Новите ни козметични похождения 6

• 47 782
  • 667
  •   1
Отговори
# 510
  • Belgium
ЛУ, лака на Шанел да не е от новата им колекция, която се коментира и в другата тема  Rolling Eyes Честито, прекрасен е  Peace

Не, от старата колекиця лято 2009 е. Новата ще излезе на пазара чак април  Laughing

# 511
  • USA, Steak State
Мда, спрейа на Фруктис си е кофти. На мен ми трябваше лека фиксация, но и това не прави.

# 512

Пуфа, ще споделиш ли как са кремчетата и ексфолианта?!? Отдавна им се чудя  Thinking  и ще се радвам да си кажеш мнението! Благодаря ти предварително!   bouquet

# 513
аз съм ги ползвала това лято- и ми харесваха много Simple Smile

# 514
 цвят  Beige
 цвят 24 Praline Delight

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 23:01 от мими23

# 515
аз съм ги ползвала това лято- и ми харесваха много Simple Smile
[/quote

happy_aneta благодаря ти   bouquet                                                                                                                                                       

цвят  Beige
  цвят 24 Praline Delight

Мими23 страхотни са  Peace Да си ги ползваш с кеф!

# 516

Новите ми стилизиращи продукти на Лореал:
1.   2.
3.   4.

1. Течни кристали, изглаждащи косата, предимно за сухите крайчета
2. Термо-активен спрей за защита, преди преса+увеличава обема 
3. Паста за фиксиране на кичури
4. Лак за силна фиксация 4, от 5 възможни степени (води се, че е и против влага, но според мен спасение от влагата няма, ще видим де...)

newsm23 Ползвах първите две и съм много доволна 

# 517
  • USA, Steak State
Цитат

Да споделиш после как е, точно нещо подобно си търся. Както от къде си го купила и на каква цена.
Момичета, тези магазини ДМ да ми споелите в София къде има, че смятам да ги посетя.

# 518

Пуфа, ще споделиш ли как са кремчетата и ексфолианта?!? Отдавна им се чудя  Thinking  и ще се радвам да си кажеш мнението! Благодаря ти предварително!   bouquet
Околоочният крем е супер много добре попива и не се усеща,ексфолиянта е лек с малки гранулки,подходящ за ежедневна употреба,кожата ми стана много мекичка,а дневният крем идеално ми хидратира кожата,има сатенен ефект на кожата,слага се много пестеливо иначе се получава ефект на кир.Ухаят стахотно,това мога да кажа, само веднъж съм ги ползвала и нямам много наблюдения как влиаят на кожата.

# 519
http://www.-spam233-/ вчера си взех тази масчица Wink

нещо не мога да слагам снимка Thinking

# 520

Околоочният крем е супер много добре попива и не се усеща,ексфолиянта е лек с малки гранулки,подходящ за ежедневна употреба,кожата ми стана много мекичка,а дневният крем идеално ми хидратира кожата,има сатенен ефект на кожата,слага се много пестеливо иначе се получава ефект на кир.Ухаят стахотно,това мога да кажа, само веднъж съм ги ползвала и нямам много наблюдения как влиаят на кожата.

Пуфа, много ти благодаря   bouquet

# 521
  • София, Лагера
Здравейте мацки!

Имам питане! Тъй като базата ми за сенки е на привършване, а нямам намерение да си купувам същата, се колебая каква да взема - Артдеко или Гош. Моля за съвет!  Hug

# 522
Момичета, тези магазини ДМ да ми споелите в София къде има, че смятам да ги посетя.

дм филиали София:
бул. Александър Стамболийски 51
понеделник до неделя 08:00 - 20:00

бул. Мария Луиза 75

бул. Цар Освободител 22 (Подлеза на Софийски университет)
понеделник до неделя 08:00 - 22:00

Flutter Peace

# 523
Цитат

Да споделиш после как е, точно нещо подобно си търся. Както от къде си го купила и на каква цена.

Относно спрея мога да кажа, че определено има ефект за обема, а колкото до защитата ... не мога да кажа нищо, понеже никога не съм имала проблеми  с косата заради пресата. Взех го, един вид, като превантивна мярка  Grinning (достатъчно е да ползваш качествен шампоан и балсам (дори маски, ако имаш време), например PHYTO и вредното влияние на пресата ще бъде неутрализирано)

Спрея струва 26 лв, поръчах го от фризьорски салон до хотел Плиска.

Относно DM магазините:

бул. Александър Стамболийски 51

бул. Мария Луиза 75

бул. Цар Освободител 22 (Подлеза на Софийски университет)
понеделник до неделя 08:00 - 22:00

Съветвам те да си пазиш касовите бележки, понеже можеш да останеш разочарована от някои техни неща, които си се излъгала да вземеш. Политиката им за връщане на продукти е много добра - може да се върне всеки един продукт, дори да е ползван в рамките на 6 месеца от датата на закупуване, стига да си пазиш касовата бележка.

Бтв, не казвам, че нямат качествени продукти, напротив имат мн хубави неща, но не всички... бих споделила няколко техни продукта, от които съм разочарована, но не намерих подходяща тема :/

# 524
  • Belgium
Chocolate Emma аз също не харесвам доста от нискокачествените продукти на ДМ.

Според мен можеш спокойно да споделиш тук от кои техни продукти не си доволна защо.

От мен, този крем - подрък ми е. Много се дразня обаче, когато на анти-ейдж продуктите не пише за каква възраст са подходящи.

Общи условия

Активация на акаунт