Новите ни козметични похождения 6

• 47 851
  • 667
  •   1
Отговори
# 165
Да се похваля и аз. Най-напред с благодарности към една мила съфорумка, която ми го изпрати, защото в Пловдив няма:
http://www.cosmogirl.com/cm/cosmogirl/images/St-Ives-apricot-scrub-de.jpg
И от Орифлейм:
http://img5.rajce.idnes.cz/d0508/2/2973/2973287_173d42eef08d16cb … _-_rgb_150dpi.jpg
http://img5.rajce.idnes.cz/d0508/2/2973/2973287_173d42eef08d16cb … _-_rgb_150dpi.jpg
и последно
http://www.taniascosmetics.com/images/Oriflame/18236.jpg

# 166
От днес :       и тоалетни трици Джанкар , на които не намирам снимка.

# 167

[/quote]
някои да каже нещо за него ако го е ползвала, аз съм много доволна от 10 hour sleep,  но ако това е по ново и по добро би било много добре

# 168
  • USA, Steak State
Червило
 Цвят  Baby Lips

Очна линия
 Черна

Блясък за лице, аз ще го ползвам като руж

Кутия за тях Четка

Балсам за устни
 Ягодка Руж- Бронзант

Почва да ме досрамява вече.  smile3506

# 169
  • София
TheBlackWidow - за срам си е вече товйто  Hug

И аз да се похваля, че докато снимам, ще остареят нещата  Embarassed:
Сива палитраи лак на Catherine Areley,
Color stay на Revlon -и аз в сектата Twisted Evil и  4 лакчета -Nail Envy на ОПИ, сив, холограмен и синьо- черен.

# 170
Подарък от мама, прекрасно червило,  но на моята бяла кожа ми е много тъмно...не ми върви на Герленски червила  Sad Ще се изям  Close

# 171
Страхотно е червилото,честито. Blush

# 172
  • София, Лагера
Хе хе хе, TheBlackWidow, прекаляваш!  Laughing Казвам го със завист, не с друго  Hug  Wink
Аз засега ще се огранича с новите придобивки. Разорих се, а и вече почти няма какво да си купя, всичко, което ми трябва (и не само  Laughing) насъбрах.
Но все пак ще ви следя, много ми е приятно, пък и нови идеи попивам  Hug

# 173
От днес :       и тоалетни трици Джанкар , на които не намирам снимка.

Откъде купи маските на Амрита?

# 174

Заменям го за розово или неутрално  Blush Laughing

# 175

Заменям го за розово или неутрално  Blush Laughing

Аз имам един уникален цвят на Герлен -Candy Shine. Crazy
Дано го размениш щом не е твоя цвят.

# 176
Не знам...май ще го върна на мама, тя поне носи такива, само дето с такова желание ми го подари...  Sad. Това ми е второто подарено Герленче, което вобще не е моя цвят. А самото червило е уникално като нанасяне, аромат, консистенция, гилза, супер е  Crazy

# 177
  • София
GagaMaga, ами лятото като посъбереш малко тен няма ли да ти пасне повече цвета? Макар че порцеланово бяла кожа и червено червило си е класика откъдето и да го погледнеш  Grinning
Мамо Зайке, може ли да попитам за отзиви за сенките на Катерин Арли? Нали онзи ден бях безкрайно учудена, че тази марка има и друго освен лакове, та вчера се оказа, че в кварталната ми парфюмерия има цял щендер, а аз къде съм бляла един господ знае  ooooh! Laughing Та загледах ги и аз точно тези палитрички. Имаше хубави цветове и се чудя дали да не скоча днес да си купя  Rolling Eyes

Аз вчера покрай ентусиазма си от промоцията на МаксФактор забравих да пусна и това -
С ръка на сърцето мога да кажа, че това ми е най-сполучливата покупка сред продуктите ми за коса и даже днес чакам сестра ми да ми дойде на гости за да й наподаря всичките си останали маски защото едва ли някога ще ги ползвам вече  Crazy

# 178
  • София

Мамо Зайке, може ли да попитам за отзиви за сенките на Катерин Арли? Нали онзи ден бях безкрайно учудена, че тази марка има и друго освен лакове, та вчера се оказа, че в кварталната ми парфюмерия има цял щендер, а аз къде съм бляла един господ знае  ooooh! Laughing Та загледах ги и аз точно тези палитрички. Имаше хубави цветове и се чудя дали да не скоча днес да си купя  Rolling Eyes

Аз вчера покрай ентусиазма си от промоцията на МаксФактор забравих да пусна и това -
С ръка на сърцето мога да кажа, че това ми е най-сполучливата покупка сред продуктите ми за коса и даже днес чакам сестра ми да ми дойде на гости за да й наподаря всичките си останали маски защото едва ли някога ще ги ползвам вече  Crazy

Много съм доволна от сенките. Плътни са и и са покривни. Днес ще си взема базата на Гош, въпреки, че и без нея изкарвам по цял ден. Hug
От къде купи маската и каква и е цената?

# 179

Шампоан

и маска

Въобще не съм доволна от нея,прави ми косата много хвърчаща.

лак за коса,но този за обем

Общи условия

Активация на акаунт