Отговори
# 150
  • В друго измерение
Привет момичета!

Poly_zoe
- постинга ти направо ме разби...милата,  Hug а аз мислех, че аз съм параноя, мъжа ми само ми се кара, че се шашкам за това и онова, но ти ме биеш, определено. Иначе много от нещата, които си написала са вярни, а колкото до този синдром, аз се бях побъркала, спяхме на светната лампа и аз се стрясках на всеки 15 мин, бебето спи, а аз будувам, абе кошмар. Rolling Eyes Сега като че не съм чак така, но това не значи, че не се притеснявам. Тук отхвърлят обиколниците също, продават се, аз имам 2 комплекта, ама как да не ги слагам, когато Савана се върти като пумпал, и първия път си удари главата в решетките. Матрак обезателно нов, легло не до парното също, имам и протектор за матрак, абе всичко е много вярно. Тук на първия ден след раждането в къщи идва медицинско лице, това е предварително уредено от болницата, мери и преглежда бебето, майката също, но също така евалюира други неща, като легло, матрак, и т.н., дава наставления, ако нещо не е наред и всичко това се прави от добри чувства, за сигурността на бебето. Когато имаш време, ела на скайп, че искам да ти кажа нещо.  Laughing Радвам се, че Сончето е по-добре!

Долс
Hug

Алегория - според мен малко вероятно е пюрето от сливи да се е преработило за 5 мин и от него да е ефекта!

Гануша, Румик
- мерси за отговорите. Вярно е, че е относително и зависи от 100 неща. Ще проуча като се прибера, макар, че 100% няма да го правя тази година. Мерси за отговорите все пак. Hug

Италианче - почнахте ли се със захранването? Кажи как стартирахте? Ние теб следваме едни и същи принципи, надявам се ще си помагаме.  Hug

Трейси
- много е чаровен малкия и както винаги, страшна снимка!

Ние вчера и днес сме извънредно кисели, незнам от ваксината ли е, или какво? Вчера спа 1.5ч след нея и после 2ч следобед, направо се притесних, честно ви казвам, ходех да я гледам диша ли, какво прави...

И други работи щях да пиша, но забравих. После. Отивам да правя паста, че шефката ми ще идва след 1 час. Тя е бритиш, но най-свестната, която познавам, за другите не ми се говори...

# 151
  • София
Момичета да ви се похваля, днес взех на малката гърне, малко и голямо, та ще търси по-малко де. Малката като я сложих веднага се изпишка. Надявам се бързо да схване за какво се ползва. Засега много му се кефи.  Laughing
reni_vm надявам се да ти хареса тук.  Hug

# 152
Амбишъс -  на вас са ви идвали като сте се родили, а на нас в петък ще нипроверяват пак  #Crazy Нали сменихме квартала и сега са много загрижени да видят новото бебе в района, направо ме разбиха от звънене по телефона  Party Явно не са толкова заети с много пациенти и като се записах за Джи Пи и почнаха да ме лудват, особено като разбраха, че съм започнала и със захранването... Ти на бебешки групи ходиш ли? Все се чудя дали не те и питах още като влезе в темата, ама като непомня  newsm78 Абе аз днес забравих, че е време Макси да яде  hahaha  Joy Викам си :'абе това бебе какво му стана, какво се е размрънкало, всичко си му е наред'  Joy Утре сутрин съмна изследвания, дано да не установят тотална липса на мозъчна дейност  hahaha  hahaha  hahaha
Трейси - Дани много сладък с тая жаба и тия плодчета  Hug
Елия - мерси за инфото, точно това ме интересуваше, дали с карта от бг може да се пазарува. Останала си с грешно впечетление - аз неискам да поръчвам, но нищо. Мерси за инфото.  Hug
Захираааааааааааааа каде си??? Ела да кажеш как е детето , че днес цял ден ви мисля  Praynig

# 153
  • София
 newsm78  Янче, ние ли бе скъпа newsm78 направо бях забравила,утре отивам до репа,дано има списание!

Аз вече съм в отбора: Внимавайте със секса,че всяка грешка проплаква след 9мес Simple Smile  
Някой знае ли какво обезболяващо е позволено при кърмене? Чудих се ,чудих се днес и си взех едно нош-па, а уж не боляло МЦ след раждането,изненадващо ми подейства,защото преди си бях с аулинчета. Този път зоркото ми око не подмина сигналите за ОВУ и наистина ми дойде!

# 154
  • Бургас
Здравейте Simple Smile
Резултата от днешната консултация - 66см и 6 килограма Simple Smile за хремата каза, че не е нищо сериозно, но изписа виброцил капки 3 пъти по 1капка и Нисита унгвен за мазане 2 пъти на ден. Тя малката като кихне и икарва сополи на балони направо  ooooh!
Аз казвам на педито, че вече имаме едно замествено хранене с зеленчуково пюре а тя ми вика ааайде сега започвайте и плодовите  Mr. Green забравила, че още предният път и казах за тях. Захраних малката на 4 месеца и 1 ден с пюре от круша заради акането. И от тогава всичко по ред , ама май бързо съм ги вкарала  newsm78 дано дя няма лоши прояви от това...

Сосми- за капките за хрема мисля, че по-нагоре отговарям на въпроса ти  Peace

Славенче , вода давам бз захар, при нас мина номера с игра с шишето и гризане на биберона а през това време си пийва доволно. Шишето е на Др. Браун и не пуска много в смисъл да се улива  bowuu

Кашата елда с круша я давам и аз в момента и съм доволна - на Деси действа акащо Simple Smile а преди малко купих една на ХИп - Инстантна каша"Лека нощ" с мека ябълка.

Трейси, много сладък Дани , страхотна снимка си му направила  newsm10 а този оранжев разтвор забравих как се казваше, но след 10 мин. изчакване окото със запушен слъзен канал пусна един жълто-зелен секрет, което потвърждава на 100%, че каналът е запушен или е стеснен по рождение.
А как правят сондаж без упойка на толкова малко бебче на това деликатно място newsm78 той не мърда ли? Моята само като се доближа до окото вика и мята глава и не виждам в будно състояние как може да се направи нещо  Embarassed  а офталмолога ми показа едно метално дълго около 10см. с , което се прави сондажа, не ми хареса.

giuli, в първият момент като те прочетох си помислих, че си бременна?! Нали не си? Просто ти е дошъл цикълът, аааа? Simple Smile
На мен обезболяващо , но за главата ми действа парацетамол и е съвместим с кърменето.

reni_vm, добре дошла във форумата /в частност в темата де Wink/ какво е твоето бебе и кога се роди? Захранихте ли се вече ?

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 21:25 от magare

# 155
гюли - и аз реших, че си бременна  Hug има ли всъщност 'изгоряла' мама вече???  hahaha защото аз неща да чувам за още раждания и с друго дете с такава малка разлика, абсурд  ooooh!
Поли - ти беше кандидатка помня. Още ли си на същото мнение? Но ти си и с опит вече с Емчо и Сончето. На мен ми изглежда непосилна задача без грам помощ, вкл. и от таткото ...  ooooh! То нали не е само до правенето...

# 156
 wavey wavey на всички,
първо да чиститя половин годинката на всички  Hug  bouquet smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 newsm67  bigdance2  ura  party023 нека бъдат винаги здаравички послушни деца

на всички дето гласуваха за Алекс
А сега да ви питам днес цял ден ми тегли или по скоро опъва дясното зърно и много ме боли дали пък не му стига кърмата или е от зъбите.незнам много се чудя  защо прави така newsm78.не съм сигорна ама май само Алекс яде кашата и зеленчуковото пюре от тиква(само такова обича) от шише разредено с хумана.опитвам се да му дам от лъжичка ама той я бута и се мръщи а плодово пюре яде с лъжица. #Crazy newsm78 много странно защо така прави.

Joy JoyВнимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора. Joy Joy

# 157
Здарвейте мацки...От 2 дни нещо нямам никакво време да седна и да пиша...ина4е съм ви из4ела де/ не,4е знам на ко какво щях да пиша...,ама /
Днес бяхме на консултация и ние.Измериха ни 8,200 кг/което не ми се вярва, май не ни премериха много то4но/ и 71,5 см.... биха ни и третия Пентаксим. Говорихме и за захранването, ама нещо не ми допаднаха нейните идей  newsm78 , та ще видим.... Да съм давала ве4е 4етвърт жълтък , аз оба4е казах  Naughty още , да замествам обедното хранене с пюре.... също казах  Naughty .... за кашата ми каза да по4вам да давам , без зна4ение каква  Shocked ...та ще си карам по моя си на4ин  Mr. Green
Зъбки каза, 4е скоро няма да имаме...не са подути венцита, и по-добре...хи4 да не бързат да излизат, има време...И общо взето ,това е.
После отско4ихме до мола в Бургас, малко да се поразсеем и да понапазаруваме това онова...
Хайде стига толкоз съм писала....скоро пак ще се вклю4а, ама незнам кога.... Цунки на вси4ки  Mr. Green и
Лека и непробудна нощ

# 158
Момичета, пускам тук една темичка, който има желание и възможност - може да помогне  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464179.0

# 159
Андреа днес се обърна за пръв път - от корем по гръб  newsm68

Магаре, Аси, браво за порастналите дечица  Hug

Трейси: еее голяяяяма снимкааа  smile3501

Жули: и аз помислих, че си бременна!  hahaha Не ни стряскай така с такива гръмки фрази  Joy

