Отговори
# 315
Момичета и мен ме пишете за разходки в Южния, само да се затопли.
Биа стискам палци да подпишете и да останете сами, няма по хубаво от това. И ние искаме да се отделим, но на есен живот и здраве. Хариелка наистина много точно го е написала Simple Smile)
На мъжа ми апартамента е в Стрелбище срещу магазина бейби кидс на Нишава и лятото като заминат свекъра и свекървата на село отиваме там, така че тръгвате от Борово и се събираме един по един и хайде в парка. Уф нямам търпение вече да е топло Wink

Цвети по повод на отгорова ти дали ядат АМ, днес срещнах един приятел сина му е на 9 месеца и вика голям е шишко като го питах с какво го хранят и ми каза с кърма до 3 месец после с кисело мляко, пробвали всякакви АМ и той не искал да ги близне.  

Хайде лека нощ и бебчетата да спинкат спокойно цяла нощ Hug

# 316
  • София
Много ви благодаря за пожеланията и милите думи за зъбчето Simple Smile

Магаре, все искам да ти пожелая бързо да се оправя мъничката и все изключвам, явно съм много разсеяна. Но все пак- дано по-бързо и с по-малко ядове се разреши проблемът и да не се измъчвате нито ти,нито тя  Hug

Италиана, аз съм ок каквото и да решите, нямам никакви претенции  Simple Smile

Амбишъс, много мило ми стана с този сайт на Красно село. Не, че толкова далече съм отишла, но много, много ми липсва кварталът и гледам при всяка възможност да си ходя там. И вчера бях и си ми беше толкова хубаво  Simple Smile  За интернета- ние там сме на Спииди Нет и качеството е прилично. Миналото лято имахме проблеми, но тогава подменяха кабели, сега става интернетът.

Лидия, аз си мисля, че не е в марката на пюретата проблемът, а конкретно в пюрето картоф с морков. Но и ние не сме имали проблеми с него, не е задължително и при вас да има реакция. Стискам ти палци да мине безпроблемно и после да споделиш!

Хариела, а помниш ли от какъв магазин си купувала нещото за готвене на пара? Защото аз имах такова, но ми остана на Красно село и нямам спомен къде съм го купувала...

Янче, моят фризьор последно май 15 лева ми взе за подстригване и сушене, но това не беше скоро, пък и той няма ценоразпис. Иначе аз много го харесвам как работи, не говори почти, което за мен е голям плюс и е единственият фризьор, който не ме е изнервял никога(това защото много мразя да ми се пипа косата и направо лудвам от нерви).

И последно, макар и късничко- честито на всички бебчета, които празнуват днес- да са много здрави и много щастливи!    bouquet 

# 317

Ей, Биа, иозбяга ми ти от квартала, а идват топлите дниии. Хубавото е, че пък трамвая ще минава покрай яслата на Юлето, която е точно с/у парка, та ще сме често в парка пък Simple Smile
Еее ще идвам да се виждаме бе как,пък и сега като се стопли ще се срещаме и по парковете в центъра. Hug

До всички 8мо Мартенки за срещата!
Имам претенцията да седя между Яна и Биа! Едната ми е роднина, другата ще ми става(любовничка)!  Laughing Просто ви казвам да си знаете  Mr. Green
претенцията е приета.И аз мислих да изявя подобна,ама чаках някой да изяви преди мене. Joy Heart Eyes Ти искаш да си ми под ръка нали,аааахххх тиии hahaha Joy Hug

До всички 8мо Мартенки за срещата!
Имам претенцията да седя между Яна и Биа! Едната ми е роднина, другата ще ми става(любовничка)!  Laughing Просто ви казвам да си знаете  Mr. Green
фръц,пръц,тръц  Joy Joy Joy
айде ra_iv,ти ще седнеш в мене за да няма сърдити и готово. Joy Hug

# 318
Цвети: офф с тази хиперлактация ще ме убиеш.  Laughing Откакто се помня все ни плашиш с хиииииперлактааааация  Joy   Hug Hug Тя да си увеличи кърмата (ако е необходимо), пък после много лесно това се регулира с хладни компреси  Mr. Green

Терпсихора: е къде е този мистериозен фризЕр все пак?  #Crazy hahaha

Глупи: а сега къде живеете? Няма ли да дойдеш на срещата???  Hug

Биа: искам да те питам нещо, на ЛС или скайп предпочиташ?

