Хайд парк 4

• 57 613
  • 1 724
  •   1
Отговори
# 30
За пишлето, ако може бърз съвет. Не я забелвайте - ще му дойде времето само ще стане. Може да се травмира при забелване. При възпаление - смрадлика и дефламолче на връхчето. Малки сте още - нищо повече.
Благодаря.Днес вече е по-добре и на мен ми е по-спокойно.

# 31
Мислили ли сте какво ще правите на 14.02.Трифон зарезан мина,свети валентин мисля че сега е на 10 или 12 по църковният календар(така ми казаха) обаче много хора сигурно ще празнуват както до сега на 14.02.Тогава е прошка.А и моят мъж има рожден ден.Много празници в един ден

# 32
Кристи, празниците са хубаво нещо!! Колкото повече, толкова повече Laughing
Ние с моята дъщеря ще трябва да отбележим по някакъв начин 14.02, защото точно на този ден преди 2 години се видяхме за първи път....Леле, кога минаха две години.

# 33
Съдбата си знае работата.Няма по-голяма любов и да се случи в деня на любовта Hug Непременно трябва да го отбележите

# 34
Здравейте!
Гледам добре си прекарвате. Бих искала да чуя вашето мнение по моя казус.
Малката е първа година в детска градина. Нямаше проблем с интегрирането нито в яслата , нито сега в градината. Много е общителна и самостоятелна. Точно затова учителката й се наема да я вземе със себе си на зелено училище. Предложила е само на ещо едно детенце от тяхната група. Не знаем ние се колебаем какво да решим. Досега не се е отделяла от нас, ако не се броят случаите, когато са оставали с баба й, но те двете са приятелки. Не знам... по книжки съм чела, че наште деца са много чувсвителни да остават сами, имат страх , че ще бъдат отново изоставени. Още не сме й казвали , че е осиновена, но май този страх е подсъзнателен. Като я питаме дали иска да ходи на екскурзия тя мн. се зарадва, но като й казах, че ние няма да бъдем там, тя се разколеба.
Поздрави Simple Smile

# 35
  • София
Моят е трета група, миналата година пролетта имаха зелено училище, но аз не го пуснах - много е малък според мен, нито имам сигурност че там ще е облечен като хората, нито че ще е измит, нито нищо, пък и не искам да се разделяме. Но това си е моето дете и аз, за теб и твоето ти знаеш най-добре.

# 36
Аз не бих си пуснала детето, не защото ще го е страх да не го изоставим или нещо подобно, свързано с осиновяването. Той също е първа група в детската градина и ходеше преди това на яслена група. И аз като Фокси мисля, че е прекалено малък да ходи където и да било без мен. Грижите в детската градина за децата са едно, друго е като ги помъкнат някъде по деретата. Всичко може да се случи. С толкова деца на главата как ще ми гарантират, че за всичко ще се погрижат без пропуски.

# 37
Моето е в четвърта група но и аз съм от тези, които не биха си пуснали детето само на зелено училище, макар че тази година им предстои екскурзия, но тя ще е еднодневна и там ще се примиря. Според мен са още малки, аз и сега повтарям всяка сутрин, какво да направи, да си вземе после дрехите и т.н. и въпреки непрестанните уверения, че всичко е разбрал, на края пак има нещо, което не е чул. Наистина би било доста трудно и самите учителки да се справят с тях. Но и аз като Фокси  ще кажа, че това е моето дете и аз така чувствам нещата,  може при вас да е различно.

# 38
Да не говорим, че когато последния пьт го пуснах, ми го вьрнаха болен, защото никоя от госпожите не се сетила да му каже да си облече дебелите дрехи - така си стояха в сака му  Mr. Green Mr. Green
Повече от една нощ преспиване си остава голяяяяям проблем. Не бих насилвала нещата.

# 39
  • Вън от пространство и време
Аз също не бих пуснала на екскурзия с преспиване нито едно от двете си деца засега. Страх ме е от сто неща. Аз на бабите им още не съм ги давала с преспиване, та ще ги поверя на лели и госпожи! Naughty

Свекърва ми разказва как е пратила мъж ми на лагер от детската. Бил е колкото Ваньо. Сложила му гащи на брой малко повече от дните, в които трябвало да бъдат извън дома и изрично го инструктирала да си ги сменя всяка вечер след като се измие. Когато се върнали нашият си бил с гащите с които го изпратила в такова състояние, че след събуването отишли директно в кофата за боклук. Нито той се сетил да се преобува, нито някой се сетил да му напомни.

# 40
  • Там където е семейството ми

И аз не бих пуснала на зелено у,чилище все още.Имам доверие единственно и само на майка ми и мъжът и,когато съм оставяла децата през лятото на гости и въпреки това,не съм спирала да и звъня,уж да чуя децата и междудругото да попитам,дали всичко е както трябва.Е поне първият път звънях редовно де,от както майка ми се закани,че ако продължавам да и звъня през половин час,да питам дали са облечени да не настинат,ми заяви сериозно,че ще ми хвърли един як пердах,а аз и вярвам,колко му е да ме ошамари. Mr. Green

Боби миналата година съм го пускала само на еднодневни екскурзии.Едната беше до Бургас,другата до Котел.Пуснах го със свито сърце,но детето имаше голямо желание и сърце не ми даде да му откажа.Изкарали са си страхотно и беше наистина много щастлив

# 41
OT и само за английскоговорящи, малко смях (има врьзка с кандидатстването за детска)

http://www.newyorker.com/humor/2010/02/08/100208sh_shouts_mccall

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 22:28 от маймуна

# 42
благодаря ви, момичета, за споделеното Simple Smile
Калина е самостоятелна и затова учителката се наема да я вземе, освен това аз й имам доверие (на учителката).
Така или иначе Калина реши, че не иска да ходи и с това сложи край на моите главоблъсканици Simple Smile
поздрави

# 43
абе, фусил, ти що се хилиш тъпо в ОНАЗИ тема Joy hahaha
направо се забавлявам. бахти тъпнята.

# 44
  • София
Айде, пак недомлъвки, абе давайте линкове бе, хора.
Линк е едно такова, подчертано, дето като идеш на него и те праща право у темата!

Общи условия

Активация на акаунт