Новите ни козметични похождения 6

• 47 796
  • 667
  •   1
Отговори
# 480
Да ви питам, в магазините, където си купувате козметика Gosh, има ли лакове за нокти на тази марка? Защото си харесах в нета един холограмен и се чудех дали го има.  Rolling Eyes

# 481
  • USA, Steak State
Много як цвят. Ако някой е виждал по София подобен, нека пише.

От днес:

# 482
Да ви питам, в магазините, където си купувате козметика Gosh, има ли лакове за нокти на тази марка? Защото си харесах в нета един холограмен и се чудех дали го има.  Rolling Eyes

Долс - там откъдето пазарувам има лакове - ако искаш ще погледна за този. Peace

# 483
  • София
Взех си ТАЗИ спирала на GOSH. Много съм доволна. Peace

# 484
  • София
тази база на Golden rose + 3 от лаковете им, не намирам снимки (червен, лилав, бежово-кафеникав), от щанда в мол-а. Наистина много добре зареден  Peace

# 485
  • Ст Загора
от вчера -  http://nasito88.snimka.bg/other/new.463503.17415344 - душ гелче

# 486
 Момичета , търся си спирала и тази на
ми допада , като отзиви е добре и да попитам някой дали е ползвал шампоаните на фирмата , интересуват ме този за обем и за боядисана коса и отзиви за въпросния сайт , коректни ли са ! Благодаря предварително   bouquet

# 487
  • Плевен
Noir откъде са сенките на Шанел и какъв номер се водят? Направо са супер, точно в моята любима тъмна гама Peace

# 488

Тези сенки са ми новото похождение. Сложих ги вчера за първи път, трайни са, но не са покривни. Доста по-бледо стоят, въпреки че слагах основа. Не са се размазаха и събраха в гънките.

# 489
Да ви питам, в магазините, където си купувате козметика Gosh, има ли лакове за нокти на тази марка? Защото си харесах в нета един холограмен и се чудех дали го има.  Rolling Eyes

Долс - там откъдето пазарувам има лакове - ако искаш ще погледна за този. Peace

Мерси!  Hug
Даже и да няма точно този цвят провери дали имат холограмни лакове.  Hug

# 490
  • София
mmmshushy80, за шампоаните на Гош не мога да дам отзиви, но съм поръчвала от този сайт и съм доволна. Миналата седмица всъщност поръчвах. Пристигна за един работен ден, имаше фактура в пликчето, също и талон за отстъпка при следваща покупка. Доволна съм. Бих поръчала пак от там  Simple Smile

# 491
mmmshushy80, за шампоаните на Гош не мога да дам отзиви, но съм поръчвала от този сайт и съм доволна. Миналата седмица всъщност поръчвах. Пристигна за един работен ден, имаше фактура в пликчето, също и талон за отстъпка при следваща покупка. Доволна съм. Бих поръчала пак от там  Simple Smile
Благодаря много !   bouquet
 http://www.-spam120-/product/184/shape-n-shine-krem-za-kosa.html това някой ако го е ползвал , моля за мнение !

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 13:39 от mmmshushy80

# 492

Новият ФД на Bourjois   при мен с цвят номер 55.
И как е?

И аз ще чакам отзиви за този фон дьо тен. Peace

# 493

Тъкмо щях да питам каква марка са сенките, но по линка се вижда. Laughing Хубави ли са? Simple Smile

# 494
Би ли казала за колко я взе? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт