Новите ни козметични похождения 6

• 47 744
  • 667
  •   1
Отговори
# 525
Нямаше как да пропусна и аз продуктите на Flormar след толкова много положителни оценки Simple Smile
Взех си Mono Eye Shadow в този цвят

Цветна палитра с 5 цвята в тази гама:

Има уникални цветове Simple Smile

и гланц за устни в цвят 110, който ми е бляскав малко в повече , но ми харесва за цената си.

Взех си и коректора на GOSH, но не мога да изкажа мнение тъй като още не съм го ползвала :>

ПС. Почвам си колекцийка на Flormar :>

# 526
Лу, май си пропуснала да кажеш кой точно крем, а може аз да не съм видяла  Embarassed

Иначе си мислех да не разводня хубавата тема с моите злощастни покупки, но в крайна сметка, това също са част от моите нови козметични похождения, макар и несполучливи  Cry

1. Първо ще ви споделя за двата продукта, които ми съсипаха кожата - причиниха ми парене, зачервяване като от силно слънчево изгаряне и ужасен дискомфорт за няколко дни (включително и парене на очите)
и

Две седмици след това не можех да сложа капка грим, защото ме дразнеше. Беше ужасно, така че, ако имате някой от тези продукти ви съветвам да внимавате, дори да не сте с толкова чувствителна кожа.

2. Един обобщен коментар за сенките на MISS SPORTY - нямат покривност, ронят се и нямат блясък.
3. Този лак за коса мирише отвратително.

4.Тази вакса за коса има много приятен аромат, но няма очаквания ефект.

Имам един крем за тяло с кокос, които мирише страхотно, обаче след съкрушителния ми опит с първите два продукта, не смея да го ползвам и си стои при другите неща, които по една или друга причина не ползвам.

След този дълъг, и за съжаление негативен коментар, относно продукти закупени от DM, искам да отбележа, че не съм претенциозна или супер взискателна - просто очаквам като си давам парите за продукт, на който пише, че е дерматологично тестван, да не ми вреди на кожата, и когато на продукта пише фиксация 5, то поне да има някаква фиксация.  smile3511

# 527
  • Belgium
Chocolate Emma кремът е Estee Lauder Revelation. Смених картинката, сега вижда ли се?  Thinking

Аз мисля, че е полезно споделянето и на неуспешно покупки, защото така човек си има едно на ум.  Продуктите Balea изобщо съм ги отписала, нямам и намерение да си дам парите за тях. Да не говорим, че из форума се подвизаваше един страшно противен рекламен агент на ДМ, с когото се заядох и той избълва яко змии и гущери  Joy

От това си направих извода колко необразован персонал има в ДМ и нямам намерение да се занимавам с тях  Laughing

# 528
Да кажа за ензимната маска на Фрийман с ананас- определено много ми хареса. Ще пробвам и тази с авокадо Simple Smile

Аз за сега от продуктите на Balea съм много доволна. Купувам си за 3-ти път един гел за почистване на лице- просто е страхотен. Моята кожа е супер чувствителна и от години не съм попадала на продукт, който толкова много да ми понася.
Доволна съм също от балсамите за устни, маските за лице, душгеловете и вазелина.

# 529
  • София
Жаки, кое е точно гелчето за лице? И аз съм с чувствителна кожа , а в момента искам нещо по-евтинко, че се поохарчих за други неща  Embarassed

# 530
и аз сън доволна, но не и от продуктите им за коса  Sick

# 531
ето го Peace
Веднъж го нямаха и се наложи да си взема от младежката серия (един оранжев), но той не ми хареса.
Сега съм се запасила с 2 опаковки Grinning
а между другото имат и една серия sensitive- и нея я харесвам. Последно си взех тоалетно мялко. Махам си с него очния грим и нямам нито парене, нито сълзене на очите

# 532
От ДМ за мен са добри бебешките продукти Baby Love.
На Балея от любопитство пробвах един крем за ръце. Като състав не беше лош, но не осигурява добра хидратация и няма да повторя. Много бяла козметика разгледах там, но нищо друго не си купих, въпреки ниските цени. Все пак може да пробвам още някой продукт на Балеа, тъй като е натурална козметика.

За да не си тръгна с празни ръце, а и да пробвам и аз нещо от марките, които често се обсъждат тук си взех: спирала на Есенс, за която писах; коректор на Риммел, който не е лош; и много светло бежови сенки на Мис Спорти, които още не съм пробвала и мислех да използвам като хайлайтър, но като чета Chocolate Emma май няма да се получи  Mr. Green.

# 533

Иначе си мислех да не разводня хубавата тема с моите злощастни покупки, но в крайна сметка, това също са част от моите нови козметични похождения, макар и несполучливи  Cry

1. Първо ще ви споделя за двата продукта, които ми съсипаха кожата - причиниха ми парене, зачервяване като от силно слънчево изгаряне и ужасен дискомфорт за няколко дни (включително и парене на очите)
и
Ауу, и аз наскоро си взех на Balea един дегримиор за очи. Меко казано ужасен Sick  Толкова много ми раздразни очите и зоната около тях, че бях червена няколко дена. А попринцип кожата ми хич не е чувствителна и доесга от нищо не ми се е дразнела.
Взех продукта на колосалната цена от 2,50 лв, много ми хвалиха марката. По най-прости изчисления-щом като струва 2,50, смятайки средствата, изразходвани по производство, доставка, мита, данъци и прочие....колко струва реално Confused

# 534
Ауу, и аз наскоро си взех на Balea един дегримиор за очи. Меко казано ужасен Sick  Толкова много ми раздразни очите и зоната около тях, че бях червена няколко дена. А попринцип кожата ми хич не е чувствителна и доесга от нищо не ми се е дразнела.
Взех продукта на колосалната цена от 2,50 лв, много ми хвалиха марката. По най-прости изчисления-щом като струва 2,50, смятайки средствата, изразходвани по производство, доставка, мита, данъци и прочие....колко струва реално Confused

Офф, така си е. Много си права, а аз тогава въобще не се замислих за цената (която беше около 3-4 лв), а директно го натрупах  при другите неща в кошницата като един смотан консуматор. Просто ми се стори страшно удобно да ползвам готови напоени тампончета с дегримираща течност, а и не бях срещала до сега подобен продукт. Другото пък беше около 8-9лв и пишеше, че нежно почиства и е дерматологично тествано, и така директно ме спечели.

Ддз, може би ако се бях зачела по-подробно в състава щях да се усетя да не ги взимам, а може би не...

# 535
  • София
Ооо, добре, че не съм се минала и аз. Ходих скоро до ДМ и си тръгнах със страшно много неща, но заложих само на познатите марки Лореал и Нивеа за бяла козметика. От декоративната също си взех от познатите марки с изключение на едни сенки на Ши (или както там беше), но те пък излязоха доста читави.

# 536
Голяма глупост съм написала в предния си пост  #Crazy  #Crazy #Crazy. Натуралната козметика в ДМ, за която говоря е Alverde, а не Balea. Тя заслужава да се пробва.

# 537
  • Belgium
Ако и Alverde е на цени 4-5-6 лева на продукт, дълбоко ме съмнява колко е натурална.

Ето и състав на крема за чувствителна кожа например:

http://www.cosmeticanalysis.com/products/alverde-sensitivcreme-jojoba.html

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 17:23 от Лу

# 538
  • София, Лагера
Здравейте мацки!

Имам питане! Тъй като базата ми за сенки е на привършване, а нямам намерение да си купувам същата, се колебая каква да взема - Артдеко или Гош. Моля за съвет!  Hug
Самоцитирам се в очакване на отговор  Peace

# 539
  • София
Аз по препоръки тук си взех база на Артдеко. Страшно съм доволна. На Св. Валентин се бях намазала с едни тъмни сенки като Мортиша Адамс и не бяха мръднали цялата вечер (повече от 7 часа). После я пробвах няколко пъти и с по-нормален грим и отново нямам забележки - 12 часа сенките си бяха като току що сложени.
За Гош не мога да дам отзив

Общи условия

Активация на акаунт