Хайд парк 4

• 57 613
  • 1 724
  •   1
Отговори
# 1 710
Точно "боклуците" са една от причините, поради които така и си вися самотна по градинките като си извеждам децата. Така и не успях да разбера защо в чантите на почти всички мами има я солетки, я гризинки, я нещо друго за ядене. А на по-големите им тикнат пликче чипс или заю-баю и ги пуснат да пипат къде ли не, а междувременно да бъркат и да ядат.
Хранителната полза/вреда от такива залъгалки е също много обширна тема.
аз пък много се дразня когато някоя майка на дете около и над 4 год извади или пица или нещо друго и започне да си храни детето пред очите на поне 20 деца.Живея в Св.Тройца и в парка има една площадка с голям кораб там се събира буквално целият квартал.У нас няма нещо което да е забранено за ядене.Нали уж от боклучави храни се дебелее.Аз все се надявам да му се лепне нещо на Алекс

# 1 711
Утре няма да съм тук затова оставям съобщение за Мата с утрешна дата Simple Smile

http://www.vbox7.com/play:2246dc7d

# 1 712
Мамо, дядо всеки ден иска да ми купува близалки, а аз му казвам - не дядо, мама не дава! Ама той страшно много иска и аз само трябва да му повтарям, че не може ... и дядо става тъжен. Да го зарадваме някой ден, а?

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на МАТА   bouquet

# 1 713
Мата честит рожден ден, жива и здрава Hug  bouquet
хм с мойто мъж сте на една дата Wink
Fussii, ЧРД на патерица  bouquet

# 1 714
  • София
Честит  Рожден Ден, Мата!  newsm59

Здраве на всички твои любими хора, много щастие и хармония, ти желая   bouquet

# 1 715
благодаря Hug

# 1 716
 Embarassed

Мата, жена, честит!  Hug  bouquet

# 1 717
Мата, честит рожден ден!
http://vbox7.com/play:22c761be

# 1 718
  • Вън от пространство и време
Аз пак на патерица, ама пък поднасям моя букет на Мата когато другите са тръгнали да увяхват!   Wink

bouquet

# 1 719
Мата, надявам се да си изкарала добре празника си там, а сега да го отпразнуваш подобаващо и на родна земя. Hug

# 1 720
благодаря на всички Hug
аз пак съм селянка...което е кеф
нямам си ни баня, ни тоалетна и покрив вече си нямам, ама на кой му дреме.
аде, които са по морето да се обаждат.
0899317680

произвеждам домашно козе и овче сирене.

# 1 721
Аууу, нидей така талафуно на ачик, бе жена!
Да не ти се наложи да го сменяш докато ние дойдем по морето.  Simple Smile

Ние по средата на август сме до Созопол (все там си ходим гаче пъпа ни е хвърлен) по Южното Черноморие. Ако някой е наоколо - да свирка да си разменим телефоните на лични.

# 1 722
няма страшно, най много някой да ми диша Mr. Green
обадете се тогава на всяка цена. може да дойдете да ни видите, тук е направо рай, а тогава ще има доматки и какви ли не още прекрасни неща. другото, което е, че ще празнуваме тук 4 тия рожден ден на алекс, демек, правя вече списък кой ще идва. може да го направя и във варвара, фуска знае къде Wink
там има много място за децата, да тичат. да ви тургам ли за 19 август в списъка, а

# 1 723
Тургай ни, ама с мааалка въпросителна, че мойте домашните се дънят с вирусни изненадки баш кога не требе напоследък.

Лек ден на всички! Аз отивам да се боря със събуждането на Овньо за детска градина "Баба".

# 1 724
добре Hug нищо няма да им има на 19, споко.
колебая се между детски център в бургас и кръчмата при димо на варвара. ще видим....
нали принципно сте с кола.

мираетицооооооооооооооу, върна ли се, а.

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 08:09 от matakosmata

Общи условия

Активация на акаунт