Новите ни козметични похождения 6

• 47 738
  • 667
  •   1
Отговори
# 540
Искам да попитам нещо във връзка с една пудра на Лореал, не знам дали точно тук да питам, но не се сещам къде другаде. Става въпрос за тази пудра , което всъщност се води минерален фон дьо тен на прах. Купих си го лятото, но съм го ползвала не много пъти откакто го купих и има още някъде до половината в кутииката. Проблемът е, че от скоро забелязах някаква странна миризма на пудрата  Confused Не мога да определя точно на какво...нещо като метално едно такова...  Чудя се това на какво може да се дължи и има ли други, които са си купили такава пудра и тя е започнала да мирише странно? В срок е май Thinking

# 541

Новият изглед на дезодоранта против изпотяване Одорекс на Биотрейд.
Това хубаво обаче цената е вдигната с цели 4 лева от последният път когато го купих. Confused
Мислех че са променили нещо по него, но състава е същият, миризмата се същата, само етикета и кутийката дето е абсолютно ненужна, това е новото.
Ще видим как ще се държи по нататък защото имам наблюдения, че въпреки изписаният срок на годност след 1 година примерно, дезодоранта изветрява до 3-4 месеца и всъщност това е основната причина да си го купувам винаги много преди да е свършил.
Цената вече не ми харесва и ако изветрее пак толкова бързо, ще си поръчам чужбинският Одорекс. С 4 лева отгоре на тази криза... Naughty

# 542
  • София
Мечоши, стана ми интересно и влязох в сайта на Биотрейд за да прочета за какво иде реч... наистина ли действа така както пише - 10-14 дни с едно напръскване? Мен ме интерсува конкретно варианта за стъпала защото лятото страдам от прекомерно изпотяване на стъпалата и е доста дискомфортно когато съм с чехли или отворени отпред обувки стъпалото ми се пързаля  Confused

# 543
Ауу, и аз наскоро си взех на Balea един дегримиор за очи. Меко казано ужасен Sick  Толкова много ми раздразни очите и зоната около тях, че бях червена няколко дена. А попринцип кожата ми хич не е чувствителна и доесга от нищо не ми се е дразнела.
Взех продукта на колосалната цена от 2,50 лв, много ми хвалиха марката. По най-прости изчисления-щом като струва 2,50, смятайки средствата, изразходвани по производство, доставка, мита, данъци и прочие....колко струва реално Confused

Офф, така си е. Много си права, а аз тогава въобще не се замислих за цената (която беше около 3-4 лв), а директно го натрупах  при другите неща в кошницата като един смотан консуматор. Просто ми се стори страшно удобно да ползвам готови напоени тампончета с дегримираща течност, а и не бях срещала до сега подобен продукт. Другото пък беше около 8-9лв и пишеше, че нежно почиства и е дерматологично тествано, и така директно ме спечели.

Ддз, може би ако се бях зачела по-подробно в състава щях да се усетя да не ги взимам, а може би не...
Споко, няма жена, която поне веднъж да не е правила кофти покупка, и въодушевена от цената, съвсем да забрави да се замисли за качеството Wink
Ако искаш готови напоени тампончета с дегримираща течност, не са никак лоши тези на Паломита ( не мога да намеря изображение)

# 544
Addri да, наистина действа.
Ползвам го повече от три години вече.
Спира изпотяването на конкретното място там където е пръскано.Пръскам се три поредни вечери, (мирише малко гадничко) и после за 2-3 седмици въобще забравям за този проблем.
Наистина добър продукт. 

# 545
  • Стара Загора
Addri да, наистина действа.
Ползвам го повече от три години вече.
Спира изпотяването на конкретното място там където е пръскано.Пръскам се три поредни вечери, (мирише малко гадничко) и после за 2-3 седмици въобще забравям за този проблем.
Наистина добър продукт. 

И аз лятото като си го взех беше вдигната цената, но може би с 1 лв и някакви стотинки. Не помня точно, но 4 лв.  #Crazy - е,това вече е върха на сладоледа. Чудно обаче, при мен спрея за краката не вършеше никаква работа. А уж правя написаното, както трябва.  newsm78

# 546
  • София
момичета пробвали ли сте RADIANT CLEANSING WATER на Collin http://www.lcl-paris.com/gmc/www.nsf/%28all%29/prod-6cshyg.htm?Open&lang=en може ли отзиви  bouquet  bouquet  bouquet

# 547
# 548
Ако и Alverde е на цени 4-5-6 лева на продукт, дълбоко ме съмнява колко е натурална.

Ето и състав на крема за чувствителна кожа например:

http://www.cosmeticanalysis.com/products/alverde-sensitivcreme-jojoba.html

Ами каквото разгледах все беше със съставки от органичен произход, освен ако не съм сгрешила за някоя. Но това съвсем не значи, че козметиката е добра и ефикасна. Относно цената няма нещо скъпо вложено, че да искат повече. Простичка, но пък чистичка козметика. Нещо, което не мога да кажа за другите козметики в ДМ. Балеа не бих си купила пари да ми дават.

# 549
Аз днес се прибрах с любимия си , но още по-хубаво беше , че към него продавачката в магазина ми напълни торбичката с 2 крем тестара на шанел, спирала на есте лаудер и тоник са махане на грим и всичко това ПОДАРЪК. Останах много доволна, защото напоследък елитните магазини за козметика съвсем се развалиха. При последната ми обиколка в Mall-a голяма част от парфюмите нямаха тестери,  а за подаръци изобщо не може и да става дума. Явно продавачките като по-хитри ги взимат за себе си.

# 550
Аз днес се прибрах с любимия си , но още по-хубаво беше , че към него продавачката в магазина ми напълни торбичката с 2 крем тестара на шанел, спирала на есте лаудер и тоник са махане на грим и всичко това ПОДАРЪК. Останах много доволна, защото напоследък елитните магазини за козметика съвсем се развалиха. При последната ми обиколка в Mall-a голяма част от парфюмите нямаха тестери,  а за подаръци изобщо не може и да става дума. Явно продавачките като по-хитри ги взимат за себе си.

Joanna87, кажи кой е този магазин?!? Защото и моите наблюдения са такива  #2gunfire

# 551
cristall магазинът се казва Fragrance boutiques  и се намира на бул. Янко Сакъзов. Момичетата са много любезни и могат да помогнат в избора. Не са от онези , който стоят и гледат тъпо,  а ако ги попиташ за някой крем да четат отзад на опътването. Днес с моята кума ще минем от там пак , защото вчера харесахме едни червила на Chanel - плащаш едно получаваш 2

# 552
Ммм че готина оферта! Party  Може ли по-точно кои са червилата?

# 553
Офертата е за 2 вида червила , но не мога да ти кажа кой точно са. Довечера като си вземем ще пиша пак Heart Eyes

# 554
Amra  , въпросния продукт го ползвам почти всеки ден от септември миналата година , не съм забелязала да мирише лишо , по скоро няма миризма ! Аз лично съм много доволна слагам си фон дьотен и отгоре леко минавам с нея много добре се получава и не тежи на кожата ! Значи първо гледаш срока на годност и после на всеки продукт ива един синвол като капачка и вътре число , това е срока на годнаст след отваряне на продукта а числото са месеците !

Общи условия

Активация на акаунт