И аз искам много още едно бебче,но ще изчака ме Митко да порасне,пък и нямаме много място в куклената ни къща.Но много ще се радвам ако някоя от вас се похвали скоро с

Затова да се запиша, пък ще дочитам после. Много са ви хубави снимките! Виждам, че повечето вече сте захранили. Много жалко, че при някои има реакция, дано бързо да отмине. Ние още сме само на кърма, храним се и през ноща. От другата седмица започваме с пюретата и се надявам скоро да отпадне нощното хранене или поне една по-голяма пауза да прави, за да си поспя и аз
то много трудно за изговаряне" 

о, не съм бременна! предполагам ,че и цветната бременност не е пък чак толкова цветна!
Единственото хубаво на цикъла е че поне знам ,че вече се възстановява репродуктивната ми способност и да се внимава,не ползваме противозачатъчни по простата причини,че детето е най-голямото противозачатъчно-нито остава време и сили за секс,нито искама толкова скоро да се забъркваме отново в играта!

Честити месечинки и половин годинка на всички бебоци,които празнуват днес [/color]
. Още мъничко и ние ще се присъединим към вас
))
Янче, ние ли бе скъпа
направо бях забравила,утре отивам до репа,дано има списание!
.
.За готвенето на пара - след като първия ден варих един картоф на пара се отказах. Има такива мрежи като във фритьорниците, които се поставят над тенджерата и така се вари на пара, друг вариант е сипваш вода в тенджерката и слагаш в марля това, което искаш да вариш отгоре.
Горкия той ... хванаха го натясно ...
А Ники е много сладък

. Баткото каза първо тати а сега имаме бебка.

. Ти маза ли я с нещо или изчака да й изчезне?