# 319
  • София
Янче, душо, недей тъй с тия хладни компреси, че хич не помагат. Просто човек в чудо да се види, ако прелива  ooooh! Не знам вие как сте, но в нощите в които не се буди мъника подгизвам цялата, то бельо, пижама, спално бельо...Тъй че и аз като Цвети написах, ако и стига кърмата въобще да не я увеличава,че си е нож с 2 остриета.

# 320

Биа: искам да те питам нещо, на ЛС или скайп предпочиташ?
винаги на вашите услуги,чакам те у скупето. Hug

# 321
  • София
ra iv във вторник ни сложиха и третия пентаксим. Не сме имали проблеми, като изключим подутото краче, но това го имаше и при предните два приема. Бях в малка дилема дали да сложим ваксината, защото бяхме при една алерголожка, доцентка, която каза, че не може да му се слага тази ваксина заради АБКМ-то и дерматита. Като цяло ми каза, че освен хепатитната други ваксини не трябва да се слагат. Но пък нашата педиатърка, която също е и алерголог ни обясни, че за първи път чува и че постоянно я слага на деца с алергии. Подробно ни разясни всички за и против ваксината в тези случаи и ние предпочетохме да си му я сложим на детето.

# 322
Ра Ив, може, мила  Hug При мен лично как беше/е: Когато имах мастит (2пъти) доста си увеличих кърмата с тези горещи компреси, масажи и т.н., но наистина много бързо всичко се регулира. Аз винаги съм си имала доста кърма, но почти никога не съм подгизвала, както казваш (само първите 2=3 месеца потичах понякога, като не е яла цяла нощ). А от третия месец откакто ми се регулираха гърдите не знам какво е това течене, втвърдяване и т.н. Явно ти си предразположена към хиперлактация, то си е до човек.

# 323
  • София
Мдааааа, права си  Thinking

Ето тук които е във facebooka http://www.facebook.com/group.php?gid=281656517885&ref=nf има линкове към почти всички филмчета от детството ни. Много мило ми стана  Simple Smile
Ето и малко снимков материал от младините ми, за вашите не знам, че май сте повечето по-млади  Heart Eyes Въобще има доста спомени в този сайт....

Абе извинявам се за спама, ма не издържах да не го споделя  Joy

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 00:26 от ra_iv

# 324
Алегория - отивайте на Джи Пи-то утре. Имате ли животно или днес детето да е било в контакт с други хора? Това, което описваш на английски се казва ring worms, за съжаление незнам как се казва на бг. Аз нали съм козметичка и всички тия кожни истории съм ги учила. За мой голям ужас в 4-ти месец бременна, когато учих з изпити, вкл. и тия гадини взех, че ги лепнах. Имах на дясното бедро точно под корема едно такова петно, понякога то е и със сърбез, но не винаги. Много е грапаво на пипане, в кръг е и връхчетата на ситните пъпчици са леко белички, инъче като цяло на пръв поглед изглежда червено. Не се притеснявай при упорито мазане изчезва. Бъди упорита и дори и да не го виждаш мажи колкото са ти казали лекарите, защото може да се появи наново. Аз не си спомням колко мазах де но помня че бързо изчезна, а мазах по-дълго. Сега проверявам обстойно детето след срещи с дядо си, защото той също има котка - син на тази откоято хванах аз. Дори може да се прехвърли така: аз тази котка не съм я пипала, но мъжа ми си игра с нея, а след това е пипнал мен по крака. На англ. се казва cross-infection.
Дано да не съм те стреснала, не се притеснявай излишно. Стискам палци да съм сгрешила и да е просто суха кожа, но неможех да премълча информацията, която знам.  Hug

# 325
Еееее, Янче, ти пък, кога съм ви плашила бе (аз ли вече съвсем без мозък останах  Thinking). Аз само като се прибрахме от болницата имах такава хиперлактация и като цяло не съм имала проблеми, само 1 път съм цедила 5мл сутрин Laughing Мисълта ми беше, че все пак бебето е качило, нищо, че са 150гр, това не значи, че майката няма мляко, тя сама ще си усети, но ако се шашка от теги грамове, може да мисли, че няма (то и ти се беше шашнала, че ти е намаляла, когато Анди плачеше често).
Пък аз имам чувството, че мога да заместя 2 хранения и няма да имам проблем с гърдите (имам предвид, ако не суче 2 пъти, и другото време суче през 3-4ч, демек още 3-4 пъти), а мога да го кърмя и през 1-2ч и пак да си има кърма. Напоследък яде в 21, после около 24 (сега пак суче), след това в 4, а преди спеше от 21 до 5-6-7ч. Явно и каши ще трябва да започна да вкарвам.
ra_iv, млади, млади, колко да сме млади, помним ги тези неща Simple Smile Даже, млякото специално, нали и сега има в такива торбички, все очаквам да видя точно така написано  Laughing

# 326
Привет на всички мамчета   bouquet
Толкова със доволна днес бях на орто
пед на малката нищо и няма newsm44 бях се притеснила с пукането на коленцата
Исках да ви питам за някоя примерна схема за захранване,че съвсем се обърках   341uu 341uu  Praynig
Мисля да захранвам първо със зеленчукови  Thinking добре, че бяхте вие че да разбера че броколи и карфиол се дават 5,6 

# 327
  • В друго измерение
Ние тъкмо се прибрахме от вън, Савана беше супер кисела цяла сутрин, уж се успива, пък не иска, сърди се, реве. Накрая ми писна и хайде на вън! Прекарахме 2ч, бая студено ми беше, аз пак както винаги без шапка, шал и др подробности, обади ми се една приятелка и се опита да ме убеди, че е 0 градуса, викам ''няма начин, по-студено е'', оказа се, че е -4, но се чувства като -10 с вятър и т.н. Като метеороложка съм станала, Laughing нали цяла зима сме навън.

Алегория
-това ми прилича на екземите на Савана. Могат да са от храна, но също така и от атмосферни условия. Но не съм специалист, е виж Лидия ги разбира повече.

Янче
- мисля, че добър избор сте направили с квартал. Ти до лятото, е лятото, май месец примерно, там ли ще си вече?

Терпсихора
- и на мен така, много мило ми стана. Мерси за инфото за интернета, веднага ще кажа на нашите да проверят дали го имаме и ние. Надявам се, да идваш честичко към Борово като се прибера, ти нали с кола? Че аз незнам дали ще съм достатъчно смела вече да карам из София,  6 год не съм карала. Много ми хареса коментара ти за фризьора  hahaha hahaha, тия на които аз съм попадала са все много любопитни и подробни, нашата тук (на мен и мъжа ми) ни знае и кътните зъби (образно казано!), като седна да ме прави, като че на изпит съм подложена.  Sad Отделно аз знам подробности за цялата и фамилия, приятели и други. Много е добра, а тук са кът такива, иначе бих и теглила една веднага. Не обичам твърде много любопитство и да ми бъдат задавани много въпроси, особено от лично естество.

Ра_ив - супер снимки, ех, детство!

Добре дошла на новото момиче!   bouquet

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 03:08 от -‘•̬●’- Ambitious -‘•̬●’-

# 328
  • Sofia
Терпсихора, приспособлението за варене на пара съм го купувала от магазин за домашни потреби, намиращ се на бул. Ломско шосе, това е в кв. Надежда. Но в който и магазин за дом. потреби да провериш, предполагам че трябва да го имат. Хубавото е, че е сгъваемо и става и за по-голяма и за по-малка тенджера.

Ина лейди, браво, много се радвам, че няма проблем при вас. Искаш примерна схема за захранване: Ами аз също захраних със зеленчуци в този ред: тиква, морков, картоф, тиквичка, пащърнак. Броколи и карфиол още не съм давала, смятам да ги въведа по-късно. Спанак, грах, и зеле също. Въвеждах новите храни през 4-5 дни, като към вече въведената добавях първоначално по 2-3 лъжички от новата храна и така постепенно увеличавах дозата. След като вече въведох тези зеленчуци, започнах да правя комбинации от тях. После започнах да въвеждам плодове по същия начин, като започнах с ябълка, круша, слива, банан. В последствие въведох оризова каша. И така продължаваш нататък ...

# 329
Привет от мен,
малко нахално, но ще ни вземете ли и нас на разходка в южния като се стопли!? Laughing Wink
Сега е изключено - 40 мин ми беше дотам пеша с количката - когато нямаше сняг, а сега и не си помислям дори да експериментирам!

Да ви питам - някой знае ли фирма, която има пюре само картоф!?

Общи условия

Активация на акаунт