и температурата много трудно минава
Ами, да от това всъщност се притеснявам най-много- да не би вирусът да "стигне" до бебчето (ако е вирус, аз сама не знам дали не съм настинала)

# 354
На мен моята докторка ми обясни че вирусът можел да премине през плацентата и така да навреди на бебето и затова трябвало да пия антибиотик.Но аз бях така цяла седмица-температурата изобщо не ми спадаше и все беше 37.2 до 37.4

# 355
За мен столчето за хранене е невероятно удобство. Със сина ми го ползвах след 6-я месец, когато започнах да захранвам (столчето има полулегнало положение) и до почти 3 години си се хранеше там, за мен беше едно от най-ползваните неща.
Шезлонг малко съм ползвала, но сега съм решила да вземем този дето sophiepp показа, много ми хареса и много  ми допадна, още повече, че е до 18 кг Wink
sophiepp,   bouquetче сподели за него

# 356
Светли, благодаря! Наистина ако до 2 дни все съм с такава температура, ще се обадя на док-и, за да вземаме мерки.
За сега желая хубав следобед на всички! Тук във Варна е напекло едно слънчице Grinning

# 357
Светли, благодаря! Наистина ако до 2 дни все съм с такава температура, ще се обадя на док-и, за да вземаме мерки.
За сега желая хубав следобед на всички! Тук във Варна е напекло едно слънчице Grinning

надявам много бързо да се оправяш.

# 358
Нашето столче за хранене е ето таква http://209.85.129.132/search?q=cache:2LKu_hMd-5QJ:www.angelsdrea … ct=clnk&gl=bg
все още си го ползваме и според мен е почти задължителна вещ за детето.
Шезлонг също имаме, най-обикновен на бертони, но на мен ми беше много удобен понеже малкато постоянно седеше в него, докато ние седим и гледаме телевизия на дивана тя седи в шезлонга и си играе с играчките.

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 14:41 от Киди

# 359
mayayo- шезлонга го ползвахме много време и ми беше изключително удобно- можеш да си разнасяш детето с него из целия апартамент, дори когато спи. Столчето за хранене в началото като се захранвахме ми беше изключително удобен, също когато го учех да си яде сам с лъжичка и виличка. Сега си ядем вече всички на масата- но на столчето обича да си рисува (и не пи рисува по стените, като при бабите си Laughing).

Общи условия

Активация на акаунт