Новите ни козметични похождения 6

• 47 886
  • 667
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мммм, мерси. Значи ще скокна следобяда да си взема някоя палитричка и ще пиша после. Маската я взех пак от същото квартално магазинче за 7.50. Ползвах преди време професионална маска на Лореал за 60+лв и разни на Рене Фуртьо (изобщо не знам така ли се произнася) пак за сума пари, но от тази съм 100 пъти по-доволна  Heart Eyes Даже обмислям да се запася с 2-3 кутии, че ще вземат и тази марка да я развалят след някой и друг месец както всичко останало.

# 181
Току що отидох до кварталното магазинче да си купя молив за вежди и освен него си тръгнах с това:
+

Всички фон дьо тени са с -20%, а бронзиращата минерална пудра е подарък. Мислех, че тази промоция върви само в Бонжур, но явно я има навсякъде където продават Макс Фактор
къде предлагат тази промоция-Бонжур,Ремедиум?!И бронз.пудра един номер ли е само?! newsm78

# 182
  • София
Промоцията я има май навсякъде където има техни продукти. Аз си ги взех от едно съвсем малко и скрито магазинче където даже и не знаех, че има МаксФактор.
Поне там откъдето си ги взех аз пудрата беше номер 1. Не знам дали има други. В момента съм с много светла кожа и я пробвах като руж, седи чудно. Започнах обаче да ходя на солариум от 10-ина дни и след няколко седмици ще си ми пасне идеално и като пудра.

# 183
От минералната пудра има по принцип всички цветове в тази промоция и си избираш,но и аз май като руж ще я ползвам-като я сложа по цялото лице и се погледна на слънце-то много лъскави частички,много нещо....Не се възприемам да лъщя по този начин през деня,но за руж е супер,готино лъска на скулите само и аз слагам малко допълнително руж за цвят-получава се добре.

# 184
Днес си всех и аз сенки Catherine Arley.

# 185
Днес си всех и аз сенки Catherine Arley.

Оу, крайните 2 матови ли са??? И ако да- като ги пробваш кажи дали са покривни.

# 186
И четирите са брокатени. Но са много наситени цветовете. Мисля,че ще бъда доволна. Утре ще дам отзиви за траиноста на сенките.

# 187
  • Belgium
Galka1606 а откъде ги взе?

# 188
A каква е цената на тези единичните?

# 189
Имам такива бели - супер са!

# 190
Ами взех ги за 2 лева. Аз съм от Самоков и ги взех от обикновена парфюмерия.

# 191
# 192
Аз само да се похваля с 2 единични сенки (матови) на Флор мар.
http://2.bp.blogspot.com/_DwZ1lz40Ei8/SqnEMeqJ_iI/AAAAAAAAApw/ge … dow+No+16+(3).JPG
Eдните са тези, другите са с леко по-тъмен цвят. Доста са покривни. За жалост много трудно се намират вече матови сенки. Всичко блести...

Напълно съгласна Sad И аз виждам зор като си търся сенки, защото не харесвам такива с лъскави частици. А тези на флормар откъде ги взе и колко бяха?

# 193
  • София
И аз си купих преди малко палитричката на Катрин Арли, която е показала Майка Зайка. Цветовете наистина са много наситени. Черното седи като молив и не е блестящо, а останалите цветове са леко перлени, но не прекалено. С апликаторът от комплекта обаче е ужасно трудно да се сложат равномерно. Просто си е гадничък. С четка за сенки обаче няма проблеми. Имаха и някакви палитрички, в които имаше комбинация от 5 цвята 2 или 3 матови и 2-3 перлени. Приятни цветове бяха.

Освен тях си взех един гланц за устни, пак евтинийка и съм влюбена в него. Единственият му недостатък е, че не мирише на нещо вкусно и сладко. Но като се замисля май е + защото иначе щях да го изяждам много бързо  Laughing

# 194
  • USA, Steak State
Тия сенки са мноо яки. Нямам търпение да се прибера в Бг и да щурмувам магазините за Catherine Arley и Есенс. Simple Smile

Аз се надявам, че не ми се сърдите, че слагам снимки от нета. Но повечето неща ги поръчвам през Интернет и няма как да дам реална снимка. Обикновено си снимам всичко и правя клипчета / не знам дали сте забелязали темата за Мейкъп Маниак/, та тепърва скоро предстои да пусна второ клипче. Ако не знаете темата, ето линк.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=465107.0  Аз смятам от следващата да слагам линк във началото, защото мисля, че горе долу са припокриващи се като идея самите теми.

Общи условия

Активация на акаунт