Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Методът и за какво се използва?
Какво е препоръчителното лечение за запек по време на бременност?
Как да се справим с кървенето от носа по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Методът и за какво се използва?
-
Какво е препоръчителното лечение за запек по време на бременност?
-
Как да се справим с кървенето от носа по време на бременност?
-
Какви са някои методи за справяне със запека?
-
Как се приготвя домашна смес за премахване на стрии?
надявам се да не ме упрекнете за тези ми думи!
Нали цял живот съм свикнала...
Навсякъде чета, че това бил един от ранните признаци на бременност, а при мен - нищо - нито сега нито в началото. Спа по цяла вечер, един път не съм станала посред нощ ...сигурно съм със сбъркана анатомия нещо 
Хормоните променят настроенията на бременните. Ние с половинката за сега не се караме, напратив, той ми е страхотна опора и каквото ме тревожи, знам, че той ще ме разбере. Но забелязвам, че понякога прага ми на поносимост към някой инатлъци на дъщеря ми, ме карат за секунди да избухна. Уж си мисля, че владея положенито и хоп..само една реплика и ме изкарва извън релси и започвам да вдигам пара. Но пък да ви кажа никак не е лесно на този етап. Дали възрастта 7-8 години е проблематична не знам, но мойта мома, напоследък иска непременно да се противопоставя на всичко. Отстоява си мнението, нервира се...нервничи...на моменти е ужас.
Абе къде сте. Идвайте и пишете де. Липсвате ми и на мен. Аз ви чакам пък
Благодаря.