Какво е новото при мен 13 /нефатална :-)/

• 25 356
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна/UK
Маймунка Алекс е от днес на детска градина. Тръгна с голямо желание и усмивка, с раничката си на гръб, а на мен сърцето ми беше свито. Когато го оставяхме там той ме попита:"Мамо, вие къде отивате?" Влезе в стаята плахо и ми каза, че няма да плаче. Да, ама аз после ревнах и ми е свито сърцето. Радвам се за него, че ще е сред деца, но сега ми е едно тихо в нас Sad Ще свикнем с тази промяна и дано първите му впечатления са хубави, за да ходи с желание! Нямам търпение да си го взема и да разбера как е минал денят му.

# 166
Ще си имаме кака на 15 год.За съжаление трябва да мине цял месец,но обещаха от отдела да помислят за отпуск или нещо такова,че да може да спи в къщи.За  сега е почти по цял ден у дома,но вечер се прибира.Мисля,че и харесва,на нас също.Имала е тежко детство и предполагам и харесва сега, когато някой се интересува от нея и иска да се чувства добре. Щастлива съм ,когато  видя искрици в детските очи,мисля че успях и се надявам отново да успея.

# 167
Ще си имаме кака на 15 год.За съжаление трябва да мине цял месец,но обещаха от отдела да помислят за отпуск или нещо такова,че да може да спи в къщи.За  сега е почти по цял ден у дома,но вечер се прибира.Мисля,че и харесва,на нас също.Имала е тежко детство и предполагам и харесва сега, когато някой се интересува от нея и иска да се чувства добре. Щастлива съм ,когато  видя искрици в детските очи,мисля че успях и се надявам отново да успея.

Hug Hug HugУспешни и щастливи дни!

# 168
Благодаря Светкавичка! HugВсичко е о.к. засега ,даже днес бяха цял ден Ивка с кака сами и са  се разбирали чудесно!

# 169
Тъкмо щях да питам, но не посмях, чаках новини и новости от теб.

Много се радвам за теб и децата ти Hug

# 170
cvete.diHug
Стискам палци всичко да тече "по мед и масло". Е, и с малко черен пипер за вкус!   bouquet

# 171
  • София
Цвете, радвам се за вас. Дано всичко е наред с каката  Hug

# 172
Уж темата е нефатална, а отдавна никой не е влизал тук. Ще я повдигна с новото при нас. А то е , че делото мина без проблеми и сега чакаме да мине срока за обжалване. Надявам се, че и сега няма да има изненади, че да си вземем мъничето у дома. Вече цялата градина знае, че Ники ще си осиновява братче. Той нямаше търпение да каже на всички и сега ги просвещава в това какво точно означава да си осиновиш дете.
Преди няколко дни една майка от детската градина ми каза, че разбрала от нейното дете, че ще си имаме братче и беше много учудена как Никито му го е обяснил толкова добре. Беше решила, че аз съм му казала какво да казва, а аз даже не знаех, че нашия батко прави такива разяснения по темата. Нищо чудно да ги агитира всички да си осиновят по едно дете  Laughing  .

# 173
orange72  Hug Много се радвам за вас. Уффф, аз кога ли ще се престраша за второ Wink

# 174
  • София
Орандж, малко остана, поспивай повечко сега, че нали знаеш за после  Hug

# 175
 Laughing Изобщо не мога да си поспивам. През седмицата ставам много рано за работа, защото пътувам извън Пловдив. А събота и неделя Ники става в 7.  А хич и не знам какво ме чака, защото Ники беше голям, когато го взехме - почти на 3. А с Павката тепърва ще вадим зъби - има 3 долу и 4 горе.  Ръцете му са все в устата. 

# 176
Ау, каква красота, харесвам тази възраст!

Връщаш ме в годините назад, на годинка и два бяхме ние - ще спите по два пъти на ден и ще скачате да играете нощем, ще си похапвате честичко (моят беше и по много). Още ще става за разходки с количка и сладко ще заспива в нея, като се умори. Бебок, но вече има комуникация...Ох, в хубава възраст сте...

Малко остана, всичко ще е наред, с баткото ще се радват взаимно.

# 177
  • София
Laughing Изобщо не мога да си поспивам. През седмицата ставам много рано за работа, защото пътувам извън Пловдив. А събота и неделя Ники става в 7.  А хич и не знам какво ме чака, защото Ники беше голям, когато го взехме - почти на 3. А с Павката тепърва ще вадим зъби - има 3 долу и 4 горе.  Ръцете му са все в устата. 
Ето, аз като казвам, че никой никога не ме слуша  Mr. Green

Възрастта наистина е чудесна  Hug

# 178
  • София
mama-Ira, е как пък точно описа и нашто Ники Hug, същата работа, особено нощните игри ooooh!.

orange72, честито и от мен. Бъдете много щастливи! Hug

# 179
  • Някъде в България
orange72, честито! Живи и здрави бъдете всички вкъщи! Като гледам Павката е на възраст като нашата, така че приятно забавление! Wink Много са готини в тая възраст наистина! Hug

Общи условия

Активация на акаунт