Чакаме ритничета от Юлските момчета и момичета

• 22 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Сватята Бобка се завърна !!! Hug Три пъти УРААААААААААА !!!!  Heart Eyes

# 316
Хайде доЛар вечер и от мен. Поуспокоих страстите и реших да чета вече избирателно.  smile3502

Няма да се махам, щото ми е скучно без повечето от вас. А епитетите (по-скоро епитетът), които някои от вас ми лепнаха, изобщо няма да коментирам.  smile3534 Радвам се, че имам достойнството да не употребявам такива на места, където четат много хора Grinning.

Такааа, включвам се с хубави новини. Днес къртихме плочки. Беше голяма пушилка. Но не това е хубавата новина, а това, че тумбака на мама Джасра, расте едно здраво момиче-кокиче! ПО ТОЗИ ПОВОД ЧЕРПЯ ВСИЧКИ ВИРТУАЛНО СЪС СОК И ТОРТА И МОЛЯ ЗА ЕДИН РОЗОВ ШТЪРКЕЛ!

# 317
Относно пола.. мислите ли, че има "мъжки" и "женски" майки? Такива които отвътре им идва да се справят по добре с единия пол, и други с другия. Чудила съм се... newsm78
  Мисля,че Господ неслучайно дарява майките с единия или другия пол,или и с двата.Всичко е заложено и "отвътре" и  ТАМ ГОРЕ. Simple Smile
И аз допускам нещо такова  Wink

За себе си съм си мислила, че бих се справяла по-добре с момиченца, не знам дали е вярно или не, но ето вече са двечки Simple Smile С първата бременност много исках да е момиченце. Сега не знаех какво предпочитам. Момченце - защото не съм гледала и предполагам, че има разлика, а момиченце - защото момиченцата сякаш ги чувствам "по-близки" ..дали защото са от моя пол или защото съм гледала момиченце ..не знам.

А има един въпрос който много ме вълнува.

Срещала съм майки, които казват, че винаги към едното дете изпитват предпочитание... На какво се дължи това. Знам, че всяко дете е различно и сигурно е възможно родителите да имат по-голяма слабост към едното. Бих искала и двечките да си ги чувствам еднакво скъпи и да нямам предпочитания... Това възможно ли е?

# 318
Въпреки че си имам личен дерматолог по всяко време дето се вика, да ви кажа че цялото ми лице е ужасно пъпчасало от хормоните, но кремове и лосиони за акне са абсолютно забранени.

Сега се стреснах- моето лице е страшно пъпчясало и се чудих какво да го правя. Намерих едно лекарство Zineryt, на което пише, че не дава противопоказания при бременност ако се използва както е указано. Мислите ли, че и то може да навреди? Teddie007, свекървата ти споменавала ли е за него? Преди се мажех с Акне БП и моята дерматоложка ми каза, че мога да продължа и след като съм бременна, само че намерих противоречива информация в Интернет и го спрях. Не че и сегашното нещо помага, но надеждата крепи човека... Все си мисля, че може да започне да действа  Tired А за боята- аз също използвам безамонячна- в крайна сметка който се е боядисвал преди не може изведнъж да спре  newsm78.
Добре дошли обратно на завърналите се  Wink

# 319
Jasra, честито ти момиченце Simple Smile Добре дошла в отбора на розовите щъркелчета Simple Smile

# 320
Acid , едно предложение от мен - Ивайла, много ми харесва.
Bobi40 , добре дошла, макар и за кратко.  Hug
Jasra , честити розови гащи.
Murzel , Пликото, което показа, със сигурност не е с кош в комплект. Кошът струва 400лв. и се купува отделно.
Ади , ти коя количка си набелязала?

# 321
Зравейте коремчета

Jarsa честити розови гащи, аз още  не мога да се похваля нито със сини нито с розови.

Днес гледах едно леко филмче приятно е ако някой има свободно време казва се "Диамантено куче"

Лека вечер.

# 322
бяла лястовица,защо се подлагаш на такива физически натоварвания?Друг път не дей!Да не си докараш някоя беля. Naughty  Hug
Hug Права си,Селмич,но пусти мерак да си оправя всичко до края на пролетта. Blush

Мисли ли някой да прави основен ремонт на апартамента/къщата преди да се роди бебето?

Ние сме едни от тях.Ще шпакловаме стените,ще ги пребоядисваме,ще слагаме ламинат.До сега бяхме навсякъде с мокет и е супер удобно,топло и детето лесно проходи.Нито е падала на пода и да се е удряла,наистина за малко дете е много добро решение.Но си има и недостатъци.Толкова бързо се цапа,че направо си остават петна,които не винаги се махат и е много неприятно.
Мислим да направим и кът за малкия принц,който да е в син цвят.Не може момченцето да потъне в розовия свят на кака си. Wink Много ще му дойде от русалки,принцеси и дворци. Simple Smile

# 323
  • Варна
Готино е Борис  Peace
момичета какво мислите за това ако бебето се роди на празник на някой светец да се нарече на него ?
например Петровден - Петър

Много ми харесва Борис. Heart Eyes Хубаво мъжко име.
Ако има родени на Петровден може и да са Павел. Wink
На 16 юли имат имен ден Юлия и Юлиан, това може да е някой от вариантите. Thinking

# 324
Оо има много именни дни през Юли, да допълня Хексе по спомен, може и да пропусна нещо.
1.07- Дамян,15.07 Владимир, 17 Юли- Марина, 18 Юли- Емилян, Емил,20 Юли- Илинден, 29 Юли Калиник ( някои Калиновци празнуват тогава).
Сигурно има и още. Ето всъщност календари ако някой се интересува http://pravoslaven.info/pravoslaven-kalendar-2010-godina/pravosl … lendar-yuli-2010/ , http://www.pojelaniq-bg.hit.bg/kalendar-za-2010.html

# 325
Да,но не всички именни дни са толкова разпространени.
Според мен светците,които са най-познати са Света Марина,Свети Илия и Свети Петър ! Другите не са кой знае колко почитани.

Хексе,и на мен много ме кефи именцето,а и ще уважа при това мамчето. Laughing

# 326
  • София
Привет от мен, радвам се че се поуспокоиха страстите най-сетне Simple Smile
За имената отдавна съм решила - ако е момче ще е Никола или Николай, ако е момиче - Лиляна.
Момчето ще е едновременно на баща си и на двамата си дядовци. За съжаление баща ми почина преди повече от 10 години, но аз не вярвам на суеверието, че не бива да се кръщава детето на починал роднина.
Момичето ще е на майка ми, много държа да направя този жест към нея, а и името много ми допада.
Магдалина не е на никого, избрахме името което най-много ни хареса. Има хубаво съкратено име, според мен това също е важно Peace
Именният и ден е през юли - на 22ри. Тази година сигурно ще  и се размине празникът за рождения и ден, та тогава ще имаме шанса да компенсираме.
Danito_d, отдавна съм гледала този филм и си го пускам поне веднъж на два три месеца. Страхотен е, горещо го препоръчам и аз!

# 327
Добро утро на всички  Hug Hug

Jasra, честито  newsm51 има нужда от момиченца, че като гледам статистиката за юли... сините гащи са повече

# 328
Срещала съм майки, които казват, че винаги към едното дете изпитват предпочитание... На какво се дължи това. Знам, че всяко дете е различно и сигурно е възможно родителите да имат по-голяма слабост към едното. Бих искала и двечките да си ги чувствам еднакво скъпи и да нямам предпочитания... Това възможно ли е?
 Хубав въпрос!Много пъти съм се питала за същото,но явно няма да разбера напълно,преди да се сблъскам с това на практика.
  Питала съм и моята майка(която е майка на 3 деца).Тя твърди,че сърцето й е отредило равно количество любов за всяко едно дете. Heart Eyes

На мен ми се струва,че има вариант да си,примерно, по-близък с едно от децата,нещо като да си пасвате повече ,като характери,дух,интереси  и т.п.. Но с любовта е друго.
  Не напразно хората казват,че "Уважаваш,защото.......,докато Обичаш, въпреки....."
  Дали съм много ясна с тези моите многоточия? newsm78 Laughing

# 329
   Лястовичке,ремонт няма да правим,но имаме да се дообзавеждаме яко. Rolling Eyes

Колкото до пода.В предишното ни жилище имахме мокет,постлан в/у бетон.Да не разправям,колко пъти сме ходили до Пирогов,докато детето прохождаше и проучваше пространството откъм височина,устойчивост и т.н..
  Сега имаме ламинат и съм абсолютно сигурна,че това е много по-удачен вариант!Все-пак той не се слага в/у бетон( а в/у разни там изолационни слоеве) и на практика излиза,че това е много по-меко покритие от мокета. Peace

Общи условия

Активация на акаунт