ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ

• 19 102
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Най-сетне да завърши Фетел Mr. Green Полагаше му се.
Яд ме е за Шумахер, че отпадна. Иначе се изнедаха като видях, че Маса води във класирането, хем не е печелил.

# 676
  • Варна
малко снимчици  Mr. Green

, The McLaren crew serviced Hamilton in 3.5s, the fastest tyre change so far in 2010  Mr. Green

Whistling

Mr. Green

Joy  Joy  Joy

Нико и Фетел  Joy  Joy  Joy

# 677
  • Варна
в допълнение на новината която е постнала Лана:
http://www.clubs1.bg/novina.php?n=13763 - само не разбрах, след като от отбора са знаели, как Алонсо е карал без съдинител цяло състезание и повреда в трансмисията  Shocked, това не е ли опасно за самия пилот и съответно за пилотите около него.

И още нещо, от Рено се оплакали от защитата на Хам от Петров
http://www.autosport.com/news/report.php/id/82717 - айде, айде, що пречат на хубавите двубои, ревльовци  Mr. Green  Mr. Green  Crossing Arms .

# 678
  • София
в допълнение на новината която е постнала Лана:
http://www.clubs1.bg/novina.php?n=13763 - само не разбрах, след като от отбора са знаели, как Алонсо е карал без съдинител цяло състезание и повреда в трансмисията  Shocked, това не е ли опасно за самия пилот и съответно за пилотите около него.

Ами май не, по-скоро е било проблем за него, защото му е по-сложно да сменя предавките, но иначе явно колата си вървеше...и то наравно с другото Ферари, което нямаше проблем  Thinking

Май Ред Бул-а наистина дава крила  Joy

# 679
Ланааа снимката е убийствена, Фетел как си скача от кеф  Peace

# 680
  • София
Ей за това не го харесвам Алонсо. Можеше да си запази мястото и да си вземе точките. Като има проблем с трансмисията и заради него натоварва двигателя повече от нормалното, много ясно, че не трябваше да се опитва да изпревари Бътън и то в предпоследната обиколка...
Иначе се радвам за Фетел - заслужава си победата.

# 681
А аз точно за действия като тези харесвам Алонсо. Има хъс и никой и нищо не може да му повлияе. Има още състезания и точно този хъс ще му трябва...

# 682
  • София
Принципно, от шампионска гледна точка, Lara е права - тия две точки могат да се окажат решаващи накрая - гледали сме го вече този филм и 2007 и 2008, където всяка точка беше от значение до самия край. Но пък от друга страна, ако постоянно се подхожда консервативно съвсем скучно ще стане. Според мен Алонсо не е от безразсъдните, но всеки си има crazy моменти. Предвид коментарите му в случая не мога  да разбера мотивите му да се пробва с изпреварване, но пък това са 2, а не 25 точки все пак...дано не се окажат фатални накрая, но сезонът е дълъг и ако сега не се рискува няма кога Simple Smile

# 683
Лана, аз и по-горе казах, че знам, че е така, но не мога да го съдя. Така е решил, така е направил. Спортната злоба и хъс не са нещо лошо, напротив. Аз също се надявам да не опрем до тези 2 точки.

# 684
  • София
Аз също се надявам да не опрем до тези 2 точки.
И аз..обаче пък колко по-интересно ще е, ако всичко се решава до последно с минимални разлики  Crazy

А на Шумахер какъв му беше проблемът? Нещо ми се губи защо спря...

# 685
Шумахер доколкото си спомням имаше проблем с предавките.

# 686
  • КиТ
Снимката на Фетел е уникална Crazy Crazy Crazy Crazy,доста ред бул е изпил Laughing Laughing Laughing Laughing

Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Рицаря,на белия кон Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Една снимка от старите ленти:

Australian GP 2008 at Melbourne

А за тези точки,наистина са от огромно значение(но и благодарение на тях става по-напрегнато)...вярно,че има много състезания,но все пак...спомням си как за 1 точка всичко беше на косъм през 2008 ooooh!,но понякога и късмета играе важна роля Rolling Eyes newsm78

# 687
Шумахер доколкото си спомням имаше проблем с предавките.
Аз пък май чух от коментарите, че проблемът е с окачването. Thinking

# 688
Точно така, в окачването е. Аз съм малко технически неграмотна и понякога се пообърквам...  hahaha

# 689
  • Варна
мацки, малко да ви разсея  Crazy  Joy
http://www.youtube.com/watch?v=Be3-J9XtJCw&feature=player_embedded

надявам се, мойто гардже, да не снима подобна мИ тИ рИклама  Crazy  Joy

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 22:21 от aneli_s

Общи условия

Активация на акаунт