Кой лекар да избера?

• 821
  • 4
  •   1
Отговори
Видях, че има бели и черни списъци на лекарите, както и отделна тема за дерматолозите, но не мога точно да се ориентирам кой лекар да избера. Колебая се между д-р Катя Паскова от Дерма Вита, д-р Мая Тачева от Пандерма и д-р Божикова от мед. център Лора. Необходим ми е дерматолог за лечение на пигментации. Към коя от тези лекарки бихте ме насочили или към някой друг доктор трябва да се обърна? Вероятно всичките се занимават и с лечение на пигментации, но ме интересува вашия личен опит със съответните лекарки.

# 1
Никой ли няма лични впечатления от тези докторки Sad ?

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 23:21 от melon2010

# 2
На кой от избрроените лекари се спря? Остана ли доволна? Имаше ли ефектназначеното лечение? Какжво те посъветваха да ползваш като козметика?

Предварително благодаря за информациаята.

# 3
Ходила съм при Мая Тачева, изрично исках час, когато тя е там, за да ме прегледа тя, а не някой друг от кабинета...Чаках я с дни, за да се върне от конгрес, върна се, беше в кабинета си(на Руски Паметник), но ме прегледа нейна асистентка...Не останах доволна от подобно отношение, асистентката не прие проблема на сериозно. Не е нормално при акне, което продължава дълго време и е упорито, да твърди, че трябва да се чисти лицето всяка вечер, защото въздухът бил мръсен Shocked Все едно не го правя  сутрин и вечер от години Laughing Като специалист за Мая Тачева не мога да кажа нищо, не можах лично да се убедя в качествата й, защото реши да си седне в кабинета и да ме остави на асистентката...но отношението не беше добро.

# 4
С две ръце препоръчвам д-р Валянова от Хил.
Проблемът е, че не е евтино там, но жената е страхотен специалист и много подробно и добре обяснява нещата. Не "претупва".

Звуча рекламно, но човек когато е доволен, трябва да похвали!

Та, ето - хваля.

Само да уточня, че не съм с проблем с пигментацията, та наблюденията са ми от мезо-процедури, но пак мисля, че е професионалист.

Общи условия

Активация на акаунт