Лека ви   bouquet

# 160
  • В друго измерение
Ето ме пак и мен! Шефката ми си тръгна, а малката заспа уморена от емоциите.

Лидия
- супер, ама ти джи пи по район ли? Тук не е така, доктора си ни е доктор, независимо къде живеем. И не идват повече от един път, един път след раждането, после докато бебето навърши 2 месеца може да ги викаш, когато поискаш, след това не. Считат явно, че свиквате един с друг. На бебешки групи не ходя, защото са само в сряда и 1) не съм успяла да се класирам до там; 2) са в клиника и покрай тия грипове не ми се рискуваше; 3) има 1 българка, с която общувам, която я чакаме да роди всеки момент; 4) от офиса родихме 3-4 тази година; 5) има 1-2 момичета, които са на по-странно работно време и следобед са свободни, често ми идват на гости; 6) накратко, без компания и бебета не съм останала, а и честно казано, ако има някъде някаква НЕбебешка група, бих искала да я посещам, ако имах как hahaha

За бременността
- и аз съм на твоето мнение, а това ме попита и шефката ми днес, те откакто съм родила, все за второ бебе ме питат. Shocked Ние сме решили да изчакаме, аз без грам помощ не се наемам за второ, а мъжа ми като остане 2ч сам с малката се побърква и почва да говори, как щял да иска някой от Бг да идва да я гледа, че така не ставало... Laughing

giuli - ето ти един уебсайт http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp, за лекарства, по време на кърмене. И мен ме боляха яйчниците и май четох, че но-шпа не става, аз пих Тайленол (тукашния Панадол).

# 161
Ambitious, Елиа, та аz даже го написах тоя пост да zвучи по смекчено  Simple Smile. А да не каzвам, че сега съм доста по спокойна в сравнение как бях с Емил, много неща ги попремислих, все пак 6 години не са малко  Simple Smile. Но на мен успокоение ми носи zнанието и това, че аz съм направила всичко, което zависи от мен да предотвратя нещо или поне да сведа риска до минимум.

Лидия, ми кво да ти кажа, един ден съм zа, друг ден против. Абе сутрин си викам айде още едно, а вечер не, никога повече  Simple Smile. Особено пък сега както съм болна и ми е лошо, Соня и тя zъби ли не са, хреми, температури, Емо преди нея дето се раzболя, да не говорим, че преz една седмица zа нещо ме привикват в училище zаради него, и така, май отиват нещата накъм трето инцидентно, иначе доброволно не се давам  Simple Smile. Ама така мисля днес, утре не се zнае  Laughing. А всъщност най важно и решаващо е сюблимния момент на какво мнение ще ме zавари  Wink.

Трейси, страшна снимка, ама с такъв голям сладур като Дани нямам как иначе да е.

Янче, браво на твойто момиче. Соня пък ни на тъй, ни на иначе се върти, седи и блее в тавана, само се върти настрани да си вzеме някоя играчка. На нея сега са й много интересно краката и все ги вири и си им говори.

Славенче и аz, както Магаре е пислала даването на вода става с гриzане и игра с биберона, и междувременно си и пийва, но са някакви пренебрежимо малки количества, но пак zа ден и се събират 10-20ml, също беz zахар. Но водара дето и давам е една специална zа бебета и е малко гадна на вкус.

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 00:43 от poly_zoe

# 162
  • Sofia
Рени вм, добре дошла и от мен!  Hug Надяваме се да ти хареса при нас  Grinning

Трейси, снимката на Дани е много хубава!  Hug

Магаре, ти тази инстантна каша "Лека нощ" по кое време ще я даваш? Като последно хранене ли?

Аси, те май повечете педиатри едно си знаят, едно си баят. Аз това, което не ми хареса, си го пропускам покрай ушите, само викам "Добре" и си карам как си знам. То оправия няма ... ooooh!

Янче, поздравления за обръщането на Анди!   bouquet

Поли зое, моята мома също много си вири крачетата и вече в устата ги слага. Тя иначе водичка и чайче си пие, та даже и шишето с водата си държи самичка, много е смешна.

# 163
 Ambitious - ами по райони са Джи пи-тата, ако се преместиш, трябва да пътуваш или може би имаш право като осигурен да ползваш който ти е под ръка, както са зъболекарите в бг  newsm78 Мен като родих идваха да ме наглеждат 2 пъти и решиха, че съм 'пушка' и ме зарязаха  #2gunfire даже искаха да се гъзя да ми гледали шевовете и аз отказах, като си мислех, че не е възможно да няма пълен преглед с кръвна картина, гениколог и т.н. после колко ме беше яд...  #Cussing out Аз ще отида да видя някоя групичка. Непознавам никой в района и ми е скучно. За разходки поне да имам компания, че само с бебето и лебедите си говоря напоследък  Mr. Green Пък и майчинството е 9 месеца и трябва да се оглеждам и за градини вече    Shocked
Поли - щом се колебаеш, значи си повече 'за' Wink аз много ще ти се радвам да знаеш   bouquet моята луда сестра и тя е с 3, но са и с голяма разлика на 17, 15 и 3 години. Все повтаря, че само котки вървят из краката и  hahaha тъкмо еднот порасне, айде следващо и няма край...  Joy Но е много весело, повярвай ми  Peace

# 164

[imghttp://www.fullcirc.com/weblog/puccinichocolates.jpg]http://[/img]

това е от нас че пораснахме!! Поздрави и на другите празнуващи днес!

Общи условия

Активация на акаунт