Новите ни козметични похождения 6

• 47 811
  • 667
  •   1
Отговори
# 435
# 436
  • София
Благодаря много, момичета, изяснихте моето невежество. Ето резултата:

# 437
  • София
Ах Ивче, пак сенки  Laughing Нямаш спиране  Peace Много са готини

# 438
Реших и аз да пробвам нещо на Есенс и си взех тази спирала за обем само, че шарките са в розово.

# 439
Жаки,харесва ли ти пудрата на Римел?
Да се отчета и аз:

-лосиона за тяло. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 18:21 от Stardust*

# 440
  • София
И аз да се отчета от днес -
и да попитам как я нанасяте тази база - с пръсти, с четка, с апликатор?  Thinking За пръв път ще ползвам такова чудо и затова му се зверя така  Laughing

# 441
Аз я нанасям с пръсти, с леки потупвания като крем и след това поразмазвам.

# 442
Valandin, би ли споделила какви са впечатленията ти от Mahler? Гледах , цхе ж един салон до нас работят с тях и ми ги нахавалиха какви хубави били (то във всеки салон си хвалят продуктите  ooooh!)

Ама, разбира се Hug Аз съм доволна, защото добре хидратира кожата, ароматът е приятен, но трябва да се внимава с консистенцията-малко по-гъст е като че ли и ако се слага под фдт трябва да се нанесе малко по-пестеливо, защото иначе след това като нанясам фдт има малко парцалчета. Но не ми оставя филм на кожата както крема на Галеник, например.
 А аз днес се наградих скромно за успешно взет последен изпит bowuu :

-ухае прекрасно  Heart Eyes

# 443
Спирала на Gosh за обем

# 444
и да попитам как я нанасяте тази база - с пръсти, с четка, с апликатор?  Thinking За пръв път ще ползвам такова чудо и затова му се зверя така  Laughing
Би ли споделила колко ти излезе с доставката и от парфюми маркет ли поръча   Praynig  Praynig  Praynig

# 445
  • Стара Загора
Доставката мисля, че е 5 лв.  Peace

# 446
  • Стара Загора

Аз като крем я нанасям.

# 447
  • София
Не съм я поръчвала от Парфюми. Само снимката е от там и чак сега забелязвам колко е огромна  ooooh! Извинявам се за което  Embarassed На сестра ми я поръчах и тя ми я взе от един магазин и ми я достави срещу едно кафе и парче кекс  Laughing Laughing Laughing

# 448
Adrri, гледала съм момичетата от клиповете за грим в You Tube и те тази база си я слагат с пръсти и после не я размазват, а я потупват. Ще потърся клипче и ще ти го пусна на Л.С
П.П И аз мисля да си взема тази бази, доста добри отзиви има за нея  Peace

# 449
  • София, Лагера
Благодаря за отговорите Лу, Адри!  Hug
...ще взема да ги пробвам тези червила на Голдън роуз значи...

Valandin, честит ти изпит!  Peace (уф, и аз съм на тази вълна)

Общи условия

Активация на акаунт