Новите ни козметични похождения 6

• 47 829
  • 667
  •   1
Отговори
# 405

Towa sa we`e poizrazhodwanite mi za meseca pridobiwki!Нямам камера(откраднаха ми го в парка) за да снимам останалите от преди седмица!

# 406
  • Стара Загора
, мини кремче за ръце, на което не намирам снимкиа и една палитричка  Mr. Green

# 407
Този топ лак се оказа много хубав.

Долс - те това чудо не съм го виждала още. Thinking - а на Голден Роуз уж им знам асортимента.

# 408
  • София
Момичета, съжалявам , че се явява малко като спам, но сметнах, че тук е най-подходящото място да попитам - Каква база за сенки бихте ми препоръчали? На що годе нормална цена. Около нас никъде не предлагат Гош, така че отпада като вариант  Rolling Eyes

# 409
  • USA, Steak State
Ами момичетата тук са доволни и от базата на Арт Деко.

# 410
Ами момичетата тук са доволни и от базата на Арт Деко.

Да.

# 411
Плачи и аз не го знаех този топ лак, но в мола (Стамболийски) са открили щанд на Golden Rose и има голямо разнообразие.  Crazy

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 23:13 от Анонимен

# 412
  • Стара Загора
Момичета, съжалявам , че се явява малко като спам, но сметнах, че тук е най-подходящото място да попитам - Каква база за сенки бихте ми препоръчали? На що годе нормална цена. Около нас никъде не предлагат Гош, така че отпада като вариант  Rolling Eyes

Aз ползвам Артдеко и съм много доволна. Сенките са като бетонирани.  Peace
А аз да попитам за базите на Гош. Със суха кожа съм, омазняваща се в Т зоната - силиконовата (прозрачната) основа ли е по-подходяща? Доколкото знам прасковената е за бръчки?  newsm78

# 413
  • София
Мерси, мацки  Hug
Аз ходих вчера в ДМ и си тръгнах с две торби, отделно и една голяма онлайн поръчка ми пристигна и имам много нови придобивки. Няма да ги описвам всичките, но след няколко дни като посъбера впечатления ще споделя от какво съм и от какво не съм доволна.
Засега твърдо мога да похваля сенките на Флормар (страхотно покривни и наситени) и лосиона за тяло на Афродита(кожата става чудно мекичка и мирише трайно).

# 414
Плачи и аз не го знаех този топ лак, но в мола (Стамболийски) са открили голям щанд на Golden Rose и има голямо разнообразие.  Crazy

Shocked newsm78 Мерси мила   bouquet Heart Eyes

# 415
Да похваля този душ гел:

# 416
На сенките на Флормар и аз вече съм заклет фен. Peace
А за база-Артдеко-струва 12 лв,няма да съжаляваш. Grinning

# 417
Жаки, кажи моля те доволна ли си от ружа на  Maybelline Praynig Нали знаеш, че аз си търся хубав прасковен руж и се чудя какъв да е Grinning

# 418
Mного ми харесва. Точно розова праскова е като цвят. Моята кожа е доста бяла и седи много хубаво. Цвета се казва Rosewood

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 00:45 от Жаки°

# 419
Mного ми харесва. Точно розова праскова е като цвят. Моята кожа е доста бяла и седи много хубаво. Цвета се казва Wild Rose

Благодаря ти Hug Ще отида другата седмица да ги погледна на живо. Аз търся по-интензивен,топъл, дълбок цвят на прасковеното, защото по-светлите цветове на мен пък ми се губят на лицето и не се забелязват. Иска ми се да е леееко блестящ, да не е съвсем матов, но и да не е твърде блестящ Crazy

Общи условия

Активация на акаунт