Новите ни козметични похождения 6

• 47 807
  • 667
  •   1
Отговори
# 450
Аз мисля да си взема Оргазъм и South Beach,но сега като каза,саут бич оранжавее ли?
Mхм.
Мадам Мираж  а поръчвала ли си оттам пудра или фондьотен на Laura Mercier? Насочила съм се напоследък само към минералните гримове и се чудя тези как ще са newsm78
Оттам LM не съм купувала, но ги използвам по принцип (не минерални продукти) и съм много доволна.

# 451
  • Стара Загора
Незнам дали ми е за тук въпроса, но... в Стара Загора продават ли някъде четки на Гош ?   bouquet На Кент вече открих, но ....
Благодаря предварително.

# 452
  • София
И аз да се отчета от днес -
и да попитам как я нанасяте тази база - с пръсти, с четка, с апликатор?  Thinking За пръв път ще ползвам такова чудо и затова му се зверя така  Laughing
а откъде в София я намери?

# 453
  • Бургас
Аз я нанасям с пръсти чакам една две минути и  слагам  сенките  много  съм доволна  от базата  сенките  са си на мястото и  не се събират на сгъвката на  клепача  всичко е равномерно едно от малкото неща който не съм сменила е тази  база
 Peace

# 454
  • София
Precious*, от едно магазинче на ул"Иван Асен" срещу централата на Райфайзен банк. Със сигурност има и на други места.

# 455
# 456
Precious*, в ЦУМ също я има   Peace

# 457
  • София
Мерси за информацията Simple Smile

# 458

Някой по-напред ме питаше за пудрата на Римел- доволна съм от нея Peace
Но душгела на Нивея не ми харесва изобщо- тотално ми изсуши кожата....а уж имало перли с олио Naughty

# 459
L'oreal Casting Creme Gloss
цвят: Пралин 530

# 460
 като подарък към лосиона и крема за ръце SOS на Нивеа(страхотни и 3-те  Grinning)
още

# 461
Подаръче  Grinning

# 462
  • Стара Загора

# 463
Аз да изрекламирам едно червило на Севънтийн, същия цвят, много съм доволна. Peace Беше 9 лв, номерът му е 370, цветът се казва nudest nude.
Снимки сега не мога да намеря, представете си какво излиза от гугъла като напиша seventeen nudest nude  Joy

Моля ви кажете този номер червило кой е?
И не разбрах на Гош или на севънтийн е ?
Много ми харесва и на мен, но не разбрах ooooh!

# 464
Toва от снимката е на Гош. Цвят Darling

Общи условия

Активация на акаунт