Под сърцето ми расте малко ЮНСКО бебенце - 13

• 20 472
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Аз се притеснявам да пазаря ами ако не са познали пола какво ще ги правя тези розови дрешки:)))))

# 601
Здр пак и от мен.Estelita да ти е живо и здраво това красиво синеоко момченце.Как само и аз си мечтая за такова  newsm17 smile3503 Аз се мажа с един изключителен лосион за стрии.Купих си го от една билкова аптека.Германски е изцяло с естествени съставки.Казва се Irisan-korpercreme.Това го пише на кутийката със зелена капачка е.Струва около 7 лв.Мирише страхотно.Аз като започнах да се мажа с него и сърбежите ми спряха още от първият път.

ИРИСАН-ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С МАСЛО ОТ ДИВА РОЗА  за него ли става въпрос

# 602
eliska, това състояние което описваш с пърхута на мен ми звучи като себорея. Моят съпруг го имаше и е доста трудно за лечение. Трябва да си много упорит. Но определено не е заразно. Просто има хора, които са предразположени към него и в един момент им се появява. Ние 5 години спим на 1 възглавница и не ме е хванало.

Лечението обаче не става с Низорал. Мисля че ви трябва по-добър дерматолог или поне второ мнение. Моя съпруг излекува симптомите след мазане около 3 месеца 3 пъти в седмицата със специален лосион и всеки ден трябваше да втрива друг лосион. Препоръчаха му да мие косата не повече от 2 пъти седмично, защото иначе се изсушава, което води до отделянето на повече мазнина от космите и влошаването на ситуацията.

Но при себореята кожата на главата се бели на големи люспи, обикновено леко жълтеникави на цвят. Особено зле става на мокра коса след баня.

Аз също мисля, че е по-добре да си спестиш нервите след раждането и да опиташ да научиш каката на хигиена от сега. Защото според мен много трудно ще я удържиш да не пипа бебето и това може да ти донесе неприятни скандали с таткото. Защо не опитате да й подарите някаква СПАглезотия за баня, нали е момиченце, някъде дълбоко трябва да дреме кокетство в нея. А иначе не си права че на 11 години няма да се научи тепърва - познавам хора които чак като студенти се научиха да се къпят редовно и да спазват необходима хигиена - просто след подигравки от другите.

# 603
Вчера гледах в Marks&Spenser много яки лотчета от по 3 пижамки и 5 бодита, всеки лот по 45-50 лв.
Пижамките такъв тип, а бодитата такива. Само че нямаше толкова готини цветове, а сега като влязох на сайта им, виждам, че излизат повече от два пъти по-евтино. Много им се кефя на нещата, не мърдат като качество, а и са точно такъв модел, който на мен ми беше удобен. Ще разгледам сега как мога ад поръчам то сайта им, ако не става - мисля да си взема по едно комплектче от магазина им тук.

# 604
Zdraveite i ot men, kazvam se Elitsa ot selo Bania. Iskam da Vi spodelq 4e sam bremenna. Tova za men e parva bremennost, 4uvstvam se dobre. Terminat mi e 07.06.2010.

# 605
Мартеа, аз също си харесах от този тип бодита и пижамки на Marks&Spenser. Пробвай чрез riminikids, те правят доставки от англ. сайтове.
elitsaj, добре дошла при нас!  Grinning

# 606
  • Под липата
 Низорал шамоанът лекува пърхот, който е причинен от гъбички. Имено този пърхот е заразен и при ползване на общи четки, гребени може да се предаде от човек на човек...и пак не е задължително. Зависи от скалпа на човека.

# 607
Добре дошла и на новата мама! Лека, безпроблемна бременност и да се радваш юни месец на здраво бебче!

Преди забравих да пиша - нито преди, нито след раждането съм имала депресия. Малко стана кофти с кърменето и разните му там съвети, ама сега ще е парен - каша духа.

eliska моля те, поговори наистина и с добро с каката, не може така, ми то ти после две бебета ли ще учиш на хигиена? А ако таткото има против го питай, ако на него му се падне такава жена дали ще й прощава и търпи нечистоплътността, както на дъщеря си? Не чакайте момента, в който все ще се намери някой, който да започне да й се подиграва, а започне ли един повлича още след себе си.

Ние си имаме едно коритце от баткото, което е достатъчно голямо детето да се къпе доста дълго и ще си ползваме него /не е анатомично, а най-обикновено/, а и нашия татко миналия път много обичаше да се занимава с тази дейност и предполагам и сега ще помага, така че си оставаме с него. А ако не ме лъже паметта някъде има прибрано и едно по-мъничко, което някой ни беше подарил и го ползвахме в началото и него.

За секциото - кръстницата на детенце и двата пъти е със секцио по медицински причини и това, което тя ми каза е, че и двата пъти е станала още на 3-4 час и въобще не се е залежавала, каза че опъва и боли, но колкото повече лежиш и се обездвижваш, толкова по-зле. Моя приятелка и тя с две секцио, пак по същите причини ми каза абсолютно същото. Така че ако няма усложнения, няма никаква причина да не се става.

# 608
Момичета ,извинявам се че не съм по темата  , но искам да ви попитам нещо .Днеска като бях при АГ за да си получа боничния  при която съм записана по здравна каса ми поиска 10 лв за него .Може би трябва да поясня че това ми е първият болничен  ,който взимам ,отделно то е ясно че след двата прегледа на видеозон които ти се полагат по ЗК след това си заплащаш всеки следващ ,но моята АГ  ми каза че преди всеки болничен трябва да има и предглед с видеозон ,така че нямам избор  . Искам да попитам и при вас ли е такава процедурата.Благодаря ви за отговорите.

Аз още от втория месец съм в болнични и досега не са ми вземали никакви пари.И за ехограф знам че се отпускат само два през цялата бременост но това е много относително-зависи и  от самия доктор.Този при когото съм по здравната каса вече ме е гледал най-малкото 7 пъти+един диск и нищо не ми взема.Иначе само за ФМ ще си плащам- 50 лв

# 609
Аз се притеснявам да пазаря ами ако не са познали пола какво ще ги правя тези розови дрешки:)))))

ще ми ги подариш на мен Mr. Green

мартеа,препоръчвай ти ebay.co.uk ще ги намериш същите на смешни цени Flutter

аз също съм доволна от тази марка и не само нея Peace

# 610

благодаря за съвета, само дето хич ме няма в онлайн пазарумането. Трябва да намеря време и да се ориентирам, защото си давам сметка, че давам луди пари за дрехите на детето, тъй като гледам да пазарувам неща от изпитани марки - качественото си е качествено, а тук "марковите" неща наистина са ужасно оскъпени Rolling Eyes

# 611

благодаря за съвета, само дето хич ме няма в онлайн пазарумането. Трябва да намеря време и да се ориентирам, защото си давам сметка, че давам луди пари за дрехите на детето, тъй като гледам да пазарувам неща от изпитани марки - качественото си е качествено, а тук "марковите" неща наистина са ужасно оскъпени Rolling Eyes

така е,всичко качествено от там пазаря,от тук само на бенетон дрехи и обувки купувам Grinning излиза 3 пъти по евтино от ибей от колкото тук Crazy

# 612
На Mothercare са по същия начин нещата. Аз съм си харесала пакчета от по 7 бодита. Тук са 69-75 лв, а в сайта са на съвсем друга цена. Само чакам моята дружка да се върне от ваканция и почвам да поръчвам на нейния адрес в UK.

# 613
  • Бургас
Благодаря ви момичета за отговорите които получих ,ще се позаинтересовам следващият път повече като ходя при АГ.
ESTELITA  честит празник да ти е живо и здрави синчето  Hug

# 614
мммм, имайки предвид, че съм със самочувствие на добър психолог, макар и да не изкарвам прехраната си с това (правя го безвъзмездно с няколко семейства) аз тръгнах много приятелски, при което един ден, след забележка от моя страна за разхвърляната й стая, девойката ме прасна по гърба и каза "СПОКО!" Още тогава отрязах приятелските ни отнишения. Няма значение къде ходим, какво правим за нея, тя не осъзнава, че това е лошо или неправилно. На нея й е добре, значи така трябва да бъде. Баща й много й говори за хигиената, подарила съм й супер скъпа козметика, като първо й подарих част от моята, после купихме определени неща, които са специално за нейната кожа... не е докоснала НИ ЕДНО. стигнахме до там да я подсещам да се среше преди училище, да се загащи, да си облече още нещо... не знам.

Майка й почина... естествено, че й липсва... далеч съм от мисълта, че не й липсва.

Общи условия

Активация на акаунт