Хайд парк 4

• 57 629
  • 1 724
  •   1
Отговори
# 1 695
Fuske, slo da te zabrawi, duscha  bouquet
jelaja ti mnogo ´sdrawe, stastie si imasch Hug
njamam kirilica, ama si imam now laptop :mrgreen:samopodarih si go, stoto sam dobro dete i saslujawam.

foksi, ne sam se omajila. malka sam oste, mama ne me dawa... Twisted Evil

# 1 696
Фуси,честито и от мен.Да си ни жива и здрава и още много творчески успехи ти пожелавам.
dgidgi, и на вас честита годинка заедно.Знам,че ще имате още много такива,но първата е незаменима  bouquet
Ето един поздрав за всички мами и дечица
http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-761212

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 13:38 от kristti

# 1 697
dgidgi  Hug да сте много здрави и дълги дълги години щастливи заедно. Много целувки от мен и дребосъчка.

# 1 698
Първокласниците на учителката Деби Муун обсъждаха рисунка, изобразяваща семейство. Едно малко момче на рисунката имаше различен цвят на косата от този на другите.
Едно от децата предположи, че това е така, защото е било осиновено, а едно момиченце се обади:
- Знам всичко за осиновяването, защото аз самата съм осиновена!
- Какво означава да си осиновен? - попита друго дете.
- Това означава - каза момиченцето, - че растеш в сърцето на майка си вместо в корема й.
Една приятелка ми го пусна каза че било цитат от книгата"Пилешка супа за душата".Ако някой е чувал за нея или я намери много моля да ми каже. Praynig

# 1 699
  • ГОре на черешата...
Честита ви годинка, мамо Джиджи  bouquet! Още много десетилетия да сте заедно - щастливи, обичани и обичащи се!

И прости на загубената ви леля, че забрави този тъй ценен празник, а ви занимава с глупостите си...

# 1 700
  • на път
Честити радости (РД, годишнини, лаптопи ...) и празници на малки и големи   bouquet  bouquet  bouquet
Здрави, щастливи, весели  Laughing

# 1 701
Джиджи, HugЧестита Годинка и мноооого такива.Радвайте се взаимно.
Кристи,синът ми като пита,защо не  е бил в моя корем и как е мое дете, като не съм го родила-това беше отговорът ми ,че е роден от моето и на тати сърцето.А в сърцето се раждат най-хубавите неща.Скоро пак  се разяснявахме,въпреки,че знае ,че сме го взели от дома.Обясни ми ,че не помни "нищо,ама нищо" къде е бил и как сме го намерили./а той беше на 5/

# 1 702
[quote Скоро пак  се разяснявахме,въпреки,че знае ,че сме го взели от дома.Обясни ми ,че не помни "нищо,ама нищо" къде е бил и как сме го намерили./а той беше на 5/
[/quote]
Помнят ,но поне година не им се говори за това ,а може би искат въобще да забравят за този период от живота си . Преди година си поговорихме за  "Голямата къща"  и как се открихме и събрахме,че се роди и расна в нашите сърца ,а на в корема ми. Оттогава ако той пита нещо отговарям така и ще правя. Само веднъж ме попита( беше една сутрин събота или неделя дойде на спалнята и се гушна до мен)  и поиска да повторя думите си ,че се е родил в моето сърце ,че съм го търсила и съм го намерила.  После ме накара да го родя ( мушна се под нощницата ми ) , ами родих го .Полежахме ,погушкахме се ,поговорихме си за бебетата как растът , за развитието........ и стигнахме до реалната му възраст 6 г и половина( на толкова беше като говорихме). Сега вече сме  на 7г и 5мес.

# 1 703
Кристи, пусни на чичко гугъл "онлайн библиотека и заглавието". Мисля, че я има електронна.

# 1 704
Не мога да си купя сладолед! Днес вече пих сок. Мама ми дава само по един боклук на ден - или сок, или сладолед. А пък бонбони, близалки и чипс - ей тези боклуци в пакетите съвсем не дава... - реч към продавачката в магазина.

# 1 705
Не мога да си купя сладолед! Днес вече пих сок. Мама ми дава само по един боклук на ден - или сок, или сладолед. А пък бонбони, близалки и чипс - ей тези боклуци в пакетите съвсем не дава... - реч към продавачката в магазина.
newsm10 И ние голяма борба водим с боклуците. Ама - мъка, мъка-а-а!

# 1 706
  • Вън от пространство и време
Точно "боклуците" са една от причините, поради които така и си вися самотна по градинките като си извеждам децата. Така и не успях да разбера защо в чантите на почти всички мами има я солетки, я гризинки, я нещо друго за ядене. А на по-големите им тикнат пликче чипс или заю-баю и ги пуснат да пипат къде ли не, а междувременно да бъркат и да ядат.
Хранителната полза/вреда от такива залъгалки е също много обширна тема.

# 1 707
аз това го пуснах да видите какво значи дървен философ. Щото аз вече в този магазин не влизам... след като стоката и беше обявена за боклуци в пакети ...

онзи ден по новините дават президента и нашия виква - Мамо виж катил!!! Баба така казва  Mr. Green

# 1 708
  • Вън от пространство и време
Е, ние настоящия представител на тази най-престижна в държавата институция в тролея на всеослушание го обявяваме за "цървул". Някой уроци на тате се заучават много добре и безотказно, за разлика от други.

В последната година от детската градина точно това бяха основните оплаквания на госпожите - категоричните изказвания на сина ми по всички теми в духа на дървената философия.

А ето една случка от преди 3 дни: пътуваме с Иван в тролея (сутрин и вечер го водя/взимам при баба му) и си завързва разговор с един възрастен господин на съседната седалка, който на мен лично не ми беше особено приятен. След като нашия показа перфектни знания по всички теми, по които момче на неговата възраст трябва да може да говори, изпроси си поне 10 похвали и най-любезно пожела: "Лека вечер!" на раздяла, като слязохме от тролея заключи: "Аман от дърти досадници!" Аз направо онемях.

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 14:00 от Gankata

# 1 709
Кристи, пусни на чичко гугъл "онлайн библиотека и заглавието". Мисля, че я има електронна.
благодаря.Трябваше първо там да пробвам,ама незнам къде ми е ума Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт