Отговори
# 330
  • София
Янче, фризьорът се намира близо до Пирогов, близо и до 19-то училище (ако го знаеш) но ако те интересуват подробности ще ти обясня на лични/скайп.

Амбишъс, с кола съм и ще идвам често-често, обещавам  Hug А за фризьора- ами така си е! Аз ходя при моя от '94-'95 - бурните тинейджърски години, когато не давах на никого да ми докосва косата, сама се подстригвах и бях вместо на черта на зиг-заг  Laughing И като някак ме убедиха да отида при Васко, той взе, че ми хареса и си останах при него. И едва преди 3-4 години започна да си говори с мен за нещо различно от това как да подстриже. Ей това наистина ми харесва Simple Smile

Хариелка, много ти благодаря, ще потърся, а ако трябва и до Надежда ще прескоча  hahaha  Hug

Силви, може и да те излъжа сега, но ми се струва, че Гербер имаха чист картоф. Но все пак не ме слушай много, изчакай и някой друг да каже  Embarassed

# 331
Ambitious: ох малко е мираж до лятото, но ти ако питаш защото тогава ще си идваш и да се видим, споко, аз идвам в Южния парк  Grinning И сега не живея далече- в Красна поляна. За мен лично по-хубаво място точно от там, където живея нама, но там където ще се местим е второто по доброта  Laughing

Силви: еееееееее ма разбира се, иска ли питане за разходките  Hug

# 332
  • София
Янче, а ти къде точно ще се местиш? А то е ясно, че там, където си израснала си е най-хубаво, аз затова не мога да преглътна Красно село, а сега си мечтая за нов апартамент пак някъде в района, примерно в Хиподрума ми харесва, ама да видим....

# 333
Янче, аз щях да питам, защо осе местите в апартамент, като имате къща? Аз за къща си мечтая и сигурно ще ми е мечта цял живот, или докато я осъществя.
Голям спор за хомеопатията по Нова.

# 334
Ей момичета сега като се зарибих с тия филмчета, знаете ли къде могат да се гледат онлйн? Тия линкове са само за интро  Thinking

# 335
ра ив, тръгнах сутринта да пиша, ама като щракнах на линка дето си пратила, че като се заплеснах... Много хубаво !
Гледате ли спора за хомеопатията по Нова, гледам че и Цвети е писала. Да говорят каквото си щат, аз вярвам.
Ами срам-не срам, ще ви питам нещо. Абе чувствате ли се по - тъпи от обикновено?  Thinking Щото аз откакто родих имам чувството, че съм егати тъпото парче.  hahaha Едно изречение не връзвам като хората, все почвам с Аааааааа ...Ъъъъъъъ.... Миииии... И докато го измрънкам забравям какво искам да кажа. И писането ми не спори нещо, по два часа се почесвам и се разсейвам докато напиша пост от две изречения на кръст. Е, задавам въпрос, с надеждата, че при вас нещата не са така, де. Може при мен да е някакъв тежък страничен ефект ... от кърменето например.  Twisted Evil
Осмомартенските купонджийки, да се нащракате хубаво и да ни се покажете да ви завиждаме благородно.
А, някой дали може да ми пусне паролата за албума в снимка.бг?

# 336
Добро утро момичета Simple Smile Янче живея в Казиченев къща, но можем да седим и в апартамента, просто аз не се кефя да живея в апартамент. А лятото ще строим и ще избягаме малко в апартамента, нали и е парка е до нас.
Янче за срещата още незнам дали ще идвам, че има много ако-та

Цвети незнам дали има дотатъчно кърма, но от 3-4 месеца и аз и тя не сме се разтичали, така че не мисля е ще направи хипер лактация

Ра ив и ние имаме така свирка и баща ми оня ден му свиреше на Марти и той полудя от кеф, риташе като луд Simple Smile)
Мдааааа, права си  Thinking

Ето тук които е във facebooka http://www.facebook.com/group.php?gid=281656517885&ref=nf има линкове към почти всички филмчета от детството ни. Много мило ми стана  Simple Smile

Ето и малко снимков материал от младините ми, за вашите не знам, че май сте повечето по-млади  Heart Eyes Въобще има доста спомени в този сайт....

Абе извинявам се за спама, ма не издържах да не го споделя  Joy

Госпожице Кобрети не си сама Simple Smile) Аз затова съм се писала Глупи, след тази бременност и раждането без мозък останах Simple Smile)
Хайде честит ви пореден сняг Simple Smile)

# 337

Силви, може и да те излъжа сега, но ми се струва, че Гербер имаха чист картоф. Но все пак не ме слушай много, изчакай и някой друг да каже  Embarassed

Ще питам, нещо не мога да намеря техен сайт! newsm78

Силви: еееееееее ма разбира се, иска ли питане за разходките  Hug
Hug

Абе чувствате ли се по - тъпи от обикновено?  Thinking Щото аз откакто родих имам
Абсолютно - даже се чудя обратим ли е процеса! Mr. Green

# 338
Споко мацки, аз съм така вече 2г и повече  Joy Съвсем съм затъпяла, и като не мога да се сетя елементарни думи....хората почват да налучкват, направо се чувствам като сякаш вчера съм проговорила.

Чист картоф има на Гербер 135мл (сега погледнах бурканчето, че мъжо такова беше взел).

А за хомеопатията - според мен хомеопата много добре се защити, Слабаков си говори ей така, ама нищо не каза за опровержение. Но трябва да си се иде на хомеопат, а не педи да изписва лек и т.н.

# 339
Някой знае ли как да вляза в старата тема, за да си махна снимките ??

# 340
Някой знае ли как да вляза в старата тема, за да си махна снимките ??
защо бе мила...иначе в началото на тази има линкове на старите ни теми
пюре само картофи няма..спрели са да ги внасят...поне така говорихме преди месец някъде
а за тъпотията...нали ви казах преди се оправдавах с бременността сега остана само цвета на косата  Joy

# 341
ХЕЛОУУУУ БАНДА!

Честити месечинковчета...да са здрави  Naughty, другото както дойде, но ако завъртят по една торта за рождения ден, няма да е зле..

Нямам идея за какво става дума в последните 4 страници, но после ще дочета, че сега оставих малкия на другата баба и ще имам време...само да ви кажа че разбрах от какво може да са малките червени петънца с размери на пъпчици...от шибания марков, дето г-н Гербер му е фен страшен..Абе дъвчем ги тия моркови цяла тема, а мен чак сега ме светна една мацка, че в Гербер слагат предимно моркови и може да се е пренаситил , та от там...БББББААААААА, нямаше да се сетя, а отхвърлих доста предположения..Понеже яде от 4-5 дни предимно г-н Гербер, та зат`ва явно  newsm78 Умната!!!

Един въпрос...давате ли вода непосредствено след като се е нахранил с пюре за си изплакне...щото аз му давам след около половин час...но срещам съпротива та да ви питам и аз..офффффффффффффффффффффффффффффф ще кажа само и спирам #2gunfire

# 342
  • София
............................................
Ами срам-не срам, ще ви питам нещо. Абе чувствате ли се по - тъпи от обикновено?  Thinking Щото аз откакто родих имам чувството, че съм егати тъпото парче.  hahaha Едно изречение не връзвам като хората, все почвам с Аааааааа ...Ъъъъъъъ.... Миииии... И докато го измрънкам забравям какво искам да кажа. И писането ми не спори нещо, по два часа се почесвам и се разсейвам докато напиша пост от две изречения на кръст. Е, задавам въпрос, с надеждата, че при вас нещата не са така, де. Може при мен да е някакъв тежък страничен ефект ... от кърменето например.  Twisted Evil
........................................

И при мен е по същия начин  Peace ...Хубаво е да знаеш, че не си сам  Joy Joy

# 343
защо бе мила...иначе в началото на тази има линкове на старите ни теми

Заключени са

# 344
Момичета сетих се да ви питам нещо. Тази каша на хумана елда с круша мога ли да я дам като първа каша без да съм въвела крушата като плод.. май не може ама да питам, че пък не смея да давам оризова без да съм въвела плодовете за да мога да дам ако се запече newsm78

Общи условия

Активация на акаунт