Отговори
# 645
  • София
Здравейте и от нас. Днес моя малък мъж става на цели 6м. Искам да ВИ почерпя виртуално ,но незнам от къде ги сваляте тези картинки.
 Вчера бяхме на доктор и сме вече 8.800кг. и 70см. Захранени сме с почти всичко, остана да въведа само жълтък и мисля др. месец вече да го записвам на частна кухня, че с това разнообразие хич не се справям. Ето и една снимка от нас вече на шест месеца:

# 646
Много пораснал този Алекс бе...Я какво голямо мом4е е станал.Сладур.

# 647
  • София
Аси, авокадото го давам сурово, пасирам го и понякога му добавям АМ. Става безвкусно (за мен), но той скача за още.

dyndla, много хубаво момче имаш. Да ти е жив и здрав!

# 648
Здравейте, момичета!
Честити месечинки!
Янче, и на теб и на всички останали с кредити пожелавам скоро да се отървете от тях Hug!
А за дискусията кое кога да се дава, на мен също ми беше полезна. Нищо, че още в началото бухнах броколи и карфиол Embarassed. Днес пък, без да се усетя дадох пюре, в което има масло.Ужас #Crazy!. Уж четох етикета и съм отделила неподходящите в дъното на хладилника, за да не ги докопа мъжа ми по грешка, а накрая аз сгафих. Да знаете, че пуйката с царевица и картофи на Гербер има масло Peace.Но това беше първото пюре от готовите, което Белослава хареса ooooh!.Изяде почти цяло бурканче.

Алегория, и аз оценявам усилието ти да пишеш с изречения  bouquet.Наистина малко трудно се четат постове в обратния вариант и често се губи смисъла Peace.
За кремче за бузки- ползвам СебаМед, но не съм очарована.
Амбишъс, много ти благодаря за пожеланието , защото при на с излизането си е направо жизнена необходимост.
Терпсихора, и аз проявявам интерес как приготвяш авокадото, че вече се чудя с какво да разнообразя менюто.С какво го комбинираш? Сега видях, че си писала, но не е ли твърдо, за да се пасира сурово?
Трейси, аз се предадох, нямам вече никакво време за готварския Embarassed. Но ти упорито удържаш фронта. Браво на теб Hug!Като гледам, ще се включа чак за козунаците.
Гледам, че и Тина е много запалена Hug.Последното ми много добро попадение беше оригиналното тесто на Верди за пици.Страшно е !

От сърце съчувствам  на мамите с нощните ставания.Направо ви се възхищавам как издържате  bouquet.
Относно схемите за захранване, специално в тази на Косе Босе срещнах много противоречия и неща, които на мен лично не ми допадат.Така, че това изобщо не може да се смятат за достоверни източници, а по-скоро за популярни във форума Peace

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 12:48 от Шайн

# 649
Авокадото винаги се дава сурово, при всякаква термична обработка започва да горчи. И аз днес ще дам следобед авокадо, че с този запек ooooh!

Защо авокадото е полезно?
Биохимичният състав на авокадото, напомнящ повече на ядки отколкото на плод, дава достатъчно протеини, за да замести напълно месото и сиренето в дневното хранене.
Хранителна информация: без натрий и холестерол; много богато на калий, желязо, цинк и магнезий, на витамини А, РР, Е, В1, В2, В6 и на моно-ненаситени мазнини (лесно усвоими от организма). Съдържа 218 калории за 100 г.
смята се, че лекува диабет, високо кръвно налягане, язва, гастрит, анемия, сърдечно-съдови, очни, бъбречни, чернодробни и жлъчни заболявания, укрепва имунната система, засилва метаболизма, действа против туморни и ракови заболявания. Прочиства кръвта, регулира месечния цикъл и други гинекологични проблеми, и почти няма болест, при която то да няма благотворен ефект. Тонизира нервната система и психиката.

# 650
Привет! Честити месечинци - да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват!  bouquet

Лидия - не е случайно всичкото това - съдбата наистина ви е събрала! Simple Smile

# 651
Захира, благодаря Hug!
С пасатор ли пасирате или се намачква?И какъв плод като зрялост е редно да се вземе,т.е. как да го изберем? Аз съм ползвала авокадо само за салати и нямам много опит с него.

# 652
Шайн на пипане трябва да е мек, но да няма петна по кората. Иначе с пасатор - да.

Честити месечинки на всички бебенца!

# 653
  • София
Шайн, Захира ти е казала всичко преди да се включа аз.  Туй като авокадото трябва да е меко, а обикновено по магазините е доста твърдо, аз го увивам в стар вестник и го оставям на тъмно. Проверявам го всеки ден и когато преценя, че вече е меко, тогава го давам на бебето. И една хитринка за обелването- много лесно и бързо става като го разрежеш на две, после мушваш една супена лъжица между кората и "месото" и така става за 2 секунди, без цапане.  Ако изобщо е станало ясно какво имах предвид, де   Grinning

# 654
Ох изчетох ви! Честити месечинки на всички!
Да ви се похваля ходихме на изследвания! Мина без проблем, което много ме учуди. Даже и не скимтя, само се смя...сега чакам резултатите да видим
А да ви кажа, тези които още не са вземали урина...много лесно става с колектора, ама го проверете да не е скъсан като моя  Sick
Направо щях да умра...чакам, чакам, отварям..памперса напикан а вътре нищо  newsm78
Като го огледах той сцепен от двете страни! А иначе беше опакован!!!
Както и да е
Ивуша това с банана ме изкефи...със сливите също  Mr. Green
Аз също си мислех да давам авокадо..ама не е ли гадно? Аз един път взех да го опитам и щях  Sick гадна работа
Дано му хареса на Теди
Янче и при нас има голяма разлика като стана на 6 месеца! Вече е много по-общителен от преди  bowuu
А какво им има на броколито и карфиола? Не се заяждам просто съм го изтървала това...

# 655
  • На плажа
 Шайн,абе и аз нямам много време за готвене от кисненето пред компа Mr. Green,но като ще имам гости скачам в готварския.А за тестото за пица,какво ли не пробвах,единствено товаhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418520.0 ми стана,тъничко и хрупкаво,както го обичаме

# 656
А какво им има на броколито и карфиола? Не се заяждам просто съм го изтървала това...
newsm78 И аз нещо съм изпуснала, а уж 4ета вси4ко..от-до...  Thinking

# 657
  • На плажа
newsm78 И аз нещо съм изпуснала, а уж 4ета вси4ко..от-до...  Thinking
Май са газообразуващи,но не съм много сигурна  newsm78

# 658
тина - не ти се отваря линка даже и с интервала след 'това' в началото???  newsm78

# 659
  • София
Честита месечинка на Валката  Tada

Алекс голямо момче е станал пу-пу.

alegoria, задобряваш  Hug

Много се радвам, че днес си променихме малко режима и се разходихме, че гледам че заваля...

Общи условия

Активация на акаунт