Отговори
# 165
Момичета питахте ме  как е Анди - след като й изчезнаха петната онзи ден, вчера на своя глава й дадох от същото пюре  за да се убедя,  че наистина е от него и познайте -  вечерта й се появиха същите петна  само, че около устата и пъпчици по тялото. Повече моркови няма да ядем Sad. Днес нищо й няма,  но то е ясно, че е от него. Иначе бяхме на разходка вчера и 4 часа е спала навън както никога през деня.

За бебоците ние сме мераклии за второ, но искам  да си покърмя Анди още поне няколко месеца. А и не знам как ще понесе да не цока по цяла нощ Grinning Grinning Grinning

# 166
Айде честити ви половинрожденици!!!
Как се изразих...разбрахме си - да са здрави, дави слушат, да акат, да не дават алергични реакциии, да се смеят с глас и да връткат дупарите не само от корем по граб, а обратното  Wink

Трейси, супер снимка..Дани е голям хубавец Heart Eyes

Джули, на мен като ми дойде, разбирам само по пакетите с превръзки...наистина не ме боли грам, ааааа и се мятам на шоколадите, де  Wink..Пожелавам ти да не те боли изобщо!

Имам въпрос, понеже няма млади пилета, а домашните вече го удрят на дърти кокошки, бихте ли направили " пилешки " бульон от такава..Питам, защото нали е най-добре да си направим сами и разбира се става въпрос за малко по-късен етап...но въпроса ми е принципен  newsm78

Данчето я чакаме да каже дали се разцепи снощи на излизанката  Wink

# 167
  • Кърджали
Хубава тема сте подхванали, за по още едно бебче. Мен тия дни това ми е като параноя, трябва да ми дойде днес - утре... А мее страх, че няма да ми дойде...Принципно се пазихме, ама няколко пъти поради липса на предпазни средства под ръка, се разчиташе на прекъснатия акт...Не че бих отказала второ бебе, ама ми е много рано. Нали съм и секцио, страх ме е толкова рано. А и много искам първо да си уредим този път нашси дом, и тогава да мислим за бебе. Оф, стискайте палци да ми дойде..че ще се побъркам тия дни. ooooh!Иначе съм добер, Кати пак реши да изпраща баща си на работа, ама то стига, няколко дни спа до 9...Сега малко ранобудстване, после пак спане до късно. Явно с нея ще е така Mr. Green После трябва да излезнем, за да занеса на лекаркат резултатите от изследванията.
Честити месечинки на големите вече бебчета

# 168
  • София
Честити 6 месеца на Ема, Яна, Димитър и Теодор! Да са здрави и много щастливи бебета!

Честити 5 месеца и на Александра!

Аз днес съм изключително нещастна, защото снощи ми се счупи лаптопа и сега съм като без глава Crossing Arms Мъжът ми го занесе на сервиз сутринта, ама да видим. Сега пиша от настолен компютър, заболя ме китка докато пиша, а и няма БДС, пък на мен фонетичната ми е кошмар. Но се заинатих, тъй като от снощи се опитвам да си напиша поста. Само ми стискайте палци да ми го оправят бързо! cry

Трейси, Дани е мнооого сладък! Ама той по принцип си е много сладък, а и е много фотогеничен Heart Eyes

Янче, браво на Анди за преобръщането Simple Smile

Александър от неделя започна да се обръща от гръб по корем и май много му харесва. Винаги разцъфва в широка усмивка след обръщане Grinning Обаче понякога като е по корем и се умори не се сеща да се преобърне сам и ме гледа жално и хленчи, ама и това ще научи. А и той като Соня много се радва на краката си, вири ги и си дърпа чорапите и често ги сваля.

Захира, жалко, че се е проявила алергия към моркова, но може би по-нататък няма да има проблеми. Стискам палци!

Второто бебе при нас е болна тема- мъжът ми много иска още сега да забременея, а мен това ме ужасява. Изобщо не си представям как ще гледам дете на година и няколко месеца заедно с бебе. Най-малкото Александър няма да е проходил стабилно и качествено все още, ще иска да го гушкам, ама и бебето ще трябва да гушкам.А Как ще ги извеждам на разходка също не мие много ясно, ще ми трябва количка от онези грозните, в които се возят двете деца, едното горе, другото под него. А и както сме на 3 етаж и нямаме асансьор, картинката ще е пълна! Никакво бебе! Crossing Arms

Ами това е от мен за тази сутрин, весел и усмихнат ден ви желая!  love001

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 12:40 от terpsyhora

# 169
  • На плажа
Абе само аз ли съм го дала толкова лежерно и нито записвам някаква схема на захранване , нито броя кой по ред зеленчук давам  Thinking дали не греша  newsm78 от друга страна повечето го правите за да се улесните после с второто знам аз  bowuu   моят план е преизпълнен вече /да не казвам голяма дума де/ така , че съвсем на уволнение съм го дала  hahaha
И аз,и аз съм в кюпа.Нищо не пиша ,не записвам, не броя въобщеее  ooooh! И аз уволнение ще викам Mr. Green
Връщам се да чета ,че нямате изчитане.
Захира,природния пигмент на моркова е много силен.Доказано е ,че при редовна консумация кожата на човек пожълтява.Така,че не бих се учудила...пък може и да греша  newsm78
И мен много ме е страх от изгаряне с водата и затова гледам винаги да си държа ръката под струята вода за да я усетя веднага и да реагирам на време.
Славенче и аз каката я храних с Ганчев,но сега след нещата които прочетох за пюретата се отказах да ги купувам.Хип са ми скъпи,но има и други на поносими цени с добро качество.Вчера мъжо ми взе на Сънвал,немско производство по 1.70 бурканчето.Много са хубави и от тях ще давам.А иначе  за кашата ще захраня с бананова каша,за да въведа банана като плод.Взела съм пюре тиква с ориз на Сънвал и така ще въведа ориза.После ще добавя пъщарнак и броколи пък после каквото сабя покаже  Peace
Сосми,ако не е запушено нослето по добре не слагай капки.И Ники имаше един период с водичка от носа но се оправи само с половин дозичка на ден оксилококцинумако въобще така се пише Mr. Green
Редактирам се,сега видях,че ви е запушено нослето.най добре е Коларгола,както някой беше писал.Не са силни и стават за бебчета,е малко цапат,но това да е..
Трейси,много е готин Дани и как хубаво си е седнал без ничия помощ  Peace
Янче ние от два дни сме така със спането ,даже вчера е спал само два пъти за целия ден,не иска и това е.Колкото до кашата,да като престои малко и става много рядка,просто не и слагай много вода,за да е по гъстичка. Peace

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 11:02 от tina1801

# 170
  • София
Да почерпим:

И снимка от  днес:

Честито на всички празнуващи днес.  newsm51

# 171
Малко да изляза от тематиката: Някоя от вас чела ли е книгите на Орхан Памук и коя ще ми препоръчате?

# 172
Честити половин годинки на Димитър на Мо72, Ема на Йоана87, Яна на Яна, Теодор на Алегория
Много много да слушкат бебчетата, много да се въртят, много да си играят с играчките
Честита 5 месечинка на Александра на мама Силви. И на нея пожелавам много здраве, усмивки, въртене, обръщане, да се радва на играчките и всичко най, най.

Благодаря ви много за хубавите думи за Дани  newsm51

Терпсихора, дано скоро ти оправят лаптопа. 
Янче, честито ви обръщане.
Данисъщо се обръща няколко пъти от корем по гръб, другата опция още не е активна  Joy
Яна, много е сладка малката
Поли_зо, абе по ще си покаже за третото.
Аз пък никак не се плаша за второ бебче сега. Даже не се и пазим. Ако стане стане  hahaha ма аз нямам още цикъл де  #Crazy
Захира, дано да не се появи пак реакция срещу моркова след време.
Отивам да правя закуска, после ще пиша пак

# 173
Здравейте ние ставаме на половин годинка. Ех колко бързо минава времето. Честити месечинки също на Димитър, Яна, Теодор и разбира се Александра
Това е почерпката от нас .., (искам да отчетете прогреса ми в качване на снимки) Joy Joy

# 174
  • Sofia
Честити месечинки на всички порастнали бебенца!   bouquet    bouquet  bouquet Да са здравички, много да слушкат, да папкат и да спинкат...!!!  Hug Hug Hug

Мама на Яна, Яна е много сладка ...  Hug и с този хубав тоалет...  Grinning

Захирка, спри го тоя морков в такъв случай и й го дай пак след един месец примерно.

За второ бебе на мене ми е мерак, ама е много скоро след секциото, та ще трябва да се чака... Пък и по-добре Софи да стане поне на 2 годинки, че иначе наистина не ми се мисли как ще се справям.  Simple Smile

# 175
Не съм ви изчеа на само да ви пратя нещо http://vbox7.com/play:0d94e2be Да се чуди човек да се смее ли или да плаче.

А това сме ние на никулден http://vbox7.com/play:e8b3ee39

# 176
Здравейте момичета!   bouquet

Честита половин годинка на
Димитър на мама Mo72
на Ема на мама Joanna87
и на Теодор на мама alegoria

Да сте живи и здрави, весели и засмяни, щастливи и добрички!!!  baloni newsm19 sohappy

# 177
Честити ви месечинкииии   bouquet

Ние досега бяхме долу, бях й постлала на земята и ето как става въртенето  bowuu

Трейси: и при нас опцията 'от гръб по корем' все още не е активна  Mr. Green

Терпсихора: много ме развесели поста ти  Grinning Представих си кртинката и мисля, че ще е страхотно и забавно, хич не му мисли, ако като Поли Зо, Захира и Трейси си склонна сокоро за още едно  Hug

Аз винаги съм искала децата ми да са с най-много 2 години разлика с презюмпцията, че ще са по-близки, ще се обичкат, уважават, ще си играят и растат заедно. Но май заради работата ще поизчакаме още 2,5-3г, хем да поработя малко да не ме забравят, хем Анди да поотрасне малко и да може да осъзнава какво ще се случи и да помага на мама поне с гушкане и и гра с бебчо  Heart Eyes Както при Сънчо, Ивайла и Калоян  Heart Eyes

Лидия: ти както така убеждаваш убедително (  Grinning ) май и ти си склонна не за 2 а за 3  hahaha Я си признай сега  Joy

Захирка: и аз така направих с кайсиите. Въпреки, че се обрина на 2рия ден й дадох и на 3тия ден от пюрето да се убедя, че обривът е от това . Като направихме 2 дни пауза изчезна всичко. Сега до годинка никакви кайсии и праскови, ще послушам препоръките за мъхестите' и алергиите.  ooooh!  Naughty

Трейси: аз те питах преди седмица да не би да бебеправите, но ти тактично не ми отговори  Joy Ето каква била истината както и предполагах  hahaha Нали знаеш, който не се пази съзнателно чака бебе след около 9 месеца  Laughing МНОГО ви се радвам, ама МНОГО и те поздравявам за куража!!!  Hug

Александара: ние винаги сме били на метода с прекъсване и слава богу досега не е имало проблем  Joy Пожелавам и при вас да е било качествено прекъсването (  Joy ) и скоро да ти дойде!   Hug

# 178
момичета благодаре ви за отговорите,относно пюретата и как им ги давате.А по другата случка,мъжа ми не иска да се занимава с жалби,съдилища прочие.Аз и не настоявам,все пак той  си решава.
Петя Hug много мило ми стана,че се сети за Митето и чак подарък му донесе(малко ме засраме даже Embarassed).
Захира жалко,че така се е получило с моркова,но все пак има и др зеленчъци.Давай от тах и остави моркова за по късен месец,но ти си знаеш де Hug
И да се похваля(за какво се хваля само Laughing) Митко се изака сам.Днес му дадох сок на Хип сини сливи.Разредих го с малко вода и с лъжичката пи около 30 мл.Ще обядваме и пащърнак и дано нещата вземат да се пооправят,че е ужасно. PraynigБихте ли ми препоръчали някое шише,но не Авент.Мислех си за Нук,но незнам newsm78 искам Митко да се научи да пие от шише.
Честити на всички 6 месечинковци и  5 месечинковци  party023

# 179
Относно децата с малка разлика -винаги съм била против и си мечтаех за разлика5-6 годинки.
Всичките ми познати с разлика на дечицата 2-2,5 гоинки, вече са луднали. Едното още не може да ходи само до тоалетна-другото гладно и крещи от колики. Мечтаех си каката да е първи клас, а аз да си имам бебе -е устискахме и съм много спокойна майка сега Peace
Честити месечинки на всички празнуващи бебоци Hug

Общи условия

Активация на акаунт