Новите ни козметични похождения 6

• 47 879
  • 667
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, аз имам следния въпрос: слагате ли околоочен преди коректора за сенките под очите ? Купих си коректор на Макс Фактор, но нещо не се разнася добре стои малко изкуствено и се чудех дали малко крем няма да помогне

# 151
  • София, Лагера
Здрасти от мен!
Днес се сдобих с бял молив на GOSH, ето такъв, но в бяло:

БТВ за протокола - сенките на Голдън роуз още не са ми се размазали...  Whistling
А в магазина, от който купих молива имаше и всякакви неща на Флормар... бяха по 3-4 лв!  Shocked

# 152
Кэде е магазина?

# 153
  • София, Лагера
Срещу Център по хигиена, зад спирката на тролей 2 и 9 посока към Бъкстон. Има една аптека, точно до нея.  Peace
Преди 20 години там беше и кино Урвич.

# 154
Оо знам го,там окрих Гош за първи път.  bouquet

# 155
Aз също само от този магазин си купувам на Гош нещата.
И мисля, че имам един молив за очи точно на Флормар. Небесно син е и седи много готино. Не се размазва

# 156
Здрасти от мен!
Днес се сдобих с бял молив на GOSH, ето такъв, но в бяло:

БТВ за протокола - сенките на Голдън роуз още не са ми се размазали...  Whistling
А в магазина, от който купих молива имаше и всякакви неща на Флормар... бяха по 3-4 лв!  Shocked

Перлен ли е? Аз си купих бял, но не от водоустойчивите, и седи точно като тебешир, та май няма да го използвам. Laughing

# 157
Току що отидох до кварталното магазинче да си купя молив за вежди и освен него си тръгнах с това:
+

Всички фон дьо тени са с -20%, а бронзиращата минерална пудра е подарък. Мислех, че тази промоция върви само в Бонжур, но явно я има навсякъде където продават Макс Фактор

Коя бронзираща пудра  Thinking ?Извинете за невежеството  Blush но гледах промоционалните продукти и не видях такава.

# 158
Noir това шампоанче с петте масла на Л`окитан от къде може да се купи? И на каква цена  Hug   bouquet

Би трябвало да го има в магазина им на бул. "Витоша"  Peace А онлайн може да се поръча от тук: http://www.feelunique.com/brands/loccitane.html?pr=1536  Hug
   bouquet благодаря ти   bouquet във Варна сигурно нямат магазин... сигурно чрез нета ще поръчам  Peace

- Аз си взех балсамче на Ейвън за устни  Peace

# 159
  • София
placholina , това второто с четката е въпросната пудра. Те го пишат фон дьо тен, но за мен си е пудра. То върви подарък към всеки фон дьо тен на МаксФактор. Общо двете неща струват над 50лв, а с промоцията ги взех за 21,50  Simple Smile
Вече ги пробвах. Фон дьо тена Мирикъл тъч не е май моя  Rolling Eyes Някак си ми е сухичък. А може би просто съм свикнала да ползвам съвсем течни и затова.
Пудрата е разкош. Ползвам я като руж. Четката е 100% естествен косъм и не е лоша. Смятам да си я ползвам и след като свърши пудричката Simple Smile

# 160
placholina , това второто с четката е въпросната пудра. Те го пишат фон дьо тен, но за мен си е пудра. То върви подарък към всеки фон дьо тен на МаксФактор. Общо двете неща струват над 50лв, а с промоцията ги взех за 21,50  Simple Smile
Вече ги пробвах. Фон дьо тена Мирикъл тъч не е май моя  Rolling Eyes Някак си ми е сухичък. А може би просто съм свикнала да ползвам съвсем течни и затова.
Пудрата е разкош. Ползвам я като руж. Четката е 100% естествен косъм и не е лоша. Смятам да си я ползвам и след като свърши пудричката Simple Smile

Благодаря ти   bouquet
Аз също не си падам по сухите фон дьо тени  ooooh! - но този не съм го пробвала  - той за каква кожа е?
Иначе и аз го мернах в моя квартален магазин но с малкия не влязох   Crazy .

# 161
placholina , това второто с четката е въпросната пудра. Те го пишат фон дьо тен, но за мен си е пудра. То върви подарък към всеки фон дьо тен на МаксФактор. Общо двете неща струват над 50лв, а с промоцията ги взех за 21,50  Simple Smile
Вече ги пробвах. Фон дьо тена Мирикъл тъч не е май моя  Rolling Eyes Някак си ми е сухичък. А може би просто съм свикнала да ползвам съвсем течни и затова.

Благодаря ти   bouquet
Аз също не си падам по сухите фон дьо тени  ooooh! - но този не съм го пробвала  - той за каква кожа е?
Иначе и аз го мернах в моя квартален магазин но с малкия не влязох   Crazy .

И аз го имам този фон дьо тен и на мен нещо не ми допадна- не ми е сух в никакъв случай, не се разнася добре, стои изкуствено и не е много покривен. Иначе е удобен за нанасяне и опаковката му е много сладка. И бронзиращата пудра съм ползвала лятото и не останах очарована. Незнам как някои я ползват като фон дьо тен, но за мен няма никаква покривност и на всичкото отгоре от километри си личи, че имаш нещо на лицето, защото се събира на някои места. Четката към тази пудра е много готина, още си я ползвам.
Ноеми, така съжалявам, че сенките на ИсаДора не са ти харесали! Съжалявам, ако съм те подвела да си гu купиш, но на мен са ми  най-любимите!   bouquet

# 162
А в Пловдив  магазинче където се продават  Gosh  дали има? Някой беше споменал че е виждал на Кап. Райчо посока Гранд в едно магазинче, но все не ми остава време да ида да проверя.

# 163
А в Пловдив  магазинче където се продават  Gosh  дали има? Някой беше споменал че е виждал на Кап. Райчо посока Гранд в едно магазинче, но все не ми остава време да ида да проверя.

Да, има там, в магазин Ева, също има като тръгнеш от Джумаята, в уличката водеща към младоженския дом от дясната страна на улицата, последния магазин за козметика. Надявам се да съм те ориентирала.

# 164
  • София, Лагера
Ноеми, така съжалявам, че сенките на ИсаДора не са ти харесали! Съжалявам, ако съм те подвела да си гu купиш, но на мен са ми  най-любимите!   bouquet
Няма нищо, Pretty_T  Hug Heart Eyes Ако не беше станало така, нямаше да се осмеля да пробвам Голдън роуз и нямаше да се сдобия с мечтаното кошмарно лилаво  Mr. Green

Аз имам тази пудра на Макс Фактор, много ми харесва, но просто ми е тъмна... и с нетърпение чакам лятото, за да ми е тамън!  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт