Отговори
# 690
Леле чак пък социялните  Joy hahaha Явно не само в бг има изцепки спрямо кърменето. Joy

# 691
 #Crazy
След 10год.  breastfeeding сигурно ще е подсъдно.

# 692
#Crazy
След 10год.  breastfeeding сигурно ще е подсъдно.

Малей, да взема да мисля за второ докат е време.... Joy

# 693
Тони Ст действайте сега,че после се не знае дали ще може да се кърмите  Joy

# 694
  • София
В пакра обсъждат киселото мляко:
 - Да бе, тя и лекарката си ми каза:"Като ти спря кърмата нали с кисело мляко храни баткото, значи..."(и физиономия тип ' сщай се, че кисело млякко и сега')
 - Ми и аз кърмих до 7 месеца и после кисело мляко направо.
 - Точно. Аз до 5ти месец кърмих и после за какво повече. Направо кисело мляко.

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 18:55 от skrech

# 695
В пакра обсъждат киселото мляко:
 - Да бе, тя и лекарката си ми каза:"Като ти спря кърмата нали с кисело мляко храни баткото, значи..."(и физиономия тип ' сщай се, че кисело млякко и сега')
 - Ми и аз кърмих до 7 месеца и после кисело мляко направо.
 - Точно. Аз до 5ти месец кърмих и после за какво повече. Направо кисело мляко.

малии... страх! Макар че моята сестра (сега е на 25 - жива и здрава да е) е била на кисело мляко от 20-ия си ден!!! Не знам защо, но майка с нея "нямала кърма", с мен - до 5-ти мес. е имала (аз съм по-голямата). Та дано и тези бебчета от горния пост да имат късмет и без проблеми да пораснат, макар и от кисело мляко в тази ранна възраст newsm05

Последна редакция: пн, 07 юни 2010, 16:57 от ValeryM

# 696
 Днес чета в едно списание следното. Някаква съпруга на богат бизнесмен дава интервю, в което споделя, че родила със секцио по свое желание, но сега съжалявала. Искала много да кърми , но -   "не ми се получи, имах кърма сигурно за две бебета, но беше страшно болезнено след операцията и за да не направя мастит ми я спряха с таблетки". Супер тъпо ми звучи това оправдание! Просто ми направи впечатление и реши да го споделя с вас.

# 697
да, но не е ясно, дали някой доФтор не се е постарал...

# 698

Не изключвам.

# 699

Не изключвам.
Нищо чудно, въпреки, че ако имаш достатъчно силна мотивация, можеш да се потрудиш да вземеш поне няколко различни мнения!

# 700
  • София
От разговора ме шашна "Кърмих 5 месеца и после за какво повече!?"

# 701
От разговора ме шашна "Кърмих 5 месеца и после за какво повече!?"
Миии няма смисъл.Все пак цели 5 месеца се е изтормозила жената пък и още  Laughing Mr. Green я кисело млекце по добро няма  Laughing

# 702
Днес чета в едно списание следното. Някаква съпруга на богат бизнесмен дава интервю, в което споделя, че родила със секцио по свое желание, но сега съжалявала. Искала много да кърми , но -   "не ми се получи, имах кърма сигурно за две бебета, но беше страшно болезнено след операцията и за да не направя мастит ми я спряха с таблетки". Супер тъпо ми звучи това оправдание! Просто ми направи впечатление и реши да го споделя с вас.
Нищо тъпо не виждам, по-скоро е жалко,че не е имало кой да помогне Peace

# 703
За каква помощ става дума? Ако ще и на 5 богати бизнесмена жена да си, ако си патица, патица и ще си останеш, а срещу това докторска помощ няма измислена. Аз също родих със SC, макар не по свое желание, и мен също ме болеше операцията, нито ми слезе кой знае колко кърма, нито някой си направи труда да ми покаже поне как да сложа бебето да засуче. Но преодолях всички тези несгоди, и резултатът е, че все още кърмя своя син. А той вече навърши годинка. истина е, че няма такова нещо като "нямам кърма". Имам или нямам желание, това е.

# 704
 Е, не е ли тъпо да си спреш кърмата (въпреки че имаш "за две бебета") с хапчета, за да не получиш мастит?  Тоест още преди да се е случило нещо, ти да си вземеш мерки, за всеки случай. Crazy  За мен е тъпо, съжалявам. Вече каква е причината , има ли докторска намеса, не знам, но нали знаете, ако има желание, има и начин. И аз родих секцио, 4 дни детето беше на АМ, пък имаме стабилен стаж с кърменето.
А и съдя по интервюто, жената е искала да роди секцио по свое желание, въпреки че майка й я съветвала да е нормално. Така че си представям нещо подобно и при кърменето. Както й да е ,де. Направи ми впечатление.

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 08:54 от stasi8510

Общи условия

Активация на акаунт