Новите ни козметични похождения 6

• 47 840
  • 667
  •   1
Отговори
# 390
  • София
- G. M. Collin Phyco - Purifiying Toner     - G.M. Collin Hydro - Cleanser

- O.P.I Merry Midnight     - O.P.I Sapphire In The Snow

- O.P.I Alpine Snow (този за френски  Mr. Green)

- Guerlain Terracotta Blondes

# 391
Благодаря!Аз засега съм загледала моливите на Ревлон и Есенс,но все още не съм се спряла на нищо,така че съм отворена към други предложения.А някой ползвал ли е от палитрите за оформяне на вежди с четчица?

аз имам такава, нищо не мога да постигна с нея, но по принцип не съм много умела
по-добре молив според мен

# 392
  • София
Ноар, моля за отзиви за пудрата  Hug

# 393
Мадам Мираж,много ти благодаря.Аз мисля да си взема Оргазъм и South Beach,но сега като каза,саут бич оранжавее ли?Защото аз искам нещо по-бронзово,но не много тъмно?   bouquet А как ти завиждам,че имаш цели 6...  Embarassed

# 394
Спирала:
База:
Маска за околоочен контур:

# 395
  • София
Ноар, моля за отзиви за пудрата  Hug

и аз съм и хвърлила око Mr. Green

# 396
# 397
  • София
- G. M. Collin Phyco - Purifiying Toner     - G.M. Collin Hydro - Cleanser

От къде са нещата на Collin?

# 398
  • София
Bettie Page, пудрата според мен сега не може да се носи на цяло лице (не и от човек със много светла кожа  Blush), по-скоро за акцент...
Като придобия тен обаче ще е супер, много хубав блясък има... Mr. Green
Аз обаче съм пристрастна, Guerlain явно някак си така ми се очертават любима марка... Blush Mr. Green Heart Eyes

Майка Зайка, от козметичката ми. Те не се продават по магазините, но в салоните, където работят с тях, можеш да си ги купиш във вариантите им за домашно ползване  Peace

# 399
  • Плевен
И преди съм писала за www.kissandmakeupny.com, почти пълен асортимент, $ 8 доставка за навсякъде.
Миличката, кажи какво те интересува за The Multiples.
Мадам Мираж  а поръчвала ли си оттам пудра или фондьотен на Laura Mercier? Насочила съм се напоследък само към минералните гримове и се чудя тези как ще са newsm78

# 400
  • Belgium

Маска за околоочен контур:

stefi_82 сподели после отзиви за тази маска, че и се чудя  Laughing

# 401
Лу Hug
непременно ще пиша. Чакам тези продукти от месец, страшно бавно дойдоха нещата от ягодка този път и едва издържах вече без маска ooooh! Laughing ползвала съм крем на марката и останах много доволна   bouquet

# 402
  • Belgium
Аз съм с техен оклооочен и съм много доволна, за това се увъртам и около маската  Wink

Ще чакам отзив  Hug

# 403
# 404
Този топ лак се оказа много хубав.

Общи условия

Активация на акаунт