Хайд парк 4

• 57 612
  • 1 724
  •   1
Отговори
  • Враца
Нова тема

# 1
  • София
Черпя ви с тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=468705.0
който има здрави нерви, да чете  Mr. Green

# 2
Фокси, не ставам и не на 60. Като стана, сигурно ще дойда да повея с виртуални щъркелови криле във форума Mr. Green

Фокси, що пусна тази тема, бе, чоджум, тъкмо ми беше светло и топло на душата Sick

# 3
Аз ви се чудя на акълите, що си го причинявате това, бе, хора? Като видя само заглавията на подобни простотии и подминавам. да си тровя нервите и да внасям негативна енергия в дома, при децата ми, да не съм луда. Пък човешката простотия е безмерна и е чиста проба губене на време да се занимава човек да я поправя.

# 4
  • София
А, аз сами пускам и бегам, да не съм луда да чета  Mr. Green

Ама е готино как някои индивиди ценят гена си, все едно са от семейство на носители на Нобелова награда  Mr. Green

# 5
  • София
Аз пък я четох снощи темата. Има и такива, които си ценят гените, наистина, но ми прави впечатление,че повечето като че ли мислят по друг начин. Не знам какво е станало след моето четене, де.

Фоксче, те тия с Нобеловите награди са хора, които не обръщат внимание на гените си и са над тях, така да се каже.  Grinning

# 6
ако "повярвам" на някои от мненията в другата тема, сериозно ще се запитам къде е "ходил" моя мъж, защото детето страшно много прилича на баща си, не визуално обаче Wink Посто страшно много копира баща си, което си мисля че е съвсем нормално- има си модел на поведение. А че има хора, които  много си ценят гените ooooh!, чудя се дали знаят какви гени наистина носят, защото това не са само гените на родителите, а и много поколения преди тях, а и дали тогава ще се изказват по този начин.............
Фокси, пускаш и бегаш, ама си подстрекателка Hug

# 7
Фоксче,мерси за линка.Ще направя на малкият нещо да яде и отивам да чета

# 8
  • София
ако "повярвам" на някои от мненията в другата тема, сериозно ще се запитам къде е "ходил" моя мъж, защото детето страшно много прилича на баща си,
Те тук имаме проблем, щото моя страшно много прилича на мен  Mr. Green (не визуално де, ама ме е взел за модел), май някакъв едипов момент изживява ситния  Wink

# 9
Фокси, лошо няма Wink, ще си имаш момче, което ще го харесват повечко момите, изобщо не е лошо да е нежно и добричко, само дето така ще му се и качват повечко на главата Hug
аз така се бях смяла веднъж вървим ние с една приятелка и нейния син, а пред нас Бобо и баща му , ама бяха умален и уголемен вариант на един човек, освен това малкия иска и да се облича като баща си

# 10
Посмейте да е скучна темата... отивам да се забавлявам и да дразня  Mr. Green Mr. Green

# 11
Ами честно казано, на мен ми е скучна. Даже досадна. Мине се, не мине, все се намира някой, който да събуди дървените философи с подобна тема. Вече ми е досадно да чета подобни излияния.

# 12
пфуй скука....  Sad

само една Айша,  ама не ми е интересна... дано този ум-бръснач Вилико да се включи иначе направо ....  отидоха ми хитроумните шеги

# 13
Ох, в "Осиновени" в едната тема се пише сериал.

# 14
  • София
Жалко, темата в дом и семейство е пълна боза, а беше толкова обнадеждаваща...
отивам в осиновени, кудку поне линк да беше дала - аз винаги давам  Mr. Green

Е, то и там скука, виж интересно би било ако някой мод премести темата в ДиС  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт