Чакаме ритничета от Юлските момчета и момичета

• 22 806
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Пък сега ако ми кажеш и на коя дата ще родя Mr. Green грешка няма да имаш.Алена пред теб ряпа да яде. hahaha

Мани я Алена-нищо не разбира  Joy.
С това царско име ще му подхожда на 1-во число да се роди. 2-ро число също е подходящо заради началната буква ( втора буква от азбуката  Wink ). Така че залагам на 1-ви или 2-ри юли. Но ти нали ще си секцио, така че ще е когато ти решиш  Peace .

# 301
Охх чакайте ,че се тих нещо и пак щях да забравя  Joy

За боядисването,искам да се боядисам,че корените ми станаха огромни,нали са бабешки измислици ,че не можело или какво?

# 302
Аз вече се боядисвах 3 пъти.
С Ивон също се боядисвах цялата бременност и то с амонячна боя,сега поне е безамонячна.

Да не мислите,че тея кремове дето ги шляпаме на корема и по цялото тяло са по-малко вредни. Naughty

# 303
Аз не бих се боядисала, ама и с вредни кремове не се шляпам, само с безвредни  Wink . Не бих казала, че е бабина измишльотина, като това с подстригването примерно, по-скоро не се препоръчва, защото химикалите от боята проникват през скалпа в кръвния поток. Но всеки си преценява за себе си  Peace .

# 304
Клеър,мерси ! И аз съм си харесала цифрите от 1 до 7 за юли. Mr. Green Ще видим кога ще ме огрее. Whistling

# 305
  • Тук и сега
Дънайка, ама тази количка дето я гледах на Пег Перего Плико П3 Комплето е комбинирана и е към 600 и нещо лв. Столчето за кола може да не е точно Пег Перего, защото не държа да се монтира на количката, а и лятото в тези жеги едва ли ще облещя бебето на това слънце в столчето за кола. Друго си е сенник да си има. И чанта ще трябва да си вземе и стана тя една цифрова... А Плико Комплето модулната система пък ми е много скъпа.
Комплектът на Джордани, признавам си малко ме изкушава, но почти не чувам отзиви за него, което ме притеснява малко. Но пък е 3 в 1 и стъпва почти без пари за всички ексктри. Затова ще поразпитвам, че като екстри, цени, лекота и качество ме устройват и двете.

# 306
Clairette АБСОЛЮТНО съм съгласна с теб. Свеки е дерматолог  и каза-никаквки кремове и лосиони за тяло ,освен тези за бременни -те са без аромтизатори, без консерванти и оцветители и са клинично тествани. Може да се ползва бяла козметика, но само от аптека .Peace  
Въпреки че си имам личен дерматолог по всяко време дето се вика, да ви кажа че цялото ми лице е ужасно пъпчасало от хормоните, но кремове и лосиони за акне са абсолютно забранени. За боядисването я питах може ли с безамонячна  newsm78, каза може ,ама не всеки месец да се цапам.. Имайте предвид че всички съставки проникват през кожата в кръвта  Rolling Eyes
Аз лично се боядисах с безамонячна , не мога да се гледам като вещица 9 месеца, все пак имам съпруг  хихи и се подстригах....не вярвам на бабините...

# 307
Не знам да има безвредна химия,ама щом казвате.... newsm78
Аз и от боята ставам на едни ситни пъпки първите дни,ама няма като магаре да ходя Laughing

Моята количка си е все толкова пари Sad

# 308
аз боя не изпозлвам, но се къносвам. Е скор не съм се, чудя се дали е безвредна къната  newsm78

Козметики и  без това не използвам. Сега заради студа се беля, та се мажа с детски крем Бочко. Оо, той дали е безвреден??? знае ли някой.

Тялото си мажа със зехтин  Simple Smile

# 309
За името решихме да не е на никой от бабите/дядовците. Харесват ми имена, които имат галено име, което не се налага да съчиняваме, а то да се подразбира. Ако името няма кратка форма, то да е кратко и да има хубаво звучене при обръщение. Някой беше питал например Милен как е на галено... Не знам, ама ние имахме един колега Милен и му викахме МиленЕЕЕ, или пък МиленСКИ. Името Калоян и на мен ми харесва, но пък отново става "КалоянЕЕЕ".

Обаче аз ще съм женска мама и гледам женските имена. Харесала съм си няколко, но с таткото най-ни допада засега едно от тях. Ще видим дали ще бъде изместено от друго ..Simple Smile

Относно пола.. мислите ли, че има "мъжки" и "женски" майки? Такива които отвътре им идва да се справят по добре с единия пол, и други с другия. Чудила съм се... newsm78

# 310
а за мазането... аз сега се мажа само с какаово масло. И без това сега е зима и хидратантните кремове са вредни за на вън. Иначе има специална козметика с възможно най-малко химии, без прословутия пропилен гликол. Но на този етап са ми скъпи. За това - какаово масло за всичко Simple Smile

# 311
Ох,с целия си акъл сега се оправих много добре.Днес бутах два шкафа сама и да ме пита човек за какво. Crazy Сега умирам от болка в долната част на корема,но си надвих на масрафа.Преместих шкафа с бутане от спалнята в коридора и сега си сложих бебешкото кошче там,и ще си люшкам плюшеното жълто пате. hahaha

# 312
бяла лястовица,защо се подлагаш на такива физически натоварвания?Друг път не дей!Да не си докараш някоя беля. Naughty  Hug

# 313
Адиии, ето ме! Минавам набързо с инфо за количката:
755 евро (да ги ...) сега има 30% и е на 528, имат червени ...

Маймуни, ще ви пиша по-натам, че съм още крива, ще ви чета също по-натам, да не се ядосвам със заядниците Wink хихихи

Да не се изпукате една друга  докато се домъкна, ей! Аз съм още напушена на някои ;-(

# 314
Относно пола.. мислите ли, че има "мъжки" и "женски" майки? Такива които отвътре им идва да се справят по добре с единия пол, и други с другия. Чудила съм се... newsm78
  Мисля,че Господ неслучайно дарява майките с единия или другия пол,или и с двата.Всичко е заложено и "отвътре" и  ТАМ ГОРЕ. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт