Новите ни козметични похождения 6

• 47 790
  • 667
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Ноарче,пудрата е на гарлен,нали?Кой номер е,пробва ли я вече,чакаме отзиви?

# 496
  • Стара Загора
Тъкмо щях да питам каква марка са сенките, но по линка се вижда. Laughing Хубави ли са? Simple Smile

Ами още не съм ги пробвала, но изглеждат добре. Доста са пигментирани.

# 497
  • София
Amra- za 12.50lv. q vzeh ot magazina sreshtu MOL-a. Dovolna sam$ chetkata e silikonova I mnogo hubavo razdelq miglite.

# 498
Amra- za 12.50lv. q vzeh ot magazina sreshtu MOL-a. Dovolna sam$ chetkata e silikonova I mnogo hubavo razdelq miglite.
Мерси  bouquet Аз точно на доброто разделяне на миглите държа, така че може и да я пробвам, отдавна ми се иска да пробвам спирала с гумена четка Simple Smile 

# 499
базата за сенки хидратиращ тоник    и гелче за околоочен контур

# 500
Маска за коса на Gliss за цъфтящи краища ползвам от 2 седмици вече. До сега си ползвах шампоана и балсама от същата серия и понеже съм доволна си взех и маската.  Ама малко ми е досадно всеки път след шампоана и балсама - и маска 10 мин Blush но съм доволна.

И на Манхатън едни кафяви единични сенки , от тази серия :   , много ми харесват като цяло плътността и цвета им.

# 501
  • София
Heart Eyes Страхотни са им сенките!!

# 502

От днес това Simple Smile Тъкмо вместо запис   bouquet

Аз си взех същия с фиксация 3ка. Нещо не ме кефи. Не държи, а и ми прави пърхот. Кофти история  Naughty

# 503

От днес това Simple Smile Тъкмо вместо запис   bouquet

Аз си взех същия с фиксация 3ка. Нещо не ме кефи. Не държи, а и ми прави пърхот. Кофти история  Naughty
и аз не го препоръчвам изощо не държи

# 504

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 14:41 от Жаки°

# 505
# 506
  • Belgium
Подарък от колежките  Heart Eyes

# 507

Жаки, дай мнение за ензимната маска на Фрииман.

# 508
  • София
ЛУ, лака на Шанел да не е от новата им колекция, която се коментира и в другата тема  Rolling Eyes Честито, прекрасен е  Peace

# 509
  • София
Аз съм безумно щастлива, защото след дълги обиколки по магазините в района успях да открия декоративната козметика на ФлорМар. Сдобих се с руж, сенки и гланц за устни, който с толкова наситен цвят, че направо си е червило  Peace
  номер 84
номер 14, но не откривам снимка, кафеникави с много лек блясък
номер 110

Общи условия

Активация на акаунт