Новите ни козметични похождения 6

• 47 827
  • 667
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Освен тях си взех един гланц за устни, пак евтинийка и съм влюбена в него. Единственият му недостатък е, че не мирише на нещо вкусно и сладко. Но като се замисля май е + защото иначе щях да го изяждам много бързо  Laughing

Кой номер си взе и за колко лв.? Може ли снимка, че им се чудя дали да не си поръчам от един сайт?

# 196
От днес :       и тоалетни трици Джанкар , на които не намирам снимка.

Откъде купи маските на Амрита?
Поръчах ги от сайта им Peace  http://amritalab.eu/

# 197
  • София
Ивченце, ето -
Цвят 12 е, но мисля да си взема и 14

# 198
  • Стара Загора
Адри, страшна си. Много ти благодаря. Гланца е уникален. Аз се чудех за него, но ще си го поръчам. Чудех се между него 10 и 13, но те май се доближават. Ти от интернет ли си го поръча или от магазин си го взе? За какви пари?

# 199
  • София
Взех го от прословутото ми квартално магазинче където на 3 квадрата има всичко, за което може да се сети човек  Laughing Взех го за 3.20лв Утре отивам за 04 и 14 Simple Smile

# 200
# 201
  • USA, Steak State
Iliana_ Сподели после за мус-а на Смашбокс. Доста му се чудя.

# 202

Объркала съм снимката база за грим е .
Блясък и сияние не виждам ,мазничък е /идеално ми е в момента / заглажда идеално ,харесва ми .

# 203

+
сенки на Impala (розово-златни)
изсушител за нокти на Perfect
Гел-заздравител за неравни нокти на Perfect
гъбички за фдт
бели сенки на Gosh

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 20:41 от Жаки°

# 204

напиши, моля те, марка и цвят  Wink

# 205
Gosh- a цвета е Darling

# 206

благодаря   bouquet

# 207

Жаки страхотно е  Crazy  - а покривно ли е .Точно вчера си търсих такъв цвят и накрая   ooooh!/ не ми се смейте   Embarassed Rolling Eyes Sunglasses / си взех коректор. Rolling Eyes.От кой магазин го взе точно?  Praynig
П.П Има ли блясък? /ама съм нахалнааа/ Blush Blush

# 208
Покривно е много. Матово е, но не седи сухо на устните. Като пуснете в google GOSH Darling ще видите много снимки как изглежда точно.
Купих го от парфюмерийката срещу Центъра по Хигиена

А и от гланца съм много доволна. Взех цвят 0068 -бледо розово и седи много готино Heart Eyes

# 209
Покривно е много. Матово е, но не седи сухо на устните. Като пуснете в google GOSH Darling ще видите много снимки как изглежда точно.
Купих го от парфюмерийката срещу Центъра по Хигиена

bouquet Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт