Новите ни козметични похождения 6

• 47 801
  • 667
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Между другото си взех едно червило на Golden Rose, с подобен ефект, но леко розовее- номер 115. Явно и аз съм на такава вълна  Laughing От няколко дни само него ползвам

# 466
  • София
Подаръчета:  Mr. Green

Който ме питаше за Collin - да драсне едно лично да обясня... Hug

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 23:16 от Noir

# 467

докара ми мокри сънища

и другото е чудно, но това изправя бръчки само като си помислиш за него

# 468
От мен това: http://goldenshop.bg/thumbnail.php?pic=ac9940f25be6b68d3d44eba7e … 6541.png&size
Dollface беше написала добри отзиви, реших и аз да си го взема. Много ми хареса   bouquet , наистина блясъка личи. А щанда в мола е много добре зареден (на 2-рея етаж е) - набързо минах, но ми се стори, че има всичко, дори ако искаш те гримират  Peace

# 469
  • София
Бубс, и аз така... Mr. Green

Много са хубави цветовете, а за краен любител на тъмния грим като мене, тая палитра е свещена... Praynig Mr. Green
Пудрата също е много добра, но за да се покаже в пълната си прелест й трябва дневна светлина... #Crazy Беше ми жал да я започна, толкова е красива, а и с традиционния аромат е просто голям кеф... Heart Eyes
Сенките ще ги пробвам днес, дано не ме разочароват като последните на Шанел, които си купих - Eye Gloss - които са с много ниска трайност и много се събират, иначе и цветовете, и начина по който стоят е един път, ама.... Sad

# 470
Момичета, не знам дали е тук мястото, но имам голяма молба  Praynig
Може ли някоя от вас да ми обясни на Л.С как да слагам картинки в посовите ми (много ми се иска) newsm78 ,  че не искам само с тези линкове  ooooh!
Благодаря ви предварително   bouquet   bouquet   bouquet

# 471
хора, четете правилата на форумите, в които пишете - там си е всичко подробно обяснено  Crazy

# 472
  Flutter  /досега не бях виждала толкова голяма четка   newsm78 Shocked /  

# 473
  • София, Лагера
Здравейте, дами!
Може ли да ми разясните какво представлява безцветната пудра, как се ползва и какъв ефект има?

# 474
Здравейте, дами!
Може ли да ми разясните какво представлява безцветната пудра, как се ползва и какъв ефект има?
Аз знам, че е за фиксиране на грима и по принцип се ползва върху фон дьо тена, но аз не съм ползвала до сега, само съм чела и затова нека и някой друг каже.

# 475
за пореден път Simple Smile)
за първи път, но наистина е добра

и много се чудех зали да си купя   newsm78 какви са ви впечатленията на вас?

# 476
  • София
Noir, страхотни подарици. Моля те за по-подробно описание на метеоритите. Кой цвят се твоите? И какъв е ефекта им, особено ако можеш да ги сравниш с перлите. В момента ползвам Perles Imperiales и много им се чудя на пресования вариант  Grinning

# 477

Новият ФД на Bourjois   при мен с цвят номер 55.

# 478

Новият ФД на Bourjois   при мен с цвят номер 55.
И как е?

# 479
  • София
Аз влизам да благодаря за препоръките за базата на Артдеко. Много е добра наистина. Нямам никакви забележки. Реших тази вечер да заложа на доста смел тъмен грим. Сега 7 часа по-късно все още е като току що нанесен